Heracles heeft na de uitstekende overwinning op De Graafschap de kwartfinale van de KNVB-Beker RKC Waalwijk geloot. Een betere loting is er niet, want dat Heracles deze wedstrijd eenvoudig hoort te winnen. Dat is duidelijk!

De ploeg die onder leiding staat van onze oude vriend Ruud Brood en oud-Heraclied Rob Maas begon dit seizoen furieus en wist zelfs de eerste acht wedstrijden in de subtop van de Eredivisie te staan. Inmiddels is de club afgezakt naar de dertiende plaats (één plaats onder Heracles). De nieuwigheid is eraf voor de spelers van RKC Waalwijk, de tegenstanders onderschatten RKC niet meer en de vorm is er ook niet meer naar om mee te strijden in de middenmoot. Niet voor niets wisten de Waalwijkers nog maar één keer te winnen in de laatste tien wedstrijden. De Eredivisie begint zijn tol te eisen en Ruud Brood en zijn manschappen zullen na de winterstop alle zeilen nog moeten bijzetten om nacompetitie te ontlopen.

Eerder dit seizoen liet Heracles zich verrassen. In Waalwijk gaf Heracles een 0-2 voorsprong weg, nadat Antoine van der Linden na een domme rode kaart van het veld werd gestuurd. Op ons eigen kunstgras, ons eigen publiek en in de wetenschap dat de wedstrijd al eerder op een knullige manier is weggegeven, gaat Heracles deze wedstrijd met twee vingers in de neus winnen! Is er een gunstiger loting? In onze ogen niet… Dit wordt net als de wedstrijd tegen De Graafschap “kat in ‘t bakkie”. Onze voorspelling: 4-0.

Voor nu wensen wij iedereen een fijne kerst een een goede jaarwisseling toe!

Sponsoren

Reacties (32)

Reageer nu!