Heracles Almelo ontvangt de supporters van de bezoekende club het best. Dit concludeert het auditteam Voetbal en Veiligheid, naar aanleiding van een rapport over de beleving van uitsupporters.

Het team staat onder leiding van voorzitter en oud-minister Annemarie Jorritsma en heeft haar bevindingen onlangs in boekvorm uitgegeven. “Prima! Elk jaar worden we ontvangen met gratis koffie en broodjes door de supportersvereniging van Heracles. Een geweldig initiatief!”, aldus een rapporteur van Heerenveen over de uitwedstrijd in Almelo.

“Wij zijn trots op de uitkomst van het onderzoek. De manier waarop we dit in samenwerking met onze supporters organiseren past prima bij onze kernwaarden: laagdrempelig en betrokken. Wij zijn een familiaire club waar iedereen welkom is, ook de supporters van onze tegenpartij.” Aldus Nico-Jan Hoogma.

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!