Jason Davidson heeft de technisch staf de afgelopen twee weken weten te overtuigen van zijn kwaliteiten. De Australiër heeft van de club een aanbieding gekregen tot aan het einde van het seizoen (met ingang van na de winterstop) en met een optie voor nog twee seizoenen. De linksbenige verdediger heeft potentie om een vaste waarde te worden bij Heracles.

“We zijn tevreden over de stage van Jason”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. “We zien in Jason een jonge talentvolle speler voor de toekomst en hopen eruit te komen met hem.” Eerder werden de spelers Cedric D’Ulivo, Franck Songo’o en Joshua Silva afgetest in Almelo.

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!
tarso 13:59 20 december 2011

ik zie hem ook als een goede vervanger van v/d linden.
ik vond v/d linden zaterdag ook heel zwak en traag spelen en het leek er op dat hij de pass op gaby jallo niet durfde te geven.
helaas zitten we erg slecht in de verdedigers ander had ik gezegt zet die v/d linden eens op de bank om het te kunnen prikkelen net als toen met everton en nu met douglas
00
Truus 22:41 18 december 2011

Ilonk,gehoord,op de tribune tijdens de wedstrijd,had je genoeg tijd voor,de wedstrijd,was toch niks aan,door het negatieve spel van fietstas!!
00
ilonk 23:44 17 december 2011

@truus. jallo was man of the match en terecht. Breukers en Rienstra vond ik ook top spelen. Van der Linden niet, want die is echt te traag nu en geeft niet de pass die moet op jallo die tig keren helemaal vrij stond. Waar heb je die geruchten vandaan truus.
00
Truus 23:23 17 december 2011

Overtoom,naar Wolfsburg?
Breukers ,naar Munchen Gladbach?
Rienstra ,naar???
En dat allemaal,in de winterstop,wat is hier van waar???

En ja,weer een mooie kloten avond!!

Wie was er eigenlijk Man off the Match??
00
Heraclied 15:50 17 december 2011

@Herman

Ik heb alle respect voor de jaren lange inzet die looms geleverd heeft, en op het moment nog leverd.
Maar de voetbal wereld is hard en het lijkt me duidelijk dat wij een goed team hebben staan maar gewoon een van de zwakste backs van de Eredivisie hebben.
Looms moet nog mooi anderhalf jaar bij de ploeg blijven als ervaren knakker, maar je mag hem met alle respect op dit niveau niet zien als basisspeler.
00
Heracles 15:46 17 december 2011

Hij heeft niet getekend nog nee, maar dit is in ieder geval wel een stap verder dan de andere jongens die op proef waren bij Heracles. Dus de kans is nu groter dan die komt, mooie vervanger voor de nu geblesseerde Mark Looms. We zullen zien!
00
bob 13:35 17 december 2011

hij heeft een aanbieding gekregen.maar nog niet getekend of begrijp ik het vekeerd.

gr bob
00
Sjarrel 11:46 17 december 2011

Misschien moet heracles marco materazzi halen. Die is linksbenig en transfervrij. Klinkt onhaalbaar, maar wie weet. haha.
00
Robbert 11:37 17 december 2011

Ach Herman je hebt hier soms van die botterikken, ze vinden dat ze maar alles mogen schrijven, onder de dooddoener “vrijheid van meningsuitting” hebben ze geen respect voor medemens en laten mensen niet in hun waarde! Dat noemt zich supporter.

Wat deze Aussie betreft, hij zal wel wat extra’s brengen anders krijgt hij geen contract, er zit nog twijfel daarom slechts voor een half jaar. We zullen zien, we gaan voor kwaliteit en niet voor kwantiteit hoor ik Peter Bosz zeggen. Met 24 spelers de 2e seizoenshelft ingaan is vragen om problemen, dat is wel duidelijk. Als Kwame Quansah geschorst wordt hebben we al een probleem.
00
Patrick St 11:36 17 december 2011

@Henk TS

Hij heeft ook een Grieks paspoort, dus een EU speler. Dus geen tonnen aan salariskosten.
00
herman 11:12 17 december 2011

Als echte Heraclied noem je een eigen speler die jaren zijn best heeft gedaan voor deze club geen ptutser.
Geen respect.
00
Henk TS 11:09 17 december 2011

Hmm ik heb mijn twijfels, en wel om het fijt dat het hier om een Australische back gaat. Dat betekend volgens mij dat je drirect een paar ton salariskosten mag ophoesten. Ik zou heb alleen als meerwaarde zien als hij de toekomstige opvolger gaat worden van v.d.linden. Voor de backpositie heb je al Jallo en Looms, en in mijn ogen moet je geen buitelandse spelers voor die positie halen, die kan je veel beter zelf opleiden. Groet
00
Heraclied 10:44 17 december 2011

Hoppa, eindelijk een vervanger voor Looms.
kan die prutser er eindelijk ook, die er alleen maar in staat omdat t een echte almeloer is.
Peter Bosz wordt eindelijk verstandig
00
Henkuh 09:40 17 december 2011

Of zou ‘t iets met een eventueel vertrek van Rienstra te maken kunnen hebben…………………..?
00
ilonk 09:33 17 december 2011

@roy. Dat denk ik ook, want deze jason is linksbenig dus zou hij ook centraal kunnen spelen. Hij zou als beloftenspeler beginnen en als hij bevalt kan hij misschien wel eens de opvolger voor van der Linden worden en tevens kan hij de concurrentie aangaan met Looms.
00
harry 09:25 17 december 2011

zo snel mogelijk 1 bij halen birgir wil en gaat toch weg aan het eind van het seizoen
00
roy 09:21 17 december 2011

Laatste seizoen voor vd linden lijkt me?
00
Ijah 03:20 17 december 2011

Ik zie de link tussen een rechtsbenige centrale verdediger en een linksbenige back niet. Kan me dus niet voorstellen dat ‘t ook maar iets te maken heeft met Birger. Achilleshiel in onze selectie ( buiten de kwantiteit dit seizoen ) is de verdediging, en dan met name de backs. Goeie keus om daar versterking / talentvolle backup te zoeken.

De technische staf zal wel heel wat potentieel zien zitten in Davidson aangezien ‘t blijkbaar niet makkelijk is deze te overtuigen gezien eerder afgeteste spelers. Laten we hopen dat ze ‘t eens worden worden over een mooi contract.
00
hafctom 02:02 17 december 2011

denk/verwacht dat dit iets met birger te maken heeft of tog met de back’s maar we zullen zien
00