Heracles heeft vanavond met 2-0 verloren bij ADO Den Haag. Een wedstrijd waarin Heracles geen seconde aanspraak mocht maken op een goed resultaat, won ADO verdient op basis van vechtlust van de Heraclieden. De ploeg van Peter Bosz speelde vooral tegen zichzelf en was inspiratieloos en miste de felheid om er echt een wedstrijd van te maken.

Na de 7-0 winst van afgelopen weekend op VVV hoop je dat die goede lijn wordt doorgetrokken in Den Haag. Met dezelfde elf startte Peter Bosz aan de wedstrijd. Zoals wel vaker dit seizoen in uitwedstrijden begon Heracles veel te slap aan de wedstrijd. Binnen tien minuten werd een fout van Antoine van der Linden genadeloos afgestraft door Mike van Duinen. De Hagenezen begonnen veel feller aan het duel en zorgde daardoor er voor dat Heracles niet in de wedstrijd kwam. Na een half uur spelen kwam Heracles wat meer in het spel, maar echt uitgespeelde kansen kreeg het niet. De schietkansen voor Willie Overtoom, Marko Vejinovic en Lerin Duarte waren de enige wapenfeiten voor rust.

ADO Den Haag begon ook in de tweede helft veel feller aan de wedstrijd dan Heracles. Bosz probeerde met de wissel Armenteros voor Everton nog wat te veranderen, maar ook Armenteros kon geen positieve bijdrage leveren aan deze wedstrijd die eigenlijk in de tweede helft geen wedstrijd meer was. ADO hield zonder zelf goed te spelen simpel stand en kreeg in de beginfase van de tweede helft nog de beste kansen om de voorsprong te verdubbelen. Jens Toornstra krulde de bal net over en een schot van Lex Immers werd gepakt door Remko Pasveer. Daarentegen kon Heracles op een kopbal van Lerin Duarte na, helemaal niks inbrengen en voetbalde het de tweede helft een draak van een wedstrijd. Toen tien minuten voor tijd Lex Immers ongehinderd de 2-0 kon binnen schieten was het helemaal gedaan en konden de Heraclieden de wonden likken na een zeer matig optreden in Den Haag.

Sponsoren

Reacties (45)

Reageer nu!