In navolging van Douglas (FC Twente) wil nu ook Everton Ramos da Silva graag de Nederlandse nationaliteit krijgen. De Braziliaan verklapte dit tijdens een gesprek met Voetbal International. De aanvaller woont mijn zijn gezinnetje tevreden in het rustige Ootmarsum.

‘Ik ben bezig de Nederlandse nationaliteit te krijgen’, verklapt Everton, overigens in keurig Nederlands, in gesprek met Voetbal International. ‘Ik wil graag Nederlander worden. We zijn bezig met de benodigde documentatie, officieel moet ik volgens mij nog een cursus halen.’

Everton ziet zichzelf naar eigen zeggen vooralsnog niet terugkeren naar zijn geboorteland. ‘We willen hier in Nederland blijven, we zijn hier al zo lang. Het rustige leven in Ootmarsum bevalt goed, we zijn hier gelukkig met ons gezin.’

Overigens speelt een mogelijke rol bij het Nederlands elftal (zoals bij Douglas het geval was) of de aantrekkelijke status met het oog op een buitenlandse transfer niet mee in de besluitvorming van Everton. ‘Nee, daar ben ik helemaal niet mee bezig. Oranje heeft genoeg goede aanvallers en bij Heracles, waar mijn contract tot en met 2013 doorloopt, bevalt het me prima.’

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!