Heracles wil Peter Bosz een nieuw contract aanbieden dat hem voor langer aan de club zal binden. Dit heeft Jan Smit laten weten op de nieuwjaarstoespraak. Peter Bosz heeft het naar zijn zin in Almelo, dus de kans dat dit gaat gebeuren is aanwezig.

“Ik zou voor 1 januari duidelijkheid geven en heb inderdaad uitgesproken te willen praten over verlenging. Met dat als uitgangspunt gaan we de gesprekken in”, zegt de 48-jarige trainer. Deze maand komen beide partijen samen om over de voorwaarden te onderhandelen.

Jan Smit had ook nieuws over het nieuwe stadion. Hij hoopt in 2013 met Heracles in het nieuwe stadion te spelen. De gemeente staat al garant voor een lening van maximaal vijftien miljoen euro. De overige kosten moeten door externe investeerders bekostigd worden. “Wij zullen er geen vijf jaar over doen, zoals de gemeente. Ik verwacht eind deze maand met duidelijkheid te komen”, liet Smit weten.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!