Aankomende zaterdag wacht de altijd lastige uitwedstrijd tegen Roda JC. In deze wedstrijd zullen de flanken van de verdediging hoogstwaarschijnlijk bestaan uit Gaby Jallo en Mike te Wierik.

Mark Looms is er enkele weken uit met een buikblessure en Tim Breukers is voor één duel geschorst. Gaby Jallo speelde tegen FC Twente een zeer verdienstelijke wedstrijd en laat daarmee zien een geduchte concurrent te zijn van Mark Looms. Een verdediging, bestaande uit drie verdedigers behoort overigens ook tot de mogelijkheden. Dan zou er met een versterkt middenveld aangetreden kunnen worden met Quansah, Duarte, Overtoom en Vejinovic.

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!
Robbert 10:41 26 november 2011

Peter Bosz laat het team anders spelen, of toch niet anders als ik zijn theorie moet geloven. Feit is dat hij 3 “echte” verdedigers gaat opstellen en 4 middenvelders. Hij durft omdat Roda met 2 spitsen speelt. We hebben betere middenvelders dan Roda hoor ik Peter zeggen, op papier mogelijk wel, maar de praktijk is meestal anders. Als wij er geen passie en strijd ingooien dan verliezen we de slag op het middenveld en doet de kwaliteit er niet toe. Het verschil zal hem vanavond dus zitten op het mentale vlak, niet op de voetbalkwaliteiten. Ik las dat Fledderus niet meedoet, dat scheeld dan wel.
00
hinsenveld 17:10 25 november 2011

Henk- hopen dat dat na de winterstop ook zo is.
00
henk 15:24 25 november 2011

Ons middenveld hoort zeker weten bij de beste 7 van de eredivisie! En dan te bedenken dat ze allemaal op Duarte na gratis zijn binnegehaald en samen wel een marktwaarde van 6 tot 7 miljoen vertegenwoordigen als het niet meer is, vooral Duarte en Marko zijn pareltjes, ook jong nog allebei!
00
Andere Hans 13:26 25 november 2011

@Pieter
@Hany

Ik ben het helemaal met jullie eens, ons middenveld is 1 van de betere
van de hele eredivisie, zeker gezien creativiteit !
Tel daarbij de werklust van ene Kwame en we een prachtig middenveld.
00
Hany 12:41 25 november 2011

@ Remco M
Breukers vind ik de laatste tijd juist uitstekend spelen. De discussie over Looms is bekend idd.

Dit biedt wel kansen om een middenveld neer te zetten met Quansah, Overtoom, Duarte en Vejinovic.

@ Pieter
Die Vejinovic is inderdaad briljant, met als uitschieter de invalbeurt tegen FCT. Die man brengt zoveel voetbal in de ploeg. Tegen FCT heeft hij maar 1x een bal gegeven die niet aankwam.
00
henirich 12:04 25 november 2011

Pasveer

Rienstra Van der Linden Jallo

Quansah

Overtoom Marko Duarte

Armenteros Plet Pedro
00
Pieter 11:36 25 november 2011

Ben ik de enige die het opvalt dat in de relatief weinig wedstrijden Marko wel het effectiefst is, hij heeft al 6(!) assists op z’n naam staan dit seizoen en staat hiermee gewoon 2e in het assistklassement van de eredivisie!
00
goose 11:03 25 november 2011

Henkie,

je hebt het goed wijs kapot. Quansah als rechtsback. Hij hoort thuis op het middenveld. Aangezien Roda met 2 spitsen voetbalt lijkt me 3 verdedigers een betere optie.
00
henkie 10:18 25 november 2011

——————————-Pasveer—————————–
–Quansah———Rienstra——-v/d Linden——Jallo—-
———————————————————————–
—————–Duarte——————-Vejinovic—————
———————————————————————–
——————————Overtoom—————————-
———————————————————————–
–Amenteros—————-Plet———————–Everton-

Ik zou het zo op gaan lossen. ik vind dat Quansah veel verdedigende kwaliteiten heeft,
en marko brengt combinatie voetbal in de ploeg.
00
henk 20:00 24 november 2011

@ remco
Waar slaat dit nou weer op…
Verdedigend vind ik ons op looms na ijzersterk dit seizoen en zijn tot op heden door geen een tegenstander weggeblazen. Aanvallend is op het moment het probleem, omdat wij ook niet in staat zijn de verdedigingen van de tegenstanders wegtespelen en we hebben dit jaar ook nog geen 1x 3 doelpunten gemaakt in 1 wedstrijd, wat vorig jaar regelmatig lukte!
00
Truus 19:45 24 november 2011

En ook Daryl van Mieghem,zat vanmiddag op het ziekenhuis(chirurgen),weet niet precies wat het was,dus hou ik me er maar over stil!!
00
Remco M 19:17 24 november 2011

Nou ja Breukers en Looms vond ik toch al niet zo sterk , de nieuwelingen zullen qua voetballend vermogen hier maar weinig of geen achterstand op hebben.
Achterin was toch al het zwakste punt.
00
marcel vak L 16:25 24 november 2011

en de personele problemen worden alleen maar erger ook ter horst (scheurtje in de hamstring) valt weg.
honderden zo niet nog veel meer hadden dit al voorspeld toen smit en co hadden besloten om met een mini selectie te gaan werken.Ik hoop dat het hier bij blijft en dat er niet nog een paar blessures en of schorsingen bij komen want dan mag smit zelf in de verdediging gaan staan.

zwartwitte groet
00
ietsema 16:22 24 november 2011

Nu komt daar Ter Horst ook nog eens bij, houdt niet over zo.
00
Ugur 16:17 24 november 2011

Ik maak me daar echt geen zorgen voor. Het is juist een kans voor onze talenten om zich te laten zien en ik weet zeker dat wij stiekem eigenlijk wel de favoriet zijn, want elk jaar hebben we daar in Kerkrade pech gehad waarin we wel veel tot scoren kwamen. Ik verwacht een gelijkspel en als we vroeg op voorsprong komen zelfs 3 punten tegen dit wisselvallige Roda.
00