Heracles wil Peter Bosz een nieuw contract aanbieden dat hem voor langer aan de club zal binden. Dit heeft Jan Smit laten weten op de nieuwjaarstoespraak. Peter Bosz heeft het naar zijn zin in Almelo, dus de kans dat dit gaat gebeuren is aanwezig.

“Ik zou voor 1 januari duidelijkheid geven en heb inderdaad uitgesproken te willen praten over verlenging. Met dat als uitgangspunt gaan we de gesprekken in”, zegt de 48-jarige trainer. Deze maand komen beide partijen samen om over de voorwaarden te onderhandelen.

Jan Smit had ook nieuws over het nieuwe stadion. Hij hoopt in 2013 met Heracles in het nieuwe stadion te spelen. De gemeente staat al garant voor een lening van maximaal vijftien miljoen euro. De overige kosten moeten door externe investeerders bekostigd worden. “Wij zullen er geen vijf jaar over doen, zoals de gemeente. Ik verwacht eind deze maand met duidelijkheid te komen”, liet Smit weten.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!
uggs laarzen dames 16:31 13 december 2012

It is the best time to make a few plans for the long run and it is time to be happy. I’ve learn this post and if I could I desire to counsel you some interesting issues or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I desire to learn more issues about it!




0



0
Robbert 20:57 4 januari 2012

Het zou een uitstekende zaak zijn als Peter blijft. Rustige trainer, weet zijn fatsoen te houden, staat je keurig te woord, kortom een goed mens en bovenal goede trainer.




0



0
supporteruutgoor 15:54 4 januari 2012

@Thom & @Jan

Jullie vergeten hendrie kruzen.

Maar als je kijkt wat je hebt aan mensen in de club mag je je petje afnemen.
Hoogma- voetbal verleden
Kruzen- voetbal verleden, nederlands elftal
Bosz-voetbal verleden, nederlands elftal
Smit- geen voetbal verleden maar wel iets anders belangerijk gezond verstand en heel erg goed verstand van zaken doen.




0



0
Jan 10:57 4 januari 2012

Prima zaak inderdaad. Stabiliteit is een groot goed; trainer blijft en een nieuw stadion! Peter, je hebt, samen met je staf, Heracles voetballend naar een hoger niveau getild!




0



0
Thom 09:47 4 januari 2012

Goed nieuws lijkt me. Ik denk dat we met Peter Bosz, Nico-Jan Hoogma en Jan Smit een goed team hebben staan. Kunnen ze mooi verder bouwen aan het team en dan als stabiele subtopper het nieuwe stadion in.




0



0