Jong Heracles heeft niet kunnen winnen uit bij Jong De Graafschap. De jongelingen van René Kolmschot verloren in de slotfase met 3-2. De ruststand was 0-2 voor de Heraclieden, maar in de tweede helft ging het volledig mis. In het begin van de tweede helft werd direct de aansluitingstreffer gemaakt en in de slotfase moest Nick Hengelman invallen voor Darl Douglas (?). De keeper/speler kreeg na een tackle de rode kaart. Luis Pedro mocht eveneens inrukken met rood.

Tegen een negental van Heracles wist De Graafschap Heracles uiteindelijk ook nog te winnen. In de slotfase werd het uiteindelijk 3-2 voor de Superboeren.

Sponsoren

Reacties (18)

Reageer nu!
henirich 10:28 1 december 2011

Vorig seizoen vond men het voor de winterstop niet nodig om voor iedere uitwedstrijd op natuurgras te trainen en het resultaat kennen we.
Na de winterstop werd alsnog voor iedere uitwedstrijd op natuurgras getraind en dat resultaat kennen we ook.
Waarom begaat men dezelfde fout als het vorig seizoen en traint men niet op natuurgras voor iedere uitwedstrijd??
00
POH 13:36 30 november 2011

Pedro mag pas weer in actie komen als jong heracles 2 wedstrijden heeft afgewerkt. Na 13 december mag hij weer mee doen.
00
icafpo 10:23 30 november 2011

Pedro en Hengelman allebei voor 2 wedstrijden geschorst …..gaan we nu zonder wisselspelers naar de voetbalwedstrijden ?
Mochten ze een reserve doelman zoeken wil ik wel 2 wedstrijden op de bank zitten voor nop …misschien zijn er nog meer vrijwilligers met een Heracles hart om op de bank plaats te nemen voor nop, dan lijkt het nog een beetje professioneel.
00
Ron 09:45 30 november 2011

Droevig, een keeper als veldspeler.ik denk ook dat de tegenstanders zich in de maling genomen voelen. Wat ik vreemd vind is dat de technische staf, twee trainers bijvoorbeeld voor de beloften, en de commerciele staf, geen bezetting moet inleveren. Volgens mij staat het kapitaal van een bvo op het veld en niet op de bank of het kantoor
00
Pin 01:04 30 november 2011

@Robbert, je begrijpt me verkeerd. Ik bedoelde ermee te zeggen dat een huidige sponsor opstaat. Maw dat die ook de koppen bij elkaar steken en zeggen dat het zo niet werkt (dat zijn wel de mensen die die andere 15 miljoen op gaan hoesten!!)
00
Robbert 18:34 29 november 2011

De wedstrijd tegen Zwolle was zondagmiddag om 12.30 uur kerel. Verder hadden de mannen die geen minuut hebben gespeeld zondag, best wel in de beloften van ons meedoen. Is vaker gebeurd.

En het is ons probleem dat wij spelers tekort komen, maar ook wel een belang van Go Ahead dat spelers die, weken daar op de bank zitten, op enig nivo hun wedstrijden kunnen spelen. Kortom in deze constructie snijdt het mes aan twee kanten. Maar mogelijk had Go Ahead maandag niets beschikbaar, kan ook. Dan moet onze 3e keeper maar in de spits! Belachelijk is het natuurlijk wel als eredivisieclub.
00
heraclesfan 16:24 29 november 2011

@Robbert Go ahead had gisteren, op maandag een wedstrijd tegen en in zwolle.
Vandaar dat ze geen spelers af konden/wouden staan.
00
komdanjonge 16:23 29 november 2011

En terecht dat Go aed ze niet af staat, als hun willen dat die talenten niet mee doen met kans op blesures bijvoorbeeld snap ik dat heel goed. Het is namelijk niet hun probleem, maar het probleem van ons.
00
Robbert 15:41 29 november 2011

@ Pin…..je kunt wel blijven zoeken naar sponsoren maar in het bedrijfsleven gaat het ook niet bepaald jofel, wel eens van crisis gehoord! Denk je nu werkelijk dat een sponsor zo de portemonee trekt als Heracles langs komt? Bovendien slurpen die ratten uit Enschede toch wel 80% van het sponsorgeld hier in de regio op! De bedrijven die nog wat te besteden hebben hier in Twente willen zich graag bij het succes van Enschede aansluiten. Alhoewel succes……begin van de afbrokkeling v/h succes is onder Co gaande.

@ icafpo de samenwerking met Go Ahead is al lang in gang gezet, deze spelers deden mee: Delano Haulussy, Coen Gortemaker, Kris Fillinger en Joey Belterman. Geen spelers van Go Ahead, deze knapen komen van de A1 v/d academie. Mogelijk had Go Ahead niets beschikbaar, ze zijn niet verplicht om te leveren.
00
RuudHeracles 14:01 29 november 2011

Waarom werd Douglas eigenlijk gewisseld? Is hij ook al geblesseerd? :O
Dan wordt het nog maar erger en erger!
00
icafpo 13:06 29 november 2011

Als ik het goed lees ….dan hadden we let wel !!!!!! 1 wisselspeler op de bank ……..en dat is de derde keeper .
Waar zijn de spelers van Go.Ahead Eagels gebleven ,die mochten toch ook voor Heracles spelen of is dit pas na de winterstop omdat ze niet zijn aangemeld ????
Zoals hierboven al gezegd is dit wel heel erg triest als eredivisie club die ook nog eens voor het linker rijtje wil spelen …..
00
Pin 12:35 29 november 2011

Armoe?…. tis diep triest. Vanaf ver voor het begin van het seizoen heb ik al geroepen dat dit vragen om problemen is.

En we hebben geen geld…. is er dan ook geen sponsor ofzo die op staat…. moet dan werkelijk alles wijken voor dat nieuwe stadion! ik zie liever dat er in de selectie wordt geinvesteerd…. Dan maar een jaar langer wachten hoor…. Tis geen roulette…. alles op zwart te zetten…..
00
Robbert 11:16 29 november 2011

Het is toch armoe troef bij ons, ik lees dat een veldspeler vervangen moet worden door de reservedoelman en die moet dan in de spits gaan spelen. Waar zijn we in godsnaam mee bezig. In de winterstop maar gauw wat ondernemen want dit is niet zoals je een EREDIVSIE club op de kaart zet.
00
ilonk 09:26 29 november 2011

Nou de twee vleugelspitsen er niet bij vrijdag. Nu kan bosz niets meer. Hopen dan maar dat hij duarte op de plek van everton zet of misschien maar 4-4-2 gaan spelen.
00
komdanjonge 22:48 28 november 2011

Vreselijk dom natuurlijk, nu kun je vrijdag tegen vvv mischien je kans pakken en dan ga je die scheidsrechter lopen uitschelden!
00
Marko 22:34 28 november 2011

Jep direct
00
Pin 22:30 28 november 2011

Rood voor Pedro???? direct of??? Dat betekend anders dat ie vrijdag niet mee kan doen …….shiiiiit
00
Marko 22:26 28 november 2011

Naja als de scheids gewoon een penalty had gegeven waar Heracles recht op had dan was er niks aan de hand geweest. Maar Nick Hengelman beging een zwarte overtreding. Sloeg echt helemaal nergens op. En een paar minuten later vond Pedro het nodig om de scheids uit te schelden. Dom dom dom.!
00