Jong Heracles heeft vanavond de thuiswedstrijd tegen Jong Feyenoord/Excelsior ruim gewonnen. In het Polman Stadion werd het 4-0 voor de ploeg van René Kolmschot. Anmar Almubaraki, Joey Belterman, Everton Ramos da Silva en Daryl van Mieghem zorgden voor de doelpunten.

De formatie van René Kolmschot kreeg in de beginfase de kansen om op voorsprong te komen. Anmar Almubaraki verzuimde een penalty te benutten, nadat Everton Ramos da Silva naar de grond was gewerkt. Even later leek Joey Belterman de bal bij de tweede paal ingekopt te hebben, maar de arbitrage wuifde een doelpunt weg. Daarna kregen de bezoekers meer grip op de wedstrijd en kreeg het meerdere kansen. De 1-0 viel toch aan de andere kant. Het was een doelpunt dat uit de lucht kwam vallen. Anmar Almubaraki wist nu wel te scoren en schot raak in de korte hoek. Dit was ook de ruststand.

Jong Heracles kwam na rust goed uit de kleedkamer en kwam binnen vijf minuten verdiend op een 2-0 voorsprong. Joey Belterman scoorde met een schuiver. Enkele minuten later wist Jong Heracles nog meer afstand te nemen van de Rotterdammers. Everton Ramos da Silva kwam oog-in-oog met de doelman van Jong Feyenoord/Excelsior en wipte de bal er langs en belandde op de paal. De rebound werd alsnog benut door de Braziliaan: 3-0. Daarna kregen beide ploegen nog kansen en bleven ook de bezoekers voetballen. Eerst werd een kopbal van Mike te Wierik geparreerd en later waren de bezoekers gevaarlijk met een kopkans voor Terence Kongolo. In de 71e minuut werd het 4-0 voor de Heraclieden. Op aangeven van Anmar Almubaraki scoorde Daryl van Mieghem met een diagonaal schot de 4-0 eindstand tegen de touwen. In de slotfase kreeg Samuel Armenteros nog wel een goede kans, maar hij wist de doelman niet te verschalken.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Delano Haulussy, Coen Gortemaker (72.Semol Souhuwat), Thomas Bruns, Joey Belterman, Anmar Almubaraki, Daryl van Mieghem (75.Alvin Daniels), Samuel Armenteros en Everton Ramos da Silva.

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!
hafc1903 21:44 14 december 2011

@cewi
Haha ja dat dacht ik als ik hier eens mee las, volgens mij kreeg de een na de ander een preek om de oren van Robert.
00
cewi 21:20 14 december 2011

@hafc1903
Jij begrijpt deze site niet zo goed. Alles wat Robbert zegt is heilig, de rest lult maar wat. Alleen hij weet wat spelers denken, hoe taktiek in elkaar steekt, wat de soorsnee supporter voelt etc. etc.
00
Roberto 21:09 14 december 2011

@Robbert: met die snor heeft dat niets te maken. Het komt op mij niet erg spontaan dat men na een doelpunt een ingestudeerd dansje uitvoert. Wellicht zouden ze beter spelsituaties kunnen oefenen zoals allleen op de keeper afgaan… Everton heeft geluk dat de bal van de paal terug komt voor zijn voeten en armenteros mag zich zelfs schamen. En dan, een dansje na een de doelpunt bij de Beloften!! Waar hebben we het over?
Ik ga dan twijfelen over de juiste mentaliteit en professionaliteit
00
hafc1903 20:24 14 december 2011

Als iemand dezelfde mening heeft als bijvoorbeeld johan derksen, hoeft dat niet meteen nagepapagaai te zijn. Ik bedoel als hij zegt dat Barcelona de beste club van de wereld is, is dat gewoon zo en is dat geen gepapagaai.
00
Robbert 20:14 14 december 2011

Wat een gelul over een dansje van onze spelers. We moeten niet “de snor” die elke week op TV is gaan napraten. Die ergert zich aan het dansje, nauw hij doet maar, daar kunnen wij persoonlijk toch ook wat van vinden! Aan dat gepapagaai van “de snor” zit ik mij steeds meer te ergeren. Laten ze maar doorgaan met het dansje, dan hebben we in elk geval gescoord.

Wat Meartens betreft, die moet nog geld kosten, hij heeft een doorlopend contract, hij kan wel graag naar België terug willen, maar dan moet er wel betaald worden. Hebben de Belgische clubs nog geld dan? Verder is het een risico om een speler met zo’n zware blessure terug te halen, daar zullen ze niet veel geld voor over hebben.
00
Ugur 15:50 14 december 2011

Volkomend mee eens! Ze mogen van mij een dansje doen, MITS ze elke week scoren. Echter zijn onze aanvalsduo laatste tijden erg erg zwak bezig. Ik wil dat ze het thuis tegen Vitesse tonen en dan mogen ze van mij elk soort dansje doen. Als ze maar thuis winnen van Vitesse want ik vind dat al die clubs in de middenmoot zo dicht op elkaar zitten.
00
Hafc 14:13 14 december 2011

Ik vind die dansjes ook belahelijk, een goal hoor je te vieren met de suporters en medespelers.
00
speler in rust 14:02 14 december 2011

Met alle respect voor Maertens, maar prima dat hij weer terug gaat naar België.
De opvolging is toch wel geregeld, lijkt mij.
Met Maertens/vd Linden hebben we wel een erg bejaard centrum, welke absoluut niet meer beter zal worden.
Ik zou zeggen : Birger hartelijk bedankt voor de mooie jaren !! Vooral van jouw mentaliteit heb ik altijd erg genoten.
00
Robert 13:25 14 december 2011

voetbalprimeur.nl

Maertens: “Ik wil terug naar België”
Birger Maertens verwacht dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen bij Heracles Almelo. De Belgische verdediger, momenteel zwaar geblesseerd aan zijn knie, wil graag terugkeren naar zijn vaderland.

De 31-jarige Maertens heeft het naar zijn zin bij Heracles, maar wil om privéredenen terug naar België. “Volgend seizoen wil ik graag weer een Belgische club. Dit is geen sollicitatie, maar ik mis mijn zoontje die hier naar school gaat en bij Oostende voetbalt”, vertelt hij Sporza.

Maertens, die aan het begin van het seizoen een kruisband afscheurde, verwacht over een maand of drie weer te kunnen spelen. “Mijn revalidatie gaat de goeie kant op: ik train met de kinesist weer op het veld. Ik hoop fit te zijn tegen februari/maart en dan weer te spelen.”

Voor Heracles is de vertrekwens van Maertens een hard gelag. De verdediger was een zeer belangrijke pion in het elftal van Peter Bosz en droeg zelfs enige tijd de aanvoerdersband. De ervaren Belg werd medio 2008 overgenomen van Club Brugge, waar hij liefst acht seizoenen deel uitmaakte van de eerste selectie
00
Pin 01:49 14 december 2011

Nou… vond de beide heren niet veel extra’s toevoegen hoor. Ze horen er bovenuit te stijgen in de beloften en ik heb het niet gezien.

En dat dansje idd… schamen hoor…. Als je ze nou elke week een goal maakt vind ik het wat anders, maar dit is gewoon triest aan het worden en ontoepasselijk.

Zaterdag Pedro in de basis.
00
Roberto 23:24 13 december 2011

Positief was dat Evertone en Armenteros wel hun best deden en zeker de 2e helft de kantjes er niet afliepen. Toen ze het gevoel kregen dat er wat te halen was ging men (allemaal) ervoor en werd het steeds leuker.
Maar…. de kansen goed uitspelen ho maar en dat is wel zorgelijk als je 1e elftal speletrs bent.
En nog veel zorgelijker: na het doelpunt van Everton een dansje!!! Kan de ts dat niet gewoon verbieden?
Ben ik de enige die daar niet op zit te wachten en al helemaal niet als je eerst tig kansen verprutst!
00
Patrick ST 13:20 13 december 2011

Pedro was geschorst.

Hij mag zaterdag wel meedoen.
00
marcel vak L 13:15 13 december 2011

mooi gedaan maar waarom deed pedro niet mee ????

zwartwitte groet
00
Ralf 09:09 13 december 2011

Super, als het bij de beloften goed gaat dan zal ons eerste toch ook wel goed komen?

Wel weer jammer om te lezen dat Samuel , oog in oog, mist en Everton de paal nodig heeft. Deze heren zouden de koele afmakers moeten zijn. Maar goed, ze hebben het wel in zich. Alleen nu even niet.
00