Jason Davidson speelt de rest van het seizoen voor Heracles Almelo. De Australische verdediger met Grieks paspoort is vandaag vastgelegd na een succesvolle stageperiode in Almelo. In het contract is een optie voor nog twee seizoenen opgenomen.

De 20-jarige linksbenige verdediger sluit op 3 januari aan bij de selectie van Heracles dat dan zijn eerste training van 2012 zal afwerken. “Ik ben blij met deze kans bij Heracles Almelo”, aldus Davidson. “Ik wil mezelf doorontwikkelen en grijp deze mooie kans met beide handen aan.” Davidson hield zijn conditie op peil bij Borussia Monchengladbach en speelde daarvoor voor het Portugese Pacos de Ferreira.

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!
uggs laarzen nederland 12:47 13 december 2012

Hi my family member! I want to say that this article is awesome, nice written and come with approximately all important infos. I’d like to look more posts like this .
00
Chay 22:06 28 december 2011

Misschien dat de technische staf eens voorzichtig een blik kan werpen op Bernard Quianoo.
Deze 24 jarige aanvaller is transfervrij (heeft momenteel geen club).

Hij is na een verkeerd gelopen operatie volledig uit beeld geraakt en houdt zijn conditie op peil in Engeland bij een club uit de conference North West.

Hij heeft echter wel 7 jaar bij PSV gespeeld en in Oranje onder 19. Via een jammerlijk verlopen operatie en verkeerde besluiten is hij niet daar gekomen waar hij had kunnen komen.

Zie de volgende link voor meer info:

http://www.voetbalprimeur.nl/site/nieuws/188567/Quainoo_van_voetbalhemel_naar_voetbalhel.html

Ik zie deze speler een beetje in de categorie Overtoom. Niet dat hij te maken heeft gehad met verkeerde operaties, maar speelde ten slotten ook ‘gewoon’ bij Hollandia omdat het niet helemaal liep als verwacht na zijn periode bij AZ. Kijk nu eens wat er is geworden van hem.

Begrijp me goed. Ik zeg niet dat dit nu direct wat is, maar als ik me niet vergis kunnen we wel wat versterking gebruiken in onze krappe selectie voor het eerste en het beloften elftal. Deze jongen heeft veel potentie, kost niet veel geld, en wil maar wat graag weer op een beetje niveau voetballen. Vandaar mijn mening, zoals aan het begin van deze tekst, dat best eens voorzichtig gepolst kan worden of hij wat zou kunnen bijdragen aan de groei van Heracles.

Grtz.,
Chay!
00
Willem 10:30 24 december 2011

@Robbert

Vorig jaar zijn er diverse spitsen erg constant en goed geweest. Ook die zijn niet verkocht. Ik snap dus je redenatie niet helemaal. Helemaal niet eigenlijk want het klopt niet.
00
Pin 01:06 23 december 2011

Welcome to the Family Jason 😉 !

En dat is dan eindelijk 1 erbij….
00
Robbert 00:03 23 december 2011

Luister fammetz, als Tim Breukers een constant seizoen had gedraaid dan was hij nu al verkocht geweest. Tim is voor het nivo Heracles (bovenin het rechterrijtje en soms aan de linkerkant) een goede back. De types Van der Wiel of Pieters spelen niet bij Heracles en bovendien kunnen wij dat nivo niet betalen.

De bekerloting is weer lekker gunstig voor ons, thuis tegen RKC moet kunnen lijkt me toch!
00
ilonk 00:00 23 december 2011

Niet onderschatten, maar normaal moet je deze wedstrijd winnen en dan hopen dat je psv en az/ajax ontloopt in de halve finale. Winnen zullen we ws niet als 1 van de topploegen het halen, maar om een keer de finale te spelen en al die bussen naar de kuip is ook een keer mooi om mee te maken.
00
hafc1903 23:51 22 december 2011

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, wat een loting voor ons, gewoon een hele goeie kans om in de halve finale te komen!!
00
hafc1903 23:04 22 december 2011

Nou jongens zijn we klaar voor de loting:P
Ik hoop niet dat het practige spel tegen de graafschap een vervolg krijgt met bijvoorbeeld psv uit, dan is het lkkr voor niks geweest, heb echt zenuwen, want dit jaar is echt een keer een kans om ver te komen als je de andere teams allemaal ziet.
00
hafc1903 21:59 22 december 2011

Hocher heeft er ook helemaal niks van gebakken bij ado en is ook al op leeftijd, dus zo’n iemand moet je niet meer willen hebben, want dan ga je achteruit en we moeten vooruit.
00
fammetz 21:47 22 december 2011

@Robbert

Het gaat mij niet om “de laatste weken” maar meer om wat meer constantere spelers.
Ik neem aan dat als Tim kan bijtekenen dat de achterhoede in principe goed staat met Jason erbij gerekend.
Dat ervaar ik dan als positief.
00
eduard 20:53 22 december 2011

Achterin is het best goed. De voorhoede laat het te vaak afweten , en dan krijg je het als verdediger extra moeilijk . Meeste fouten tot nu toe, worden voorin gemaakt, heel veel balverlies. Ik hoop nog steeds voor aankoop van een vleugelspeler die direct kan worden ingezet. Hocher zou ik blij meegeweest zijn, Hij kent Heracles, en zal niet al te veel gekost hebben.
00
Robbert 20:06 22 december 2011

Je moet geen onzin lullen Fammetz, Tim Breukers is de laatste weken heel goed bezig. Hij heeft bijvoorbeeld in de thuiswedstrijd Tadic (Fc Groningen, wordt begeerd door diverse clubs) helemaal uit de wedstrijd gespeeld! Tim is met een goede reeks bezig en voor het nivo van Heracles voldoet hij. Men is hard bezig om Tim te laten bijtekenen. Als hij wil kan hij blijven.
00
fammetz 19:12 22 december 2011

Ik ben het eens met TimHAFC en denk dat het wel een heel goede speler is , zo niet dan zou Jason wel helemaal verkeerd beoordeelt zijn geweest.
Heracles heeft weinig geld , en past dus wel goed op wie ze binnenhalen.
Verder is het natuurlijk achterin de zwakste linie , en moet deze versterkt worden willen we wat hoger op de ranglijst eindigen.
Looms , vd Linden en Breukers worden denk ik allemaal wel vervangen volgend jaar zomer.
00
DenniS 18:58 22 december 2011

zouden ze bij Heracles ook spelers voor stellen aan de pers ??
00
hafc1903 18:50 22 december 2011

wtf, iedereen schreeuwt dat hij er nu al in moet en dat terwijl hij nog geen wedstrijd meegespeeld heeft, waar beoordelen julie hem dan op?
00
Ruud 17:57 22 december 2011

Mooizo!
Eindelijk wordt de selectie dan iets breeder.
Wat mij betreft mag hij er direct al in voor VDL
00
Heraclied 12:00 22 december 2011

Goede zaak dit!, eindelijk een linksback die een bal kan aannemen
00
TimmHAFC 00:04 22 december 2011

We zien dat we een hele sterke selectie hebben nu (niet al te groot). Zoals DenniS al zei bosz wil iemand die gelijk in de basis zal staan en als je kijkt naar de vorige mensen (die ook wel aardig goed speelden) moet dit wel een goede aanwinst zijn. Hopen dat die zichzelf heel goed ontwikkeld en dan tot het nieuwe stadion vasthouden en dan voor een mooie zak met geld verkopen.
00
Henkuh 23:03 21 december 2011

v/d Linden, adieu !!
00
cewi 22:18 21 december 2011

Uit vroegere ervaringen blijkt dat je wel iets moet kunnen als je na een stageperiode bij onze club een contract krijgt aangeboden. Dus ik heb er wel vertrouwen in.
Jason, veel succes !!
00
supporteruutgoor 21:09 21 december 2011

Ik wil dit nog wel eens zien, denk dat het voor het einde van het seizoen is. En dan weg ermee optie tot 2 jaar dus dat betekend dat hij zich binnen 4 a 5 maanden een basis plaats moet hebben of zeer goed door ontwikkeld moet hebben bij de beloften en dat zie ik niet gebeuren.

gr uut goor
00
fammetz 20:39 21 december 2011

Hoop dat deze speler ook goed past in het Barcelona-spelstijl van Heracles….wat overigens nu al resulteert in een moeilijk bestrijdbaar Heracles en het hoge percentage balbezit.
00
DenniS 20:19 21 december 2011

hopelijk is dit iemand die er direct staat ! Peter Bosz zei namelijk bij de vorige proefspeler (Franck Songo’o geloof ik) dat het wel spelers moeten zijn die er direct staan. Dus dat houd in dat Davidson een basisspeler moet worden 1
00