Jong Heracles heeft vanmiddag de uitwedstrijd bij ADO Den Haag met 4-1 verloren. Samuel Armenteros scoorde nog wel de 1-1, maar dit bleek niet voldoende. Overigens vielen alle doelpunten in het tweede bedrijf.

In de eerste helft was er weinig aan de hand. De ploeg van René Kolmschot had meer balbezit maar kon dit niet uitdrukken in doelpunten. Daryl van Mieghem en Thomas Bruns zorgden met schoten voor het enige gevaar voor rust. De tweede helft was een stuk minder van de Heraclieden. ADO kwam al snel op 1-0. Daarna kon Armenteros nog wel wat terug doen. ADO liep daarna uit na een ruime 4-1 overwinning en boekte daarmee zijn tweede zege op rij. Komende vrijdag moet de eerste selectie maar laten zien hoe wel moet. Dan moet de ploeg van Peter Bosz op bezoek in Den Haag.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Glenn Kobussen, Coen Gortemaker, Anmar Almubaraki (80.Alvin Daniels), Thomas Bruns, Darl Douglas, Daryl van Mieghem, Samuel Armenteros, Patrick Gerritsen (69.Delano Haulussy).

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!