Willie Overtoom kan binnenkort definitief debuteren bij de nationale team van Kameroen. De middenvelder kreeg vandaag de bevestigen van de bond dat de papieren in orde zijn. Willie heeft zijn paspoort echter nog niet officieel binnen. Overtoom is dus binnenkort één van de ‘Ontembare Leeuwen’ zoals de nationale ploeg wordt genoemd.

“Als ik word opgeroepen krijg ik mijn paspoort, maar al het papierwerk is geregeld. Ik hoop in februari, als Kameroen een WK-kwalificatieduel speelt voor het eerst te spelen. Ik heb de afgelopen dagen met een aantal mensen van de bond contact gehad, het is allemaal heel snel geregeld. Ik heb er zin in om volgende maand voor Kameroen te spelen.” Heracles hoeft zich geen zorgen te maken dat het middenvelder direct kwijt is aan de komende Afrika Cup. Kameroen plaatste zich niet en richt zich op de volgende editie.

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!