Nieuwe StadionKoninklijke Ten Cate heeft aangegeven om naast het hoofdsponsorschap ook de naam aan het nieuw te verrijzen stadion van Heracles Almelo te verbinden. De plannen voor het nieuwe stadion van Heracles Almelo worden steeds concreter. In de zomer van 2012 moet begonnen worden met de bouw van het nieuwe onderkomen en dus dienen de eerste bedrijven zich aan die hun naam aan het nieuwe stadion willen verbinden.

Lang lijkt de zoektocht naar een naamgever voor het stadion niet te worden voor de Almelose Eredivisionist. Hoofdsponsor Koninklijke Ten Cate is er veel aan gelegen om de bedrijfsnaam terug te zien op de gevel van het nog te bouwen onderkomen.

“We zijn hoofd- en shirtsponsor van Heracles Almelo en willen graag ook naamgever van het nieuwe stadion worden. We denken al mee met de bouw, het nieuwe stadion moet het meest duurzame van Nederland worden.” aldus Loek de Vries, de grote baas van de hoofdsponsor, tegen Twentesport. “Het allernieuwste kunstgras wordt zo gelegd dat het water wordt opgevangen en weer wordt gebruikt. De composieten die we in de vliegindustrie gebruiken, worden waar mogelijk ingezet en over zonnecollectors en andere energiebesparende materialen zijn we bezig te bekijken hoe we ze inpassen. Dit stadion wordt een duurzaam plaatje en daarvan willen we graag naamgever zijn.”

Sponsoren

Reacties (24)

Reageer nu!