Jason Davidson heeft het nu al naar zijn zin in Almelo. Hij staat nog maar sinds kort onder contract bij Heracles, maar de Australiër vind de club nu al een “warme club”.

Davidson heeft een contract tot het einde van het seizoen en wil er alles aan doen om een langer verblijf in Nederland te bewerkstelligen. Wanneer de samenwerking bevalt, kan de club een optie lichten dat hem voor twee jaar langer aan de club bindt. “Ik moet hard werken, zo veel mogelijk spelen en er alles aan doen om na een half jaar het contract volgens de optie met twee jaar te verlengen”, zegt hij tegenover TC Tubantia.

Hij heeft nog wel wat moeite met de taal. “Mijn teamgenoten spreken goed Engels maar ik wil zo snel mogelijk Nederlands leren. Het is een moeilijke taal maar ik ga mijn best doen. Als je hier wilt voetballen moet je de taal spreken. Dat heb ik in de loop der jaren wel geleerd”, aldus Davidson, die overkwam van het Portugese Paços de Ferreira.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!