Ben Rienstra is begin deze week voor het eerst opgeroepen voor Jong Oranje. De 21-jarige verdediger vervangt Jeffrey Gouweleeuw en wil graag de kans pakken bij de ploeg van bondscoach Cor Pot.

Rienstra maakt een goede ontwikkeling door en werd op het laatste moment nog opgeroepen. “Daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Dit is voor mij een heel goed teken. Ik hoop dat ik maandag speeltijd krijg. Ik ga mijn uiterste best doen, mijn doel is om bij Jong Oranje een goede indruk achter te laten.” De verdediger is wel realistisch en verwacht nog niks, maar hoopt natuurlijk stiekem wel op speeltijd.

Ben Rienstra hoopt dat hij de volgende keer direct wordt geselecteerd voor Jong Oranje. “Het zou heel mooi zijn als ik er de volgende keer dan wel direct bij zou zitten,” aldus Rienstra tegenover de officiële website van Heracles.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!