Willie Overtoom kan binnenkort definitief debuteren bij de nationale team van Kameroen. De middenvelder kreeg vandaag de bevestigen van de bond dat de papieren in orde zijn. Willie heeft zijn paspoort echter nog niet officieel binnen. Overtoom is dus binnenkort één van de ‘Ontembare Leeuwen’ zoals de nationale ploeg wordt genoemd.

“Als ik word opgeroepen krijg ik mijn paspoort, maar al het papierwerk is geregeld. Ik hoop in februari, als Kameroen een WK-kwalificatieduel speelt voor het eerst te spelen. Ik heb de afgelopen dagen met een aantal mensen van de bond contact gehad, het is allemaal heel snel geregeld. Ik heb er zin in om volgende maand voor Kameroen te spelen.” Heracles hoeft zich geen zorgen te maken dat het middenvelder direct kwijt is aan de komende Afrika Cup. Kameroen plaatste zich niet en richt zich op de volgende editie.

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!
Frans 23:35 21 januari 2012

En natuurlijk wensen we Willie alle succes toe.
00
Robbert 20:26 20 januari 2012

Op dit moment is er niets aan de hand. Kameroen speelt niet mee om de Africa cup binnenkort, ze spelen wat oefenwedstrijden. Hij gaat pas voor het eggie voor zijn land spelen als hij mogelijk al verkocht is. Bovendien kan hij in die oefenpotjes zich internationaal in de kijker spelen en dat is niet onvoordelig voor onze club natuurlijk.
00
Rick 20:08 20 januari 2012

Leuk voor hem en voor zijn marktwaarde, alleen lijkt het me wat minder handig voor Heracles zelf. Wat vinden jullie?
00