Heracles Almelo heeft vanmiddag de laatste oefenwedstrijd tijdens het trainingskamp in Belek gewonnen. De ploeg van Peter Bosz won met 1-0 van het Russische Terek Grozny. Everton Ramos da Silva scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.

De Heraclieden kwamen in de tweede helft terecht op voorsprong door een doelpunt van Everton Ramos da Silva. De Braziliaan kopte in de 58e minuut een voorzet van Daryl van Mieghem tegen de touwen. Heracles keert zondag terug naar Nederland en hervat volgende week zondag de competitie met een uitwedstrijd tegen FC Groningen.

Opstellingen:

Heracles Almelo: Telgenkamp (46.Hengelman), Breukers (46.Rienstra), Te Wierik, Van der Linden, Davidson (46.Looms), Bruns, Almubaraki (46.Duarte), Douglas, Van Mieghem (70.Overtoom), Pedro (70.Armenteros) en Everton.

Terek Grozny: Djanaev, Yatchenko, Ferreira, Jiranek, Vlasov, Adilson, Katsaev, Ivanov, Pavlenko, Blago en Sadaev.

Sponsoren

Reacties (28)

Reageer nu!