De winterstop is al enige tijd bezig en Heracles zal morgen de voorbereidingen op de tweede seizoenshelft starten. Met een twaalfde plaats mag Heracles zich gematigd tevreden voelen. Het spel was beter dan de stand op de ranglijst doet vermoeden.

Kan Heracles de selectie bij elkaar houden of komt er een leegloop aan spelers? Eigenlijk komt dit onderwerp elk half jaar weer ter sprake, maar is er met het huidige elftal nooit wat van uitgekomen. Maar, er zijn nu wel heel veel spelers die uitblinken en wekelijks zitten er scouts van (buitenlandse) clubs op de tribune.

De geruchten

Willie Overtoom schijnt in de nadrukkelijke belangstelling te staan van VFL Wolfsburg. Zij zien de Ontembare Leeuw als een ideale speler op de nummer 10 positie. Sportdome.nl meldtdan weer dat Willie Overtoom en Samuel Armenteros dichtbij een contractverlenging zijn. Dit lijkt vergezocht, aangezien laatstgenoemde op dat moment vakantie zat te vieren in Stockholm.

De geruchten rondom een vertrek van Remko Pasveer lijken weer enigszins af te zwakken. De keeper staat volgens Voetbal international in de belangstelling van Ipswich Town, maar hier is nog niks concreet van geworden Naar alle waarschijnlijkheid zal hij voorlopig gewoon bij Heracles onder de lat staan.

Lerin Duarte staat in de belangstelling van FC Twente. Nadat de onderhandelingen tussen Twente en NAC over een mogelijke transfer van Robbert Schilder in een impasse zijn beland, lijkt het hun zinnen te hebben gezet op de Rotterdamse middenvelder. Hij speelt dit seizoen heel constant en wist al twee keer te scoren. Of de stap naar een dergelijke club op dit moment wel verstandig is, is nog maar de vraag. Bovendien zal Heracles hem ook niet voor een appel en een ei laten vertrekken. Wordt absoluut vervolgd…

En dan last, but not least: Marko Vejinovic zou in de belangstelling staan van PSV. Dit is eigenlijk nog door geen enkele partij gemeld of bevestigd, dus dit nieuws moet met een hele grote korrel zout genomen worden.

Peter Bosz heeft zelf aangegeven graag nog drie versterkingen toe te voegen aan de selectie. Naast Jason Davidson wil hij in elke linie nog een speler. Aangezien de kas helemaal leeg is, zal er eerst iemand verkocht moeten worden. Pas dan kan er over het aantrekken van spelers gesproken worden.

Heracles gaat komende zondag in Belek een trainingskamp beleggen. Daar speelt het in een toernooi, onder meer tegen Kayserispor. Zondag, 22 januari zal Heracles in en tegen Groningen aftrappen voor de tweede seizoenshelft.

Sponsoren

Reacties (25)

Reageer nu!