Jong Heracles heeft vanavond de thuiswedstrijd tegen Jong Feyenoord/Excelsior ruim gewonnen. In het Polman Stadion werd het 4-0 voor de ploeg van René Kolmschot. Anmar Almubaraki, Joey Belterman, Everton Ramos da Silva en Daryl van Mieghem zorgden voor de doelpunten.

De formatie van René Kolmschot kreeg in de beginfase de kansen om op voorsprong te komen. Anmar Almubaraki verzuimde een penalty te benutten, nadat Everton Ramos da Silva naar de grond was gewerkt. Even later leek Joey Belterman de bal bij de tweede paal ingekopt te hebben, maar de arbitrage wuifde een doelpunt weg. Daarna kregen de bezoekers meer grip op de wedstrijd en kreeg het meerdere kansen. De 1-0 viel toch aan de andere kant. Het was een doelpunt dat uit de lucht kwam vallen. Anmar Almubaraki wist nu wel te scoren en schot raak in de korte hoek. Dit was ook de ruststand.

Jong Heracles kwam na rust goed uit de kleedkamer en kwam binnen vijf minuten verdiend op een 2-0 voorsprong. Joey Belterman scoorde met een schuiver. Enkele minuten later wist Jong Heracles nog meer afstand te nemen van de Rotterdammers. Everton Ramos da Silva kwam oog-in-oog met de doelman van Jong Feyenoord/Excelsior en wipte de bal er langs en belandde op de paal. De rebound werd alsnog benut door de Braziliaan: 3-0. Daarna kregen beide ploegen nog kansen en bleven ook de bezoekers voetballen. Eerst werd een kopbal van Mike te Wierik geparreerd en later waren de bezoekers gevaarlijk met een kopkans voor Terence Kongolo. In de 71e minuut werd het 4-0 voor de Heraclieden. Op aangeven van Anmar Almubaraki scoorde Daryl van Mieghem met een diagonaal schot de 4-0 eindstand tegen de touwen. In de slotfase kreeg Samuel Armenteros nog wel een goede kans, maar hij wist de doelman niet te verschalken.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Delano Haulussy, Coen Gortemaker (72.Semol Souhuwat), Thomas Bruns, Joey Belterman, Anmar Almubaraki, Daryl van Mieghem (75.Alvin Daniels), Samuel Armenteros en Everton Ramos da Silva.

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!