Willie Overtoom heeft een onderhoud gehad met de voetbalbond van Kameroen. De in Kameroen geboren middenvelder staat op het punt om uitgenodigd te worden door het land waar hij geboren is. Omdat Overtoom al bijna zijn hele leven in Nederland woont, kiest hij liever voor Oranje. Hier heeft hij echter nog geen uitnodiging voor gehad en de vraag is of die er uiteindelijk wel zou komen. Met Sneijder, Van der Vaart, Affelay en ga zo maar door heeft hij heel wat meer concurrentie dan bij Kameroen.

“Ik wilde weten hoe het organisatorisch zat, omdat het in Afrika nogal eens een rommeltje is”, vertelt Overtoom in De Telegraaf. “Ik hoorde van mijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht dat Finidi George en Nwankwo Kanu een aantal keren op het vliegveld in Nigeria stonden, terwijl er geen ticket klaarlag en ze alles zelf moesten regelen. Kameroen heeft die zorg weggenomen.”

De kans op speeltijd is toegenomen, omdat het land op zoek is naar creatieve middenvelders. Wie weet zien we onze Willie dus terug op een WK naast Samuel Eto’o.

Willie Overtoom moet voor Kameroen kiezen

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!