Polman StadionHeracles speelt vanavond de belangrijke wedstrijd tegen VVV Venlo. Heracles en zijn supporters hebben na een reeks nederlagen en een gelijkspel weer behoefte aan een overwinning.

VVV lijkt daar de perfecte kandidaat voor. De Limburgers bivakkeren al het gehele seizoen onderin de Eredivisie en hebben alleen Excelsior nog maar onder zich. Deze gedachte lijkt onderschatting, maar daar mag bij Peter Bosz en zij consorten absoluut geen sprake van zijn! Met Ahmed Musa hebben zij een heel gevaarlijke speler in dienst, die het eigenlijk elke tegenstander wel moeilijk kan maken.

Peter Bosz kan in ieder geval weer beschikken over Tim Breukers. Hij moest tegen Roda JC toekijken, vanwege een schorsing. Omdat Bosz weer met vier verdedigers kan spelen, zal ook Gaby Jallo weer in de basiswedstrijd spelen. Hij speelde een aantal weken geleden al zeer verdienstelijk tegen FC Twente en mag ook nu weer de plek van Mark Looms innemen.

Verder zal Heracles in zijn “normale opstelling” starten. Dit betekent in een 4-3-3 systeem, met Duarte, Kwansah en Overtoom op het middenveld en Everton, Plet en Armenteros in de voorhoede. Dit zal betekenen dat Marko Vejinovic weer naar de bank verkast. Op deze site was er nogal wat discussie over de opstelling. Veel mensen hadden liever wat wijzigingen gezien. Aan de drie spitsen de gelegenheid dus, om het tegendeel te bewijzen.

De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Kevin Blom en zal gespeeld worden in het Polman Stadion om 20:00.

Vergeet niet je voorspelling voor de HAFC manager in te vullen!

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!
Pin 01:20 3 december 2011

Super…. maar idd vvv…. Vereniging van vretters ofzo…. wat een slechte ploeg en toch zitten er zeer goede spelers in, musa, die wang snee wang pang chinees achter en eutjebo (boeit me niet hoe je het schrijft) en dan nog zo’n blackie die in de 1e helft op de grond lag te janken, maar toch echt supernel is. Het team is gewoon nix … Ik zei al tegen de supporters dat biljarten interessanter is voor hun.

Toch ook wel wat fouten gezien van ons die je tegen een normale ploeg niet hoeft te maken. maar al met al zeer geslaagd avondje… Het leek wel pakjesavond…. Jammer dat het scorebord er niet aan ging (want die kan maar tot 9).

Volgende week ado maar ff zien hoe het echt weer staat. Maar de komende 5 wedstrijden moeten we dik punten pakken en door in de beker.
00
hafc_wijfie 22:56 2 december 2011

Fantastisch 7-0!!!!!!!!!!!!!!
Heerlijk voetbal, leuk om naar te kijken.
Iedereen deed weer wat die moest doen.
Mijn weekend kan niet meer stuk.
Iedereen die Heracles warm hart toe draagt een heel goed weekend!!!!!
00
Dakmaster 22:25 2 december 2011

7-0!!!!! VVV hoort niet in de Eredivisie thuis! Als quansha op een gegeven moment met de bal aan de voet langs verdedigers kan wandelen, dan lijkt mij dat een teken dat VVV niks maar dan helemaal niks in de eredivisie te zoeken heeft!
00
hafc_wijfie 18:48 2 december 2011

Vanavond 3 punten want we kunnen wel wat punten gebruiken. Ga er ook van uit dat wij 3 punten halen.
Als je toch met een lekker gevoel de winterstop in wil gaan. Eens even kijken of de voorhoede wat gaat brengen vanavond. Ik ben het eens met de anderen hier dat Marko een basisplaats verdient. Maar ja wie ben ik…
Ben benieuwd of ik de volgende keer pepers mee moet nemen voor Plet
Die jongen is niet vooruit te branden. Maar hoop op het tegendeel.
Veel plezier vanavond.
Denk 3-1
00
Henkuh 18:15 2 december 2011

5-1 !!
00
erik 17:57 2 december 2011

pedro geschorst voor 2 wedstrijden.
verder speelt bosch 4 3 4
veel plezier straks
3-0
00
Daniel 17:41 2 december 2011

Mij lijkt het beste om voorin met Douglas – Plet – Everton tespelen.
Je kan Everton wisselen met Duarte en Plet met Armenteros.
Het grote probleem is als je met Everton Plet en Armenteros speelt dat iedereen naar binnnen trekt, en de ruimte dicht loopt.
En dan komt Plet helemaal niet uit de verf.
Gewoon Douglas op rechts stijf aan de zijlijn en Everton op Links die kan zo af en toe naar binnen als de back opkomt.
Als Bosz dat doet komt alles goed.

:))
00
Leon 17:25 2 december 2011

Vanavond een x als vanouds met zn allen achter Heracles staan!!!
00
RoberoPiero 17:17 2 december 2011

Ik zeg: Pedro voor Armenteros
00
cewi 16:59 2 december 2011

@roy
Dat over ilonk, is dat een grapje ?
Natuurlijk speelt Marko en ik denk ook dat Armenteros wordt geslachtofferd. Misschien wel eens goed voor hem, hij zou eens kunnen gaan denken dat z’n plekkie niet in gevaar kan komen. Toch heeft hij kwaliteiten genoeg, hij is nog jong !
00
roy 16:16 2 december 2011

@ Smokey zou dat het konijn uit de hoge hoed zijn? wie zal het zeggen… Dat zou toch een meesterlijke zet zijn!

Verder denk ik dat Ilonk altijd gelijk heeft, ze zegt zoveel zinnige dingen en heeft over zoveel dingen een goede en vooral gefundeerde mening.
00
smokey 15:38 2 december 2011

ik denk telgenkamp rechtsbuiten,
00
RoyHafc 15:05 2 december 2011

Flauwekul ilonk, Duarte en Overtoom kunnen ook prima een sublieme pass geven.
00
icafpo 14:12 2 december 2011

Ik zou het vanavond proberen met een 4-4-2 opstelling .Plet en Armenteros in de spits,Duarte in posities laten afwisselen links en rechtsbuiten .Bij balbezit Overtoom naar de vrij komende positie voorin .
Marko aansluiten op de 16 .
00
memed 13:14 2 december 2011

100% mee ens ilonk.maar denk wel dat marco en willie tijdens het spel soms van positie gaan wisselen.alleen ben ik bang met 2 rechtbenige spelers op buiten pozities
00
ilonk 13:03 2 december 2011

@memed. Dat zou beter zijn alhoewel ik liever duarte op de vleugel zie, maar goed als marko en duarte allebei maar spelen. Everton kan wel op links alleen moet hij de vorm terug vinden. Armenteros hoort in spits en moet het uitvechten met plet die je kan wisselen als hij vanavond niet goed speelt.
00
memed 12:45 2 december 2011

op latste treaning was 4-3-3 met marco als rechbuiten en armenteros reserve.
00
dirk 12:26 2 december 2011

Vejinovic erin op zijn eigen plek, en met Duarte links en Douglas rechts voorin zodat er nog eens een voorzet van de zijkant komt. En als het met Plet niet loopt, snel wisselen voor Everton in de spits.
00
ilonk 12:25 2 december 2011

Belachelijk dat marko op de bank zit. Hij is de enige die een sublieme pass kan geven en zo iemand voor de keeper te zetten. daarnaast heeft hij de meeste assist uit vrije trappen of corners. Nee vindt het niet handig dat wordt weer opbouwen in een laag tempo en alle spelers die weer naar binnen komen. Gelukkig wisselt bosz altijd een kwartier voor tijd en komt marko er alsnog in pfff en zorgt hij voor de beslissende assist. Ik zeg dus 1-0 80e minuut en de rest zonder kansen of duarte of overtoom moeten van afstand scoren, want de drie voorhoedespelers doen niets.
00
Henri 11:28 2 december 2011

Als ik Bosz was (…) dan zou ik aanvallend kiezen voor Duarte links en Douglas rechts.
Everton en Armenteros dus op de bank en zeker (!) een basisplaats voor Vejinovic!
00
Pieter 10:41 2 december 2011

Ben benieuwd wie vanavond allemaal een discutabele rode kaart krijgen van Blom hahahaha
00
Zomaar 10:05 2 december 2011

De verdediging is weer ompleet en staat goed, maar vind dat op het middenveld Marko Vejinovic sowieso een basisplaats moet hebben. Everton of Armenteros moet er uit en Duarte moet een plaatsje naar voren opschuiven. Het lijkt erop alsof Bosz sommige spelers niet durft te wisselen of niet wilt omdat ze een voorkeur hebben ook al spelen ze ver onder hun niveau. Ben een voorstander en sta positief tegenover Bosz, maar vind wel dat er wat verandering nodig is in de voorhoede en daar moet hij gewoon eens ballen voor gaan tonen. Ben het absoluut niet eens met de opstelling voor de voorhoede en het middenveld moet op één plek aangepast worden. Toon is wat lef door wat veranderingen aan te brengen. Nu is het moment om één van de voorhoedespelers eruit te halen.
Deze reactie is een reactie op de voorbeschouwing voor zover het klopt.

Succes vanavond mannen.
00
Martijn 10:00 2 december 2011

Er moeten weer kansen gecreëerd worden, laatste wedstrijden bar weinig van gezien. Het positiespel ziet er altijd goed uit, maar daar winnen we geen wedstrijden mee, er moeten kansen gecreëerd worden. Verder neem ik aan dat Bosz ook door heeft dat het zo niet langer kan met Armenteros, hij loopt er erg noncholant bij en denkt dat hij niks verkeerd kan doen, maar hij grossiert in balverlies. Toch denk ik dat we winnen vanavond en het zou goed zijn met een een nul of 3, hoewel ik denk dat dat lastig is. Laat onze spitsen scoren!!
00