Heracles Almelo heeft vanaf maandag Jason Davidson een week op proef. Jason Davidson is een twintig-jarige linksbenige verdediger, die ook een Grieks paspoort bezit. Eerder (in 2009-2011) kwam hij uit voor Paços Ferreira. De afgelopen maanden trainde hij mee bij Borussia Mönchengladbach. Hier kon hij niet overtuigen, zodat hij nu voor een kans bij onze Zwart-Witten gaat.

Er waren al eerder spelers op proef, maar allen bleken ze niet te voldoen in de ogen van de technische staf. Of dit een uitzondering wordt is nog maar de vraag. Wij vragen ons af of deze stages wel serieus genomen moeten worden.

Sponsoren

Reacties (31)

Reageer nu!
uggs nederland den bosch 10:03 12 december 2012

I like the helpful information you provide for your articles. I’ll bookmark your weblog and take a look at once more here regularly. I’m rather sure I’ll learn many new stuff right here! Best of luck for the next!
00
fammetz 21:18 12 december 2011

Ik zal het aloude verhaaltje maar weer uit de kast halen.
Indien Jason goed zou spelen gaat hij flink wat salaris vragen , hetgeen toch niet betaald word.

Het zal dus wel weer op niks uitdraaien zoals veel voorgaande keren ook al het geval was.

gr.Remco
00
ruben 12:34 10 december 2011

pak hem
00
Truus 14:55 8 december 2011

Bedankt Ilonk,laat ze verder maar lullen!!
00
Truus 14:54 8 december 2011

He Robbert,maar Rooney,ligt er wel mooi uit,met z’n boevenkop!!
00
ilonk 21:43 7 december 2011

Hij zegt toch ook niet of iemand dat ie komt. Het is een eerste indruk van een training. Hoef je niet zo uit je vel te springen. Truus vroeg of iemand op training geweest is en hoe hij daar was en ik geef antwoord.
00
Robbert 20:07 7 december 2011

Dus als Fredo (ho the hell is Fredo) het zegt zal het wel goed zijn. Wie is die pipo, een voetbalprofessor? “Er zit een goede kop op” ook zo’n papagaaien uitspraak. Hou toch op met die onzin, Rooney heeft een boeven kop, maar kan uitstekend voetballlen. ik bedoel maar.
Een oordeel geven na één training is zo broos.

Die Ausie komt niet, is toch geen verbetering tov wat we al zelf hebben, zla het antwoord wel zijn.
00
ilonk 19:26 7 december 2011

Op wij zijn heracles heeft fredo hem bekeken op de training gisteren en maakte hij een goede indruk. Goede kop, goede instelling en goed tikken in de kleine ruimte. We wachten af.
00
remy 18:16 7 december 2011

Pedro is is inderdaad tweebening, echter is zijn rechterbeen wel zijn voorkeursbeen. Ik denk dat pedro vanaf links gevaarlijker zal zijn dan vanaf rechts. wat dan kan hij of naar binnen trekken en schieten of hij zet voor met een van beide benen….
Maar ik vraag me eigenlijk wel af of die davidson goed genoeg is voor ons….ik hoor, zie of lees weinig over die jongen. dus het zal wel tegenvallen of…. wat heracles ook wel vaak doet. trasfers stil houden en straks deze jongen presenteren als nieuwe aanwinst.
het zal mij benieuwen….
00
Pepsels 17:54 7 december 2011

Volgens mij hebben we inderdaad aanvallers genoeg. Dat ze niet zoveel scoren op dit moment ligt er denk ik aan dat ze mee moeten verdedigen. Als de verdediging er dan niet staat omdat deze mijns inziens wat instabiel is kan je ook moeilijker scoren.
00
Truus 17:01 7 december 2011

Maar nog weten we niet,of hij wat voor ons is!!

Wie heeft hem zien trainen??

En hoe was ie??
00
henirich 13:03 7 december 2011

@ Memed

Als je vaak op de trainingen komt dan moet het je toch opgevallen zijn dat Pedro 2 benig is !!
00
memed 12:57 7 december 2011

heinrich,ik meng me niet in dyskusie war Pedro op z,n best is.ik zeg alleen dat Pedro rechtbenig is en niet lienksbenig .en van rechtbennige verwacht je VOORZETEN van rechter kant.denk selfs dat hij goed is als recht en lienksbuiten.sportieve groeten.memed PS:ben bijna op alle treningen en wedstrijden aanwezieg
00
heinrich 11:26 7 december 2011

@ Memed

Je bent wel heel slecht op de hoogte wat Pedro betreft.
Pedro is op z,n best vanaf links en dat heeft hij al diverse keren laten ziten.
Misschien is het verstandig voor jou om op een maandag avond de beloften eens te bekijken.
00
Chay 09:54 7 december 2011

Als ik zo de foto’s bekijk van de training (ik ben er dus zelf niet bij geweest) dan heeft Jason Davidson een goede uitstraling. D’r zit een goede kop op zoals men zegt. Hij ziet er zelfverzekerd uit. Iemand die weet wat hij wil en wat hij kan. Geen arrogante jongen, maar een hardwerkende persoon die weet dat niets komt aanwaaien. Nogmaals, ik ken hem niet, maar zo komt hij over.

Dat wil uiteraard niets zeggen over zijn voetbalkwaliteiten. Ik hoop dat die goed zijn, want ook in mijn optiek kunnen we een goede linksback goed gebruiken. Zeker met de huidige krapte is dit echt geen overbodige luxe.
Ik ben het met velen eens dat het middenveld en aanval voldoende bezet zijn. Het loop echter zoals het zou kunnen als je kijkt naar scorend vermogen. Dit heeft mijns inziens ook te maken met de juiste poppetjes op de juiste plekken en het ontbreken van vorm. Dit komt echter wel goed naar mijn mening.

Is er iemand die iets kan zeggen over hoe Jason Davidson het gedaan heeft op de training?

Gr.,
Chay!
00
richard 09:08 7 december 2011

waarom een reserve rechtsback? daar hebben we toch mike voor .
00
memed 23:10 6 december 2011

robbert pedro is rechtbenig,dus als je voorzeet van pedro veerwacht is dat aan rechte zijde.
00
pollie 22:50 6 december 2011

Ben het niet met de reacties eens. Breukers vind ik met de wedstrijd beter spelen. Looms speelt de laatste tijd minder. Die heeft zijn tijd gehad. Linksback móet erbij komen. En verder een reserve rechtsback. Everton had een mindere periode net zoals de andere spitsen. De laatste wedstrijd vond ik hem goed spelen. Hij had veel inzet, was scherp. Plet scoorde twee keer maar dit hadden er vier moeten zijn. Armenteros was zeer scherp en belangrijk. Ik zou met hem beginnen. Rechtsbuiten kunnen we erbij gebruiken. Douglas is het niet meer, pedro is meer een linksbuiten en van michem is er nog niet klaar voor. Armenteros en everton op rechts was geen succes.
00
hsupportes 21:54 6 december 2011

ilonk,
Everton naar binnen trekken , omdat macro ook al zijn plaats verlaat heb je we veel afspeel mogelijkheden in de breedte,maar niet in de diepte.
Het is een verkapte manier om met 2 aanvallers te spelen.
De door jou genoemde buitenspelers,daar heb je pas wat aan als ze er klaar voor zijn.
Dat kan ik niet beoordelen.
De linies zitten dicht op elkaar, en je ziet dat bij bal verlies dat ze gewent zijn om met hun gedachten naar voren te spelen. Qua omschakeling gaat dat te langzaam, maar ook dat is kwaliteit.
Douglas en ook everton hebben hun tijd gehad.ze presteren ruim ondermaats.
Van Douglas zullen ze wel terecht afscheidt gaan nemen.
00
Truus 20:20 6 december 2011

Heeft iemand hem al zien trainen??,nou en…..
00
Robbert 20:17 6 december 2011

Ps en wat deze testspeler betreft……laat ik daar maar geen mening over geven, die komt toch niet. En als hij onverhoop toch komt, dan zien we wel verder.
00
eduard 20:15 6 december 2011

We hebben goede verdedigers, straks komt maertens ook weer terug. We hebben een goede buitenspeler nodig, en het liefst eentje die ook wat lengte heeft, vanwege het feit dat we over het algemeen geen lengte hebben in de ploeg.
00
Robbert 20:15 6 december 2011

We hebben aanvallers genoeg, allemaal boy’s die kunnen scoren, alleen moet je ze op de juiste positie zetten. Voor de spitspositie moet onze trainer een keus maken tussen Plet en Armenteros. Op links is eventueel op links zou je ook Armenteros zetten. Voor Effie is één positie een optie en dat is linksvoor. Verder moet er op rechts een echte buitenspeler staan, een speler die niet naar binnen trekt, maar juist buitenom gaat en strak langs de zijlijn kan spelen, dan krijg je ruimte en voorzetten die één v/d spitsen kan afronden. Ik denk zo langzamerhand dat een aanval Everton, Plet en Armenteros geen optie meer is. En Pedro is een linkspoot, die kan als 2e man op links gezet worden.
00
ilonk 19:48 6 december 2011

Edit: En we hebben al niet zoveel geld waarom dan investeren in voorhoedespelers. We hebben douglas, pedro, van Miechem en Everton die al 2 seizoenen daar speelt. Zonde van de investering. Verdedigers moeten we hebben daar komen we flink tekort. Mocht er nog wat over zijn kun je altijd nog kijken, maar zonde van het geld.
00
ilonk 19:46 6 december 2011

4-4-2 hsupporters. Marko stond op papier rechtsbuiten, maar geloof dat hij de hele wedstrijd zowat op het middenveld heeft gespeeld samen met de andere 3 middenvelders. Everton kan dan naar binnen trekken naar Plet toe en glynor die was goed afgelopen vrijdag in het kaatsen en diepte zoeken.
00
hsupportes 19:13 6 december 2011

Laten ze ook eens zoeken naar effectieve links en rechts buiten.
Everton presteert niet zoals het hoort.
Daar moet duidelijk versterking komen.Marco is geen buitenspeler.
Armenteros stond daar nood gedwongen.
Of het is een bewuste tactische keus om op papier met 3 aanvallers te spelen maar in de praktijk met naar binnen trekkende spelers.Of dat goed is voor de spits is wat anders.
00
Daniel 16:41 6 december 2011

Ben blij dat het bestuur in ieder geval nog bezig is met versterkingen voor de verdediging! De overige linies zijn sterk genoeg.
00
Ijah 04:09 6 december 2011

Schijnt in Australie een aardige hype te zijn ( geweest ? )

Op z’n 17e en nog semi-prof in de VPL ( Victorian Premier League ) als enige van buiten de A-League geselecteerd voor Australie U-20. Z’n leeftijdsgenoten ver voorbij. Uitgeroepen tot beste youngster in de VPL voor ie naar Pacos ( Portugal ) ging ( waar er ook voldoende interesse was van enkele grote(re) Europese clubs ( Sporting CP / Stuttgart ). Uiteindelijk zelfs geselecteerd voor aanvankelijke nationale (voor)selectie richting WK , waar ie ‘t blijkbaar toch niet helemaal kon waarmaken. Debuut tegen Porto waar ie de jongste speler was op dat niveau dat seizoen.

Talent zal ie ongetwijfeld van z’n vader hebben : De voormalig 51-voudig international Alan Davidson deed z’n best z’n zoon zo lang mogelijk uit de spotlights en met de beentjes op de grond te houden.

Veelbelovende voorgeschiedenis , maar wel geheel ter info overigens.
Want ik herinner me in een recent verleden een “met Messie in de jeugd spelend ex-Barcelona jeugd-topper” , ex-international als vader en eveneens veelbelovend ( maar nooit waargemaakt ) talent , met de naam Songo’o. En we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Onder ‘t motto “Wij zullen zien” ….zullen we ‘t wel zien.
00
Ruud14 19:45 5 december 2011

Ik ben het helemaal met BRRR eens!
Je kunt het altijd proberen, en misschien is het wel een potentiële opvolger voor Looms, die zijn beste tijd (wat mij betreft) wel een keer heeft gehad.
00
BRRR 19:18 5 december 2011

Waarom zullen deze stages niet serieus genomen worden? Een speler testen is toch een goede zaak? De kans dat het niet wat wordt is alleen groter dan de kans dat het wel een speler is die ons verder kan helpen.

Niet geschoten, altijd mis. Ik heb liever dat ze het zo doen, dan blindelings een speler een contract te geven.
00
kieft8 18:41 5 december 2011

We zullen eens zien..
00