Heracles heeft vanavond zijn laatste competitiewedstrijd van 2011 niet winnend weten af te sluiten. In het eigen Polman Stadion verloor het in de slotfase van Vitesse dat erg verdedigend naar Almelo was gekomen. Vitesse won onverdiend in Almelo door een kopbal van verdediger Guram Kashia in de 86e minuut.

De eerste helft leverde weinig spektakel op in het Polman Stadion. Heracles probeerde het wel maar het tempo lag veel te laag, waardoor de bezoekers eenvoudig op de been bleven. In de eerste minuut moest doelman Piet Velthuizen een poging van Lerin Duarte pareren. Daarna kreeg Everton Ramos da Silva nog de beste kans, maar zijn schot ging hoog over. De Heraclieden konden daarna het overwicht niet uitdrukken in kansen. Remko Pasveer redde nog een inzet van Giorgi Chanturia met de voet.

De ploeg van Peter Bosz kreeg in de tweede helft een paar goede kansen. Schoten van Ben Rienstra en Everton Ramos da Silva waren niet goed genoeg, waardoor het 0-0 bleef. Heracles mocht de meeste aanspraak maken op de overwinning. Later kreeg ook Willie Overtoom een enorme kans. De middenvelder dook plotseling op voor Piet Velthuizen en mikte de bal net voorlangs het doel. Na dik 70 minuten voetballen kreeg invaller Samuel Armenteros nog een kans. Zijn schot ging naast. Zoals het wel vaker in het voetbal gaat als je zelf niet scoort dan valt hij aan de andere kant uit het niets. Het was zo’n avond waarin Vitesse niets verdiende maar toch vlak voor tijd op voorsprong kwam. Een hoekschop van Jan-Arie van der Heijden werd binnen gekopt door Guram Kashia. Heracles was daarna niet meer bij machte om de gelijkmaker te produceren. Wel werd Kwame Quansah naar beneden getrokken in de zestien, maar de slecht fluitende scheidsrechter Ed Janssen zag er geen penalty in.

Sponsoren

Reacties (38)

Reageer nu!
BWBADGER 20:52 19 december 2011

Hoor net uit de mond van de snor dat er engelse interesse is in Pasveer……………..
00
rr 17:02 19 december 2011

Slechtste man op het veld P. Bosz. Everton laten staan en Plet eruit halen (was een paar keer dichtbij in de 1e helft) is voor mij onvoorstelbaar. Had Pedro een keer een kans gegeven. Nu voetballen we de wedstrijd met 10 man. Kan zijn dat het voor evertons vertrouwen goed is een hele wdstrijd te voetballen maar dit is de grote mensen wereld. Iemand die niet presteerd eruit.
Volgend seizoen echt kijken naar buitenspelers anders krijgt Plet geen bruikbare ballen.
00
Thom 16:29 19 december 2011

Sluit me trouwens aan bij Vriezie. Het lijkt erop dat Jallo door de rest van het team als te licht wordt bevonden (in ieder geval in aanvallend opzicht). vd Linden negeerde hem een paar keer opzichtig, maar Jallo werd ook door andere spelers (Everton, Overtoom, …) overgeslagen. Dit viel minder op omdat Heracles dan al in de aanval was en Jallo dus niet naar voren sprintte, maar het gebeurde wel.
00
Thom 16:24 19 december 2011

Beste speler: Rienstra, wat een passes (en we vergeven hem dat hij bijna rood te pakken had)
Slechtste speler: Janssen, de man in het groen en daar zijn ze het bij VI mee eens:

http://www.vi.nl/Nieuws-item/212938/Gozubuyuk-winterkampioen-bij-de-scheidsrechters.htm
00
timpie 13:43 19 december 2011

Van de Linden durft geen lange pass tegeven,omdat hij het misschien en bang is dat het mislukt.(je moet er op trainen)
En everton is voetbal helemaal kwijt.Hij kan wel goed dansen.
00
Vriezie 10:17 19 december 2011

Kan iemand mij vertellen waarom Bosz maar steeds Everton laat staan en dan Overtoom en Plet wisselt?
wat is die man slecht zeg en maar blijven staan..effie dus
Elke week bijna een 100% score kans hoog over mikken wat moeilijker is als erin..
Is dit wel een echte Braziliaan want ik zag dit nog bijna nooit..zo slecht en zijn geld volledig onwaardig

dat van de linde jallo steeds over het hoofd zag is beschamend want hij ging steeds de diepte in en vdl maar niks zien..wat een ergenis en dan steeds dat tikkietrug..ZOEK MEER DE DIEPTE over de zijlijnen.
Zootje
00
Jan 09:22 19 december 2011

Heracles speelde niet slecht maar heeft moeite met tegenstanders die zich ingraven. Ik denk dat elke ploeg moeite heeft met dergelijke ploegen. Vitesse kwam voor een punt en heeft meer gekregen. Dit heeft niets met efficient voetbal te maken maar met geluk. Als heracles gewoon de kansen had benut hadden we een geweldige wedstrijd gehad (zou de reactie zijn). Dat een (klein) deel van het publiek eigen spelers uitfluit is schandalig (vd Linden). De reden dat Jallo niet vaak aangespeeld werd, had volgens mij te maken dat Jallo een leuke speler is maar geen enkele diepgang heeft. Als hij de bal krijgt, speelt hij direct terug.
Een zure nederlaag derhalve
00
Fiets 22:10 18 december 2011

Het is jammer dat Heracles Almelo niet te twee penalty’s kreeg die het behoorde te krijgen. Anderzijds is Heracles Almelo ook bespaard met de rode kaart voor Rienstra en Breukers. Je kan lang en breed discussiëren over het niet toekennen van de strafschoppen, ik denk dat er met name eens kritisch gekeken mag worden naar het spel van Heracles Almelo. Peter Bosz zei vorige week niet voor niets dat het spel slecht was. Ik vond dat het deze keer ook tamelijk beneden maats was.

Heracles heeft af en toe mooi positiespel laten zien maar het heeft er niets mee bereikt. Het spel van Vitesse was een stuk effectiever. Vitesse toont zich een taaie en stugge ploeg dat de boel goed op orde heeft. Wat ik niet begrijp is waarom Everton de 90 minuten mocht volmaken maar naar mijn inziens er weinig tot niets van bakte. De spelers die dat wel deden werden gewisseld. Waarom???

De spreekkoren vond ik ronduit schandalig! Ik kan best begrijpen dat het frustrerend is wanneer je 2x niet de penalty krijgt waar je wel recht op had. Ik begrijp niet waarom men dan over gaat tot dergelijke spreekkoren. 1 Je benadeelt hier enkel en alleen Heracles Almelo mee. De KNVB kan Heracles Almelo maar zo een sanctie als zijnde een geldboete opleggen wegens spreekkoren. Janssen had op basis van deze spreekkoren het spel kunnen stilleggen. Daarnaast heb je deze beste man er niet mee. Hij weet dat het onderdeel van zijn vak is. Heracles staat bekend als een gezellige en vooral gastvrije club. Laat die spreekkoren achterwege! Dat is meer iets voor een club als Ado Den Haag, FC Utrecht, Ajax, Feyenoord e.d. die betreft spreekkoren een vuistdik dossier hebben bij de KNVB. Dit hoort toch niet bij ons Heracles Almelo? Kom op zeg!

Enfin, matig spel van Heracles Almelo. Weinig tot geen felheid gezien in de ploeg. Everton die als een kip zonder kop rond rende in de kop van de aanval, Jallo die niet werd gezien…. je kan Janssen veel verwijten maar ik denk dat je vooral niet moet vergeten om Heracles Almelo iets te verwijten.
00
hsupportes 20:14 18 december 2011

Ilonk goed verwoordt.
Het is heel simpel. je hebt een r en een l buiten nodig bij heracles.
Dan pas zal zowel Plet als Armenteros beter functioneren.
Voor Armenteros is het ook een ramp om bij gebrek aan beter r buiten te staan.
P.Bosz moet het ook maar met deze selectie doen.
Zelf vindt ik dat ze het super doen,maar het kan altijd beter.
Je hebt jeugd ingebracht die het goed doen.
Ook dat is een compliment voor Heracles qua belijdt.
Supporters zijn ook verwent met de play-offs, terwijl Heracles niet de selectie heeft om daarin door te gaan.
00
ilonk 19:21 18 december 2011

@henkuh. Inderdaad. Die goal tegen utreg de dikverdiende 1-2 werd door de vierde man ten onrechte afgekeurd. Afgelopen zaterdag dan geen penalties en er waren er nog wat, maar ik wil niet alles op de scheids schuiven. Tegen Rkc was van der Linden ongelooflijk dom met een overtreding op 0-2 voorsprong die je weggeeft in laatste 5 minuten. Nec slecht begonnen, roda slecht en ook ado niet goed. Al met al vind ik dat bosz gelijk heeft als hij zegt dat we 10 punten meer hadden moeten hebben, maar dat is er nu niet dus jammer. Gewoon weer je best doen na de winterstop en dan zien we wel waar we eindigen. Degraderen doen we toch niet.
00
Henkuh 17:03 18 december 2011

@ilonk

Ben het wel met je eens maar ik ben wel van mening dat er een heleboel spelers totaal niet uit de verf komen (een hele enkele uitzondering daargelaten !) en natuurlijk zijn er diverse wedstrijden door twijfelachtige beslissingen in ons nadeel beslist maar dat zal de macht van het grote geld en de dito belangen wel zijn. ook verwacht niet een tweede seizoenshelft zoals vorig jaar daarvoor ie er geen balans in ‘t elftal. een pleistertje op de wond is als we dinsdag een ronde verder zouden komen……………………….
00
ilonk 16:36 18 december 2011

Er waren tijden dat we blij zijn met een 12e plek. Kan niet altijd feest zijn met playoffs. We doen het nog steeds goed qua budget e.d. Daarbij staan alle ploegen nog dicht bij elkaar en kan er nog van alles gebeuren. Zolang we geen degradatievoetbal spelen maakt het me niet meer uit.
00
Pin 16:29 18 december 2011

Als 12e de winterstop in…. wint nac ook nog van az

jammer jammer jammer

Gisteren ook gewoon moeten winnen. Everton bank aub ! en Pedro erin!
Waarom speelde hij gisteren niet????

Plet eruit en Armenteros in de spits !

En nu is het tijd om wat bij te halen…. gewoon een MOET !!!! Man 12e…..
kloten!
00
Roberto 14:43 18 december 2011

Met het voetbal was niet zoveel mis. Vitesse had weinig tot niets in te brengen en uitsluitend de instelling om niet verliezen. Dat is gewoon lastig voetballen en desondanks zijn worden er kansen gecreeerd. Tuurlijk mogen die ballen erin maar zo liep het nu eenmaal: op de instelling vond ik niet zo veel aan te merken. Met al die kritiek hier boven ben ik het dano ook niet eens (maar dat doet er ook niet toe).
Waar ik me echt boos over maak is de 3 (!) penalties die ons zijn onthouden. Als je er 1 mist is dat nog tot daar aan toe, maar dit leek nergens op. Als Blom aan Strootman een rode kaart geeft wordt er weken over doorgezeurd en zegt rutten dat hij de wedstrijd heeft beslist. Nou door 3 penalties; Everton/Quansah en de allerlaatste elleboog! van Boni op Pasveer, niet te geven dàn beslis je een wedstrijd!
Dinsdag de mouwen voor de laatste keer dit jaar opstropen en zorgen dat degraafschap er uit wordt geknikkerd: het maakt mij niet uit hoe! De beker is de kortste weg naar europa zeggen ze altijd maar bovendien is dat een prijs die wel haalbaar zou kunnen zijn voor ploegen zoals wij.
00
Jordania? 14:11 18 december 2011

Mijn vraag aan Jansen, hoeveel heb jij van Jordania mogen ontvangen op je nieuw geopende zwitserse rekening?
Dat Jansen omgekocht is staat als een huis, maar ik ben benieuwd voor hoeveel deze jongen is omgekocht!!

Is dit het nieuwe voetbal??
00
VakK 12:41 18 december 2011

De wedstrijd was gewoon bagger, de kansen kwamen er wel maar dan moet je zo ook afmaken. En de sfeer in Q vond ik goed. in tijden niet meer zo leuk gehad 2de helft in Q. dus iedereen die zo zit te zeuren over de sfeer, doe er zelf iets aan!
00
timpie 12:24 18 december 2011

Als Everton die kans benut dan verloopt de wedstrijd naar onze kant,maar hij is zo slecht.
Volgens mij traint hij bij dansschool Veenstra.
Heb genoten van Jallo en Tienstra.
00
theodorus 12:06 18 december 2011

daar komen de klagende reacties weer! echt typerend hereacles supporters, zodra een slechte match voorbij is komen hier de reacties als een sneltrein binnen. slecht spel, slechte sfeer…

Lever je eigen bijdrage en zorg dat de sfeer beter wordt ipv altijd dat geklaag op de sites!
00
Hany 11:54 18 december 2011

ach, voor het zelfde geld win je met 3-0 als je de penal’s meekrijgt en die bal van Overtoom er net wel invliegt. Vitesse had gewoon veel geluk en dat weten ze zelf ook. Ze kwamen om niet te verliezen. Dat hebben ze dit seizoen vaker gedaan en met succes. Kun je wel gaan zeuren op Bosz of de aanvallers, maar dat heeft geen zin.
00
hsupportes 11:47 18 december 2011

Als je nu 1 punt minder hebt dan het afgelopen jaar v.d. kerstdagen, vindt ik niet slecht.
Rienstra is een jonge ingebrachte speler die op zekerheid speelt,om zich zo verder te ontwikkelen.
Je ziet dat Jallo langzaam meer zelfvertrouwen heeft om wat meer op te komen.
Ze spelen alle bij heel anders dan hun voorganger en dat heeft ook wat aanpassingen nodig qua automatismen.Dat je een goede buitenspelers nodig hebt ja, maar daar kan Bosz ook niet veel mee.
Dat het tempo te laag is heeft te maken met kwaliteit, en bang v.d. omschakeling bij balverlies.
Je hebt ook ruimte nodig voor een hoge bal circulatie en dat is niet echt haalbaar tegen clubs als Vitesse die anti (compact) voetbal speelt. Je moet het meer hebben van momenten qua diepgang, en dan maar hopen.
Er moet VD zomer een speler verkocht worden om zo weer door te groeien.
00
Henkuh 11:21 18 december 2011

4 pnt uit 6 wedstrijden, pfftt………..!
00
rens2001 11:16 18 december 2011

Vitesse is een van de lafste eredivisie club ze hebben gewoon de scheids omgekocht wat slecht van de scheids
00
Robbert 10:47 18 december 2011

Ik ben het met EK uit D eens, Rienstra was ook voor mij de man van de wedstrijd. Verder zijn we bestolen door een team die maar voor één ding kwam en dat is 1 punt meenemen. Ze hebben als een dief in de nacht er 3 meegenomen. We moeten de hand in eigen boezem steken, want als je zelf niet de kansen benut kan dit gebeuren en zie daar! Het is soms ook een kunst om een wedstrijd neutraal te kunnen uitspelen. Als je na 80 minuten er achter komt dat je kunt blijven pompen en het gewoon niet lukt (Ik begreep dat Vitesse al 10 wedstrijden de 0 had weten te houden en dat moet genoeg zeggen!) dan moet je zo’n wedstrijd professioneel uit kunnen spelen, want aanvallen willen en kunnen de Arnhemmers niet.

Aan strijd en inzet heeft het niet ontbroken, scherpte van onze spitsen en het combinatievoetbal te ver doorvoeren was het grote manco. Als Everton de 100% kans na 10 minuten benut krijg je een hele andere wedstrijd, maar ja…………wat is er met deze man a/d hand!
00
EK uit D 10:00 18 december 2011

@Hafc1903
Ik vond Jallo niet onze beste speler.

Wat heb ik gisteren ongelovelijk genoten van Ben Rienstra. Gisteren voor het eerst met drang naar voren, ik heb hem zeker 5 ballen over 40-50 meter op de stropdas zijn leggen, een fantastische (strakke) inspeelpas. Waanzinnig. Je verdiende tot de 85e minuut een 9!!! maar dat doelpunt….. Jammer. Hij moet dus ook nog leren, maar ik was een groot fan van Maertens maar die zijn we allemaal vergeten.

Voor de rest kunnen we allemaal over deze wedstrijd discussieren, maar soms verlies je onterecht een wedstrijd en dat was gisteren het geval. Jammer en opnieuw beginnen. De middenmoot zal op deze wijze moeilijk worden. Als je verliest van Ado, Roda en Vitesse moet je naar onderen kijken. Het is niet anders.

Peter Bosz is over het algemeen een nuchtere trainer waar nagenoeg niets op aan te merken is, maar die wissels gisteren???? Hij heeft vermoedelijk een blackout gehad of een verhouding met de vrouw van Everton, anders begrijp ik hem niet.

Groeten uit Deventerrrrrrr
00
eduard 00:35 18 december 2011

Ik kan niet snappen, dat er zo weinig supporters zijn , die ook vinden dat er een handige rechtervleugel speler moet komen, eentje die behoorlijk technisch is, vanwege kunstgras, snel, en het liefst eentje die 1.90 m is of langer. Meer lengte en meer snelheid voorin doet wonderen met dit Heracles. Achterin zit het wel goed. Er wordt teveel kort getikt op het middenveld, daardoor heel veel balverlies. De kans dat je kunt spelen, neemt hand over hand af, doordat de tegenstander precies weet hoe je gaat spelen, behalve VVV niet , en het duurt veel te lang voordat de aanvallers de bal ontvangen. We hebben inderdaad goede voetballers op het middenveld, maar je zult zien dat het resultaat beter wordt met het geven van een pass naar ( echte ) vleugelspelers, die dan weer de aanvallers moet bedienen met goede voorzetten, en of zelf de dribbel kan maken , en tot scoren kan komen. Geef Pedro voorlopig deze kans. Hij is zowel links als rechtsbenig. Ik zie hem hiervoor wel in staat., maar hij moet natuurlijk wel groeien. Jammer alleen dat hij de lengte niet heeft , maar wel de snelheid , en hij kan ook doelpunten maken. ( Everton ? ) heeft veel te veel kansen nodig. Ik ga ook voor Plet , boven Armenteros en Everton.
00
Henk2 00:32 18 december 2011

P. Bos wat een onbegrijpelijke wissels weer, Volgens mij snap hij de ballen niet van, hij kan het leuk brengen voor de T.V. maar als trainer coach is hij geen knip voor de neus waard.

Ik heb het al vaker gezegd, maar wat is Everton zwak zeg, waren die maar kwijt.

Plet vond ik dit keer redelijk, word Plet en Overtoom er uitgehaald, hoe is dit mogelijk. zou Kruzen nog wat te zeggen hebben ?
Maar onze beste speler was dit keer Jalo.

Al me al,de aanval is toch wel het zwakste van dit elftal.
Ik moet nog zien als we met deze aanval tegen de graafschap kunnen scoren.
00
komdanjonge 00:18 18 december 2011

1, punt minder als vorig jaar tegen deze tegenstanders, dus het gaat wat minder en ook het spel is minder dus we gaan er niet op vooruit in vergelijking met vorig jaar. Als ik dan Marko in het programmaboekje hoor zeggen dat we de play ofs moeten halen en ik dat Smit hoor zeggen in VI vraag ik me wel af waar ze dat op basseren,want de streep is dichter bij dan de play ofs, nu alles maar op de beker.
00
eduard 23:57 17 december 2011

LAAT AUB PEDRO IS 2 VOLLEDIGE WEDSTRIJDEN MEEDOEN. OOK NU WEER EEN SCHREEUW NAAR PEDRO . PEDRoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, MAAR HOPEN DAT BOSZ HET GEHOORD HEEFT, OF DAT HIJ DIT GELEZEN HEEFT. HET IS DUIDELIJK DAT ER VEEL MEER VANAF DE VLEUGELS MOET GEBEUREN. LOPEN ER AL VEEL TE VEEL NAAR HET MIDDEN, EN BACKS ALS VLEUGELSPELERS GEBRUIKEN IS OOK NIET WAT, WANT DIE TIKKEN STEEDS TERUG, EN ER KOMT GEEN BAL VOOR. DUS NOGMAALS PEDROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. KIJKEN OF HET WAT UITHAALD IN JANUARI.
00
hafc1903 23:48 17 december 2011

schaap=schaam
00
hafc1903 23:48 17 december 2011

Oja dit wou ik nog even kwijt, vak q schaap je diep, julie zingen de hele wedstrijd niet, en gaan dan everton en samuel toezingen. 2 spelers die er het hele seizoen al een potje van maken en ook qua inzet(julie houden toch van inzet bij deze club?) En dan jongens als Pasveer,Rienstra en Jallo die het heel knap en goed opvangen worden nooit maar dan ook nooit toegezongen, bah bah en nog eens bah. Oja en de scheidsrechter uitschelden, toen kon het stadion julie voor het eerst in de wedstrijd horen.
00
hafc1903 23:44 17 december 2011

boel=bal
00
hafc1903 23:44 17 december 2011

Jallo was de beste op het veld en het is weer eens duideijk geworden dat onze aanval het geen enkel team lastig kan maken wat een beetje verdedigend speelt( zie een roda,ado en nu weer vitesse) ze blijven allemaal vrij simpel op de been en wachten op dat ene foutje van ons en daar profiteren ze van. Ook vind ik dat bosz veels te veel overdrijft met het tikken, ik erger me er wekelijks aan en begin het niet meer leuk te vinden om naar te kijken,want we hebben zoveel de boel maar zijn gewoon zo onmachtig voorin en dat is pijnlijk om te zien.De wissels waren weer waardeloos, bah in de 82ste minuut!!!! Ook Everton die werkelijk niks goeds heeft gedaan mocht blijven staan, terwijl marko toch een paar mooie ballen gaf en alle kansen kwamen uit zijn paasjes.En pedro waarom hebben ze die gehaald terwijl hij er toch niet in komt, ja 2 minuten af en toe.
00
koentjj 23:33 17 december 2011

we hebben hier aardig wat coahes op het forum zitten zie ik al wel.
de werklust was er, het tempo was echter te laag, en bijna alles (waaronder de scheidsrechter en het inschieten van de kansen) zat vandaag tegen. En dan kun je verliezen van vitesse thuis. het zure is dat het zo laat in de wedstrijd gebeurt.
00
Dakmaster 22:43 17 december 2011

Roy als jallo de diepte opzoekt en op dat moment gewoon de bal krijgt van VDL dan kan Everton gewoon naar binnen trekken, en jallo kan dan de voorzet geven. Maar als jallo aan de zijlijn staat en VDL schuift eerst door tot het middenveld, om dan pas jallo in te spelen, ja dan ben je ook te laat want Vitesse heeft zich dan laten inzakken tot de middellijn, en word jallo gedwongen tot een pasje terug. Er lag zoveel ruimte aan die kant, maar als Everton constant de bal moet aannemen en een actie moet gaan maken, dan zie je dat het elke x spaak loopt! Jallo op tijd de diepte insturen zodat Everton de spits in kan trekken, en je zult zien dat dat veel beter gaat als vanavond. Kijk maar op rechts bij Breukers, hij gaat er wel regelmatig overheen.
00
RoyHafc 22:20 17 december 2011

@Dakmaster

Ja lekker nuttig. Jallo liep vrij en wanneer hij de bal kreeg ging het weer een tikje terug, dus dat schoot totaal niet op ook al had Van der Linden hem ingespeeld.
00
Dakmaster 22:17 17 december 2011

Als Everton die 100% er gewoon had in geschoten, dan was er niet zoveel aan de hand! Maar Everton heeft er patent op om 100% kansen te missen!!! Vorig seizoen maaide hij ook al een paar keer over een 1000% kans bal heen. Rienstra had trouwens ook rood mogen krijgen, daar hebben we dus geluk mee gehad! Ik word alleen zo gek van dat wannabee barca combinatie getik, allemaal hartstikke leuk maar het levert geen rendement op, tot aan de 16, en vanaf daar zoeken ze te vaak de moeilijke oplossing. Ze moeten het spel breder houden of lange ballen hanteren, maar dat eindeloze combinatie getik zonder rendement levert ons geen punten op! En dat VDL zo blind is dat hij wel 10x een compleet vrije jallo over het hoofd ziet , dat is schandalig!!
00
RoyHafc 22:08 17 december 2011

Samenvatting: Kut wedstrijd, kut sfeer, kut scheids, kut Vitesse.

En Plet: Als je denkt dat je het al helemaal gemaakt hebt heb je het mis, lam kreng. Lekker arrogant langzaam naar de kant lopen alsof je de nummer 1 spits van Nederland bent. Je hebt geen kloten laten zien en je bent lui. Terechte wissel. Volgende wedstrijd met Armenteros beginnen en laat zijne hoogheid Plet maar lekker op de bank verpieteren.

Verder gun ik Vitesse een faillissement. wamt een trieste club is dat.
00
ilonk 22:03 17 december 2011

Alleen quansah? Eerste helft everton krijgt een bodycheck van achteren als hij de bal wil inschieten (1), Armenteros werd duidelijk onderuit geschopt in strafschopgebied(2). Quansah (3) en Elleboog tegen pasveer is 4. Bal tegen lat, boogbal net naast. Ongelooflijk dat we verloren hebben zo onverdiend. Bosz is trouwens ongelooflijk slecht met opstellen en wisselen. Everton hoort niet in het veld, Marko en overtoom wisselen en waar was Pedro? Die hadden we nodig om meer kansen te creeeren. Snap niets van hem. Verder hard gewerkt, goed verdedigd, maar iets te laag tempo en ongelukkig in afwerking en slechte scheids. Het zat vandaag heel erg tegen.
00