Voor Heracles staat aankomende vrijdag de lastige uitwedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Wederom een belangrijke wedstrijd, aangezien beide ploegen zeer dicht bij elkaar staan. Heracles staat namelijk twee puntjes boven Den Haag.

Het verleden leert ons dat Heracles ADO uit wel redelijk ligt. Sinds de promotie naar de Eredivisie wisten de Heraclieden zeven punten te pakken en dat is lang niet slecht. Helemaal met de gedachte dat Heracles aan aantal jaren een uitcomplex had en ADO een jaar in de Eerste Divisie speelde.

Heracles Almelo
Heracles komt met Mark Höcher een oude bekende tegen. De Almeloër speelde lange tijd in de jeugdopleiding van Heracles en wist onder Gert-Jan Verbeek te debuteren. Onder Peter Bosz wist hij helemaal door te breken en werd hij zelfs basisspeler. Omdat Heracles bleef groeien, werd het contract van Höcher niet verlengd, waardoor hij een stap terug deed. In de Eerste Divisie werd hij belangrijk voor Helmond Sport, waardoor hij een transfer verdiende naar ADO den Haag. Of hij morgen speelt is ons nog niet bekend.

Bijna iedereen die Heracles een warm hart toedraagt is nog aan het nagenieten van de overweldigende wedstrijd tegen VVV. Afgelopen vrijdag wisten de Heraclieden met 7-0 te winnen en dat is een record! Het stroeve aanvalsspel van de afgelopen weken zorgde voor wat wantrouwen bij de fans. Zou Heracles de draad weer oppakken en richting het linkerrijtje stijgen of moet het naar beneden kijken en de concurrentie aangaan met clubs als De Graafschap en Excelsior. Mede door wat tactische aanpassingen in het elftal werd het dat eerste en Heracles heeft de aansluiting met de nummer 8 FC Groningen (verschil is momenteel twee punten) weer gevonden. Frappant is wel dat er nu meer punten zijn gepakt dan vorig seizoen na zeventien wedstrijden.

Ado Den Haag
ADO Den Haag is dit seizoen een onberekenbare ploeg. Het wint de wedstrijden die het moet winnen (De Graafschap 0-3 en VVV 2-0), maar weet af en toe ook te stunten (0-3 winst bij Feyenoord). Het zal tegen Heracles in ieder geval aantreden zonder de verdediger Mörec. De Sloweense verdediger heeft een hernia en zal op z’n vroegst na de winterstop pas weer terug zijn. ADO kan wel beschikken over Ali Boussabon. De aanvaller streek enkele weken geleden neer in Den Haag en heeft een contract tot de winterstop.

De gebroeders Verhoek zijn ook geblesseerd. Waar Wesley Verhoek sowieso niet in actie komt, is de kans aanwezig dat John Verhoek wel speelt.

Everton Ramos da Silva
De wedstrijd van vorig seizoen zal ongetwijfeld nog vast in in het geheugen van onze Braziliaan liggen. De spits maakte toen een prachtig doelpunt die in de top 10 van mooiste doelpunten van de Eredivisie belandde. Voor wie de goal nog eens terug wil zien:

ADO Den Haag – Heracles Almelo
Stadion: Kyocera Stadion, Den Haag
Arbiter: Bossen

Sponsoren

Reacties (41)

Reageer nu!
ugg boots clearance 12:33 7 december 2012

Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It really helpful & it helped me out much. I’m hoping to present something again and aid others such as you aided me.
00
cewi 11:54 10 december 2011

Ik heb me ook dood ge-ergerd gisteravond. Wat een belabberde wedstrijd, helemaal na die van vorige week. Ik denk dat het ook te maken heeft met de veel te kleine selectie. Er is geen concurrentie !!! Kijk ook eens naar de opstelling van het tweede team, veel spelers van “buitenaf”, spelers die geen enkele binding hebben met onze club, zoals bij de laatste wedstrijd toen Gerritsen inviel (ex-Twente, nu Go Ahead).
00
heinrich 00:36 10 december 2011

@ ilonk

Verbeek trainde voor alle uitwedstrijden op natuurgras maar Bosz vind dat niet nodig.
Vorig seizoen voor de winterstop niet op natuurgras getraind en geen enkele uitwedstrijd gewonnen.
Na de winterstop wel op natuurgras getraind en we weten het resultaat
Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen maar Bosz wel
00
hsupportes 22:27 9 december 2011

ilonk
Willy en marco samen heb je te veel tijd nodig om vervolg stappen te maken het duurt te lang.
Op het moment dat je balbezit krijgt gaat het in de positie op stelling al mis.
Het duurt te lang mede daardoor bal terug etc.
Vul de rest maar zelf in.
Mentaliteit had vanavond alleen Duarte, super,de wil om te winnen ,en te overleven.
Die blijft niet lang.
00
ilonk 22:17 9 december 2011

@hsupporters. Thuis gaat het toch wel samen (Marko en Overtoom) Dit heeft met mentaliteit te maken. Thuis altijd inzet en goede combinaties, maar op normaal gras kunnen ze het niet opbrengen. Daarom blijft iedereen roepen dat kunstgras competitievervalsing is. Het heeft er niets mee te maken hoor, want onder Verbeek werd er uit wel goed gepresteerd. Denk dat er maar 1 mogelijkheid is en dat is meer op gras trainen en misschien maar eens mensen wisselen die niet willen werken om een statement af te geven. Vindt het wel jammer dat Bosz altijd de schuld krijgt. Hij stuurt ze met een bepaalde opdracht het veld in. Duels winnen en combinatievoetbal spelen, kansen creeeren en scoren, maar als men de bal niet 3 keer kan overspelen kan hij er ook niets aan doen. Ach volgende week weer winnen thuis van Vitesse en iedereen heeft het hier weer over het linkerrijtje. We staan nog steeds voor op het schema van volgend seizoen. Dat waren 21 punten na 19 wedstrijden nu kunnen we na volgende week 2 punten meer hebben. Na de winterstop gaan ze weer op gras trainen en alles komt weer goed.
00
Henkuh 22:14 9 december 2011

Het lijkt wel of ‘t uitsyndroom ons weer parten speelt…………..pffft ! Balbezit en positiespel is leuk maar levert te weinig punten op. Ook heb ik het idee dat we minder fit en fel zijn dan vorig(e) ja(a)r(en) én dat er (veel) te weinig uit de spelers gehaald wordt (bijna iedereen speelt onder zijn kunnen !!). Kortom, “werk aan de winkel”.
Of zijn we met z’n allen wellicht toch teveel verwend geweest de laatste jaren …….?
00
eduard 22:14 9 december 2011

Bosz geeft de wedstrijd toch heel goed weer. totaal geen strijdlust. Onze spelers verdienen het geld heel gemakkelijk, vergeet niet dat dit Ado B is.
00
hsupportes 22:13 9 december 2011

Je ziet dat Marco en Willy samen opgesteld de balans in het elftal verstoort.Er is te weinig ruimte voor ze.
Willy komt helemaal niet meer tot bloei.
Marco is de laks.
Maar, welke mogelijkheden heeft Bosz.
Weinig tot niks, hij moet ook roeien met de riemen.
Het is nu aan de directie om in de winterstop desnoods spelers te huren.
00
komdanjonge 22:11 9 december 2011

@dakmaster, maar die talenten van feyenoord doen het dit jaar anders fantastische en weetje hoe dat komt door de coach!! die ze kritiek geeft waar nodig en gewoon zegt waneer feyenoord moet winnen. Weetje wat bosz doet, de tegenstanders 100 veren in zijn kont geven en zeggen dat ado zo goed is en het een hele andere wedstrijd is. NEEE BOSZ doe zoals verbeek doet, zeggen dat je beter bent en MOET winnen en niet een ander tot favoriet maken en dan na de wedstrijd zeggen dat je meer balbezit hebt en veeeeel beter was maar de kansen niet afmaakte (welke kansen)????
00
Dakmaster 22:00 9 december 2011

Tja dat krijg je ! Er is te weinig draagvlak binnen elftal! Of het is goed of het is slecht. Er is niemand van onze talenten die een wedstrijd kan doen kantelen, geen Willie. Of vejinovic, duarte het zijn talenten, jongens die nog moeten groeien naar een stabiel niveau, dus als je op een wedstrijd geen grip of je bent hem aan het verliezen, dan zal geen van deze jongens kunnen opstaan, deze wedstrijden verliezen we dan ook meestal, mits het geluk aan onze zijde is. Kijk Feyenoord, barsttensvol met talent, toen wijnaldum en fer nog maar jonge talenten waren, werd er van hun al verwacht een elftal te kunnen dragen, dat is ze ook niet gelukt! Onze talenten renderen alleen in optimale omstandigheden. Jammer dat onze coach ze mentaal niet op dat niveau kan krijgen, om een wedstrijd te doen kantelen.
00
dick 21:55 9 december 2011

Ik heb een belabberd middenveld gezien. Marco presteerde het om binnen de twee minuten vier corners slecht voor te geven. vele passage,s kwamen niet over. Er werd zonder inzet gespeeld. Armenteros die geen bal fatsoenlijk behandeld en geen man kan passeren. Bij vele wedstrijden wordt er vanaf de eerste minuut niet gevochten voor de bal. Wat dat betreft kunnen ze wel een voorbeld nemen aan Den Haag die achter ieder bal jaagde.
00
komdanjonge 21:53 9 december 2011

bah kut marko laat je man maar weer lopen. Zijn er nog mensen die vinden dat het spel om aan te gluren is? weer geen 2 hele kansen gehad vandaag, de beste was jallo nog. Die vocht teminste maar bosz moet echt eens wat veranderen, dit gaat zo niet langer, je mag nooit 7/0 winnen en dan helemaal kansloos verliezen in den haag. Bosz heeft het er dit jaar goed ingekregen om elke wedstrijd 60% balbezit te hebben en 10x rondtikken en dan de bal verliezen. 0 kansen in een wedstrijd en geen 1 moment het gevoel hebben dat we winnen, ik heb aleen uit bij utrecht ons een perfect wedstrijd zien spelen, nu had ik vanaf seconde 1 het gevoel dat we verloren en dat heb ik meestal bij uitwedstrijden en dat moet een coach veranderen. Ik verlang weer terug naar de eerste jaren in de eredivisie. We speelden een stuk slechter maar hadden altijd intzet en de sfeer was altijd goed, dit jaar is het allemaal maar een beetje plichtmatig voetballen en daarna ipad weer in de oren en thuis een film kijken en je geld opstrijken. Ik heb trouwens ook eredivisie live opgezegt, omdat ik elke thuiswedstrijd aanwezig ben en ik niet ga betalen voor lui die niet voor mij willen werken en het spel 9/10 keer niet om aan te gluren is, zie roda,exelsior,ado. En het leuke is is dat dit ook nog eens ado B is en ze zonder 5 vaste krachten speelden.
Ik heb trouwens de hele 2de helft darten gekeken en ondertussen af en toe naar dat beeld met die 11 standbeelden gekeken, want alles is tegenwoordig leuker om naar te kijken dan naar die 11 verwende nesten in ons mooie shirt, aleen pasveer en jallo een voldoende, de rest lopent terug naar almelo en geld terug aan de suporters.
00
BeeWee72 21:52 9 december 2011

We gooien het maar op de begroting.
ADO 14 miljoen, wij bijna 9 miljoen…….
Jammer.

Volgende week de laatste wedstrijd tegen Fiets-tester maar winnen thuis.
Tevens de laatste wedstrijd voor de winterstop.

Hoeveel punten hadden we vorig jaar met de winterstop???
00
Evert 21:50 9 december 2011

Niet verlengen dat contract met Bosz , elftal maakt geen enkele progressie diet jaar.
00
Dakmaster 21:48 9 december 2011

Armenteros ga gvd handbal spelen als je alleen maar hands kan maken! Pingelaar zonder eind! Talenten talenten talenten wat heb je er aan, mijn dochter van 2,5 is mentaal sterker dan deze titjes! Boussabon SEE you ant THE kebabshop
00
marcel vak L 21:48 9 december 2011

zucht WAAROM WILLEN ONZE JONGENS NIET VECHTEN VOOR HERACLES dat vraag ik mij af
00
Dakmaster 21:43 9 december 2011

Wat een achterlijke idioten!!!!!! Niemand maar dan ook niemand doet wat bij de goal van immers! Tering wat slecht , wat een zwak, breekbaar elftal, niemand die ook maar opstaat! Mooi weer voetballers, armenteros,plet,overtoom, vejinovic. niemand maar dan ook niemand geeft thuis! Bah wat een kleine jochies Zijn het toch ook! Kinderlijk verdediging en doelpunten weggeven. Ik hoop dat Bosz die stagiaire gewoon een contract geeft voor concurentie.
00
Evert 21:40 9 december 2011

Bedankt Heracles voor weer een kut weekend, waar is mijn vechtploeg van 5 jaar geleden gebleven??? Ik verlang er weer naar terug.
00
BeeWee72 21:36 9 december 2011

Kunstgras moet verplicht worden! Schoppen ze ook al die plaggen gras bij elkaar in het gezicht….
Denk dat de Heraclieden aardig wat zand in de ogen hebben als ik ze zo zie voetballen.
00
komdanjonge 21:33 9 december 2011

Hopelijk komt binnenkort overal kunstgras, dan gaan we uitwedstrijden ook winnen.
00
BeeWee72 21:32 9 december 2011

Ach, we zakken maximaal naar de 12e plaats…… dit weekend………
00
eduard 21:31 9 december 2011

Bos zal wel weer zeggen, we waren de betere ploeg, en het dus weer zuur is, dat we geen punten pakken. Maar , de wedstrijd is nu nog lang niet afgelopen, en ik kan nu al zien dat het weer niets wordt. Ik mis het vechters mentaliteit bij uitwedstrijden, steeds maar weer tikje terug met de bal, of ze lopen zich telkens vast.
Ik hoop nog steeds op een mentaal, fysiek sterke buitenspeler , eentje die goed op de benen kan blijven staan, en goede voorzetten kan geven. Gelukkig dat het thuis wel goed gaat, en zo de punten toch bijelkaar weet te smokkelen, en zodoende eredivisie weet te behouden.
00
komdanjonge 21:31 9 december 2011

bah, nie om aan te gluren ook ado niet, alle 22 een dikke 2. Ado krijgt nog een 2,5 door de inzet.
00
Evert 21:27 9 december 2011

Ik zit weer naar een superslecht Heracles te kijken in uitwedstrijden. Waar trainen ze door de week eigenlijk op, op tikkie hier en tikkie daar? Het gaat toch om kansen creeren en afmaken lijkt mij. Dit alles n iet gezien. slappe bende.
00
PeterD 21:25 9 december 2011

Mee eens dakmaster, het is met name de 2de helft dat ze niet zo balvast zijn.
00
Dakmaster 21:21 9 december 2011

Typisch weer! Ene moment Tikkie takkie ander Moment verliezen op elk vlak van ADO! Het is iets mentaals, dat kan niet anders, de omschakeling thuis en uit is te groot!
00
komdanjonge 21:07 9 december 2011

van der linden, topper je bent een waardige aanvoeder.
00
komdanjonge 20:59 9 december 2011

Haha, ik hoor sommige mensen nog zo zeggen dat het lek boven was door te winnen van jupiler leaque materiaal. Ook heel dom dat sommige hadden verwacht dat we hier wonnen, want dat lijkt me toch onmogelijk, omdat wij geen inzet hebben en bij elke BELANGRIJKE situaties worden afgetroefd. HAHA everton, ga alsjeblieft weg en blijf op de bank, hij bakt er niks van en hou eens op met dat op balbezit spelen, ook nu weer hebben we 40 minuten de bal en hebbben we wel 2 kansen gekregen, poeh poeh. En we hebben dus alweer geen 1 uitwedstrijd gewonnen ( exelsior is jupiler leaque dus telt niet) je zou bijna denken dat we echt aleen maar op kunstgras kunnen voetballen en op echt gras geen inzet tonen. En dat we op echt gras niet kunnen vechten.
00
marcel vak L 20:25 9 december 2011

dus 1-0 achter
00
marcel vak L 18:23 9 december 2011

vanavond maar is laten zien dat we ook in uitwedstrijden strijd kunnen leveren en met een goeie dosis passie dan komt het wel goed maar gaan we ook deze uitwedstrijd aan als een stel opgedroogte druifen dan wordt het een moeilijk geval

Zwartwitte groet
00
Ruud 17:15 9 december 2011

Ik hoop niet dat de wedstrijd van de Beloften maandag tegen ADO een voorbode was voor de wedstrijd van vanavond! Haha.

Als we gewoon ons eigen spel spelen moet het wel goed komen! Ik gok 1-2.
00
henk n 11:54 9 december 2011

Gewoon proberen te voetballen,niet meegaan in het gejakker van ADO en spelers mondje dicht tegen de scheids||||||||||||||||||||||| dan maken wij een hele goeie kans.
00
Robbert 23:05 8 december 2011

Nee hoor cewi ik ben helemaal geen excusses aan het zoeken. Het resultaat zal in 9 van de 10 keer een gevolg zijn van ons spel en die van de tegenstander. Maar in het ene geval dat een scheids een grote stempel op de wedstrijd drukt dan kun je hem vervloeken en wordt je frustratie enorm groot. Kijk naar de Amsterdammers gisterenavond, twee verkeerde inschattingen v/e vlaggenist en weg € 25 miljoen.

Ik heb geen hoge pet op van Bossen, Wiedemeijer en Van Boekel. Laat maar op, het zijn mannen die in twijfelgeval nooit de kant van de uitclub kiezen. Ik zal mijn woorden terug nemen als Bossen het tegendeel laat zien morgen.
00
cewi 19:27 8 december 2011

Ik denk niet dat welke scheidsrechter dan ook opzettelijk foute beslissingingen neemt tegen spelers van welke club dan ook. Ook Bossen niet ! Het lijkt wel of je een eventueel verlies bij voorbaat aan de scheidsrechter wilt toeschrijven, beetje zwak Robbert !!! Als Heracles z’n gewone spelletje speelt met misschien een beetje meer inzet dan gebruikelijk in uitwedstrijden, dan ben ik nergens bang voor.
00
Robbert 16:06 8 december 2011

We krijgen morgen de stoethaspel BOSSEN als fluitist. Dat is dezelfde man die de 100% goal van Schulmeister niet zag. Wel grote fout van de vlaggenist moet ik toegeven, maar toch. Dat is dezelfde arrogante bal die een speler geel of rood geeft en de persoon in kwestie niet eens aankijkt, let maar op. Kwame staat op scherp, die is morgen het haasje, daar zorgt Bossen wel voor. Jammer.

Verder moeten we “gewoon” winnen, dat geeft de 7-0 nog meer glans.
00
henirich 15:56 8 december 2011

Off Topic

Wat is dat voor reclame voor Fc Twente en de telefoongids op deze site?????
00
hsupportes 15:35 8 december 2011

Het maakt mij niet uit maar als je maar wint.
Dit zijn van die wedstrijden in deze fase vd competitie die je moet winnen om aansluiting te houden,
Tevens goed vh zelfvertrouwen.
00
FELIX Hengelo 14:47 8 december 2011

Die van Everton was inderdaad een hele mooie. Toch staat de winnende 2-3 van Schulmeister me nog helderder voor de geest; 3/4 meter over de doellijn en toch afgekeurd…
Voor morgen heb ik er alle vertrouwen in: De laatste 4 euro van m’n unibet-account op 1-6 en als alles goed gaat lig ik met kerst op een tropisch strand.
Met een 0-1 of 1-2 ben ik trouwens ook tevreden.
00
komdanjonge 14:43 8 december 2011

Ik denk dat wij iets betere spelers hebben en ligt favoriet zijn, maar ik ga voor een 1 / 1 uitslag doordat ado heel fanatiek is en ik betwijfel of wij dat op kunnen brengen en 1 punt meenemen is gewoon goed.
00
MarcHeracles 12:01 8 december 2011

Hoeveel bussen gaan erheen?

Ik ben van de partij!!!
00