In navolging van Douglas (FC Twente) wil nu ook Everton Ramos da Silva graag de Nederlandse nationaliteit krijgen. De Braziliaan verklapte dit tijdens een gesprek met Voetbal International. De aanvaller woont mijn zijn gezinnetje tevreden in het rustige Ootmarsum.

‘Ik ben bezig de Nederlandse nationaliteit te krijgen’, verklapt Everton, overigens in keurig Nederlands, in gesprek met Voetbal International. ‘Ik wil graag Nederlander worden. We zijn bezig met de benodigde documentatie, officieel moet ik volgens mij nog een cursus halen.’

Everton ziet zichzelf naar eigen zeggen vooralsnog niet terugkeren naar zijn geboorteland. ‘We willen hier in Nederland blijven, we zijn hier al zo lang. Het rustige leven in Ootmarsum bevalt goed, we zijn hier gelukkig met ons gezin.’

Overigens speelt een mogelijke rol bij het Nederlands elftal (zoals bij Douglas het geval was) of de aantrekkelijke status met het oog op een buitenlandse transfer niet mee in de besluitvorming van Everton. ‘Nee, daar ben ik helemaal niet mee bezig. Oranje heeft genoeg goede aanvallers en bij Heracles, waar mijn contract tot en met 2013 doorloopt, bevalt het me prima.’

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!
Remyvdb 12:29 9 november 2011

Ik denk niet effie het doet om een lagerr salaris te krijgen maar misschien voor zijn kinderen en misschien wel met en oog op een buitenlandse transfer.want omdat hij dan europeaan is is hij intetessanter voor clubs uit bijv. Clubs uit rusland.is een win win sitiatie;en zijn salaris hoeft niet veel omhoog en mochten andere club hem grag willen hebben is hij interessanter door zijn “nationaliteit”.en dan kunnen wij hem makkelijker verkopen.
Mooi voor rienstra trouwens dat hij is opgeroepen.
00
Pin 00:29 9 november 2011

ipv brasil hoor je straks: hollaaaand…… la la la la la la la laaaaaaaaa
00
Arthur 21:09 8 november 2011

Ja Mauro, maak plaats voor Everton! 😀 Kan meteen z’n salaris naar beneden als hij een speler van binnen de EU is 😉 Maar zonder gekheid: mooi bericht. Everton is een echte heraclied.
00
Truus 19:49 8 november 2011

Van mij mag ie blijven!!
00