Polman StadionHeracles speelt vanavond de belangrijke wedstrijd tegen VVV Venlo. Heracles en zijn supporters hebben na een reeks nederlagen en een gelijkspel weer behoefte aan een overwinning.

VVV lijkt daar de perfecte kandidaat voor. De Limburgers bivakkeren al het gehele seizoen onderin de Eredivisie en hebben alleen Excelsior nog maar onder zich. Deze gedachte lijkt onderschatting, maar daar mag bij Peter Bosz en zij consorten absoluut geen sprake van zijn! Met Ahmed Musa hebben zij een heel gevaarlijke speler in dienst, die het eigenlijk elke tegenstander wel moeilijk kan maken.

Peter Bosz kan in ieder geval weer beschikken over Tim Breukers. Hij moest tegen Roda JC toekijken, vanwege een schorsing. Omdat Bosz weer met vier verdedigers kan spelen, zal ook Gaby Jallo weer in de basiswedstrijd spelen. Hij speelde een aantal weken geleden al zeer verdienstelijk tegen FC Twente en mag ook nu weer de plek van Mark Looms innemen.

Verder zal Heracles in zijn “normale opstelling” starten. Dit betekent in een 4-3-3 systeem, met Duarte, Kwansah en Overtoom op het middenveld en Everton, Plet en Armenteros in de voorhoede. Dit zal betekenen dat Marko Vejinovic weer naar de bank verkast. Op deze site was er nogal wat discussie over de opstelling. Veel mensen hadden liever wat wijzigingen gezien. Aan de drie spitsen de gelegenheid dus, om het tegendeel te bewijzen.

De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Kevin Blom en zal gespeeld worden in het Polman Stadion om 20:00.

Vergeet niet je voorspelling voor de HAFC manager in te vullen!

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!