Birgers Maertens is naar eigen zeggen bezig aan zijn laatste seizoen voor Heracles Almelo. De Belg wil graag terug naar zijn geboorteland België. “Volgend seizoen wil ik graag weer een Belgische club. Dit is geen sollicitatie, maar ik mis mijn zoontje die hier (in België, red.) naar school gaat en bij Oostende voetbalt”, vertelt hij tegen Sporza.

De Belg speelde dit seizoen geen enkele competitiewedstrijd, vanwege een zware knieblessure. “Mijn revalidatie gaat de goeie kant op: ik train met de kinesist weer op het veld. Ik hoop fit te zijn tegen februari/maart en dan weer te spelen.” Zijn plek wordt momenteel ingevuld door Ben Rienstra. Hij doet het daar momenteel zo goed, dat hij al opgeroepen wordt voor Jong Oranje.

Mocht Birger Maertens besluiten te vertrekken, dan zal de Belg erg gemist worden.

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (35)

Reageer nu!