De kerstdagen en het einde van het jaar staan weer voor de deur en de winterstop is ingegaan. Voor Heracles was het een goede eerste seizoenshelft waarin eigenlijk nog meer punten gepakt konden worden. Afgelopen dinsdag werd de kwartfinale van de beker bereikt ten koste van De Graafschap en de spelers konden daarna gaan genieten van een vakantie.

Dinsdag 3 januari zal de selectie van Heracles de training hervatten waarna van 8 t/m 15 januari een trainingskamp wordt belegd in de Turkse plaats Belek. Op woensdag 11 januari zal geoefend worden tegen de nummer vier van Duitsland, Borussia Monchengladbach. In de zomer van 2012 hopen we dat de eerste paal van het nieuwe stadion in de grond wordt geslagen en dat we het jaar erop in ons mooie nieuwe stadion kunnen gaan spelen.

Voor nu wensen wij alle bezoekers van HAFC.nl fijne feestdagen toe en tot in 2012!

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!