Jason Davidson heeft het nu al naar zijn zin in Almelo. Hij staat nog maar sinds kort onder contract bij Heracles, maar de Australiër vind de club nu al een “warme club”.

Davidson heeft een contract tot het einde van het seizoen en wil er alles aan doen om een langer verblijf in Nederland te bewerkstelligen. Wanneer de samenwerking bevalt, kan de club een optie lichten dat hem voor twee jaar langer aan de club bindt. “Ik moet hard werken, zo veel mogelijk spelen en er alles aan doen om na een half jaar het contract volgens de optie met twee jaar te verlengen”, zegt hij tegenover TC Tubantia.

Hij heeft nog wel wat moeite met de taal. “Mijn teamgenoten spreken goed Engels maar ik wil zo snel mogelijk Nederlands leren. Het is een moeilijke taal maar ik ga mijn best doen. Als je hier wilt voetballen moet je de taal spreken. Dat heb ik in de loop der jaren wel geleerd”, aldus Davidson, die overkwam van het Portugese Paços de Ferreira.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!
JesseL 23:31 11 januari 2012

Ja joh truus, geen je weet er niks vanaf joh. Marvin jij bent een echte baas.
Als je maar niet gaat ‘trillen en rare dingen doen’. Je hebt echt een goede kijk
op voetbal
00
Marvin 18:47 11 januari 2012

@Truus

Man, Guus Joppen mag hij houden? Pff als we ook maar even de kans krijgen deze jongen aan te trekken moeten we die grijpen. Heel groot talent.
00
jan 17:00 11 januari 2012

Heracles vanmiddag verloren van BM’Gladbach 3-2
00
Truus 16:43 11 januari 2012

Nou DenniS,je mag ze alle 3 houden!!
00
DenniS 14:55 11 januari 2012

Ik heb voor elke linie nog wel een aantrekkelijke speler en ook betaalbaar: Verdediging: Guus Joppen (Helmond Sport) contract tot 2013, Middenveld: Tom Daemen (MVV Maastricht) contract tot 2012, en Aanval/Middenveld: Paco van Moorsel (FC Den Bosch) contract tot 2012
00
Mark V 13:33 11 januari 2012

Leuke, sympathieke reactie. Hopen voor hem en voor heracles dat ie het ook waarmaakt.
00
Thom 09:27 11 januari 2012

Ik zou zeggen welkom bij de club!
00