Willie Overtoom heeft een onderhoud gehad met de voetbalbond van Kameroen. De in Kameroen geboren middenvelder staat op het punt om uitgenodigd te worden door het land waar hij geboren is. Omdat Overtoom al bijna zijn hele leven in Nederland woont, kiest hij liever voor Oranje. Hier heeft hij echter nog geen uitnodiging voor gehad en de vraag is of die er uiteindelijk wel zou komen. Met Sneijder, Van der Vaart, Affelay en ga zo maar door heeft hij heel wat meer concurrentie dan bij Kameroen.

“Ik wilde weten hoe het organisatorisch zat, omdat het in Afrika nogal eens een rommeltje is”, vertelt Overtoom in De Telegraaf. “Ik hoorde van mijn zaakwaarnemer Winny Haatrecht dat Finidi George en Nwankwo Kanu een aantal keren op het vliegveld in Nigeria stonden, terwijl er geen ticket klaarlag en ze alles zelf moesten regelen. Kameroen heeft die zorg weggenomen.”

De kans op speeltijd is toegenomen, omdat het land op zoek is naar creatieve middenvelders. Wie weet zien we onze Willie dus terug op een WK naast Samuel Eto’o.

Willie Overtoom moet voor Kameroen kiezen

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!
Andere Hans 13:29 4 november 2011

Willie,

mocht het je lukken, wat ik je van harte gun, vergeet niet ook een
paar deo’s mee te nemen….
00
Thom 13:14 4 november 2011

Hulde voor de foto bij dit bericht!
00
Robbert 21:54 2 november 2011

Dit is voor Heracles wel degelijk interessant. Als hij volwaardig international wordt dan verhoogd dat zijn marktwaarde, daar wordt hij zelf ook beter van omdat hij met betere voetballers mag meedoen. En dat zal Heracles zeker terug zien bij een eventuele verkoop. We kunnen allemaal wel blijven hopen dat we Willie nog lang in het zwart/wit mogen zien, maar ook Heracles is een handelshuis en als de prijs goed is gaat er een grote strik om Willie. En als het moet brengt Jan Smit hem persoonlijk weg.
00
Hany 12:19 2 november 2011

voor Heracles niet interessant. Is die de helft van de tijd weg of moe ivm die interlands. Schroeft wel de marktwaarde op
00