Willie OvertoomDennis Lavagne, bondscoach van Kameroen, heeft Willie Overtoom bekeken in de wedstrijd tegen Vitesse. De kleine middenvelder liet een goede indruk achter op de Fransman. Hij vond hem een “een uitstekende voetballer”.

“Als in februari het papierwerk bij de FIFA in orde is, is de kans groot dat ik Willie selecteer voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Equatoriaal Guinnee”, zegt de bondscoach tegen de Telegraaf. “Ik blijf hem op de voet volgen. De drive, het loopvermogen en ballen afpakken van Willie, beheersen meer middenvelders in Kameroen. Maar hij is een intelligente speler. Met zijn techniek en inzicht kan hij heel belangrijk zijn door onze spitsen in kansrijke positie te brengen.”

Willie Overtoom was niet echt te spreken over de krachtmeting van afgelopen zaterdag. hij miste twee goede kansen en de wedstrijd werd verloren. Ook beseft hij dat hij voorlopig moet wachten op zijn andere grote droom. Namelijk samenspelen met Eto’o. Zijn landgenoot werd voor maar liefst vijftien wedstrijden geschorst, vanwege een staking, waarin meer spelers deelnamen.

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!