Jong Heracles heeft vanavond de topper tegen Jong FC Groningen verloren. In het Polman Stadion werd het 1-3 voor de bezoekers. Daryl van Mieghem zette Heracles in de eerste helft nog wel op voorsprong, maar in de tweede helft boog Jong FC Groningen de stand om en won het in Almelo.

De Heraclieden hadden in de beginfase het beste spel. Kansen kwamen er via Daryl van Mieghem en Thomas Bruns. In de 24e minuut kwam Jong Heracles op voorsprong. Een licht indraaiende vrije trap van Daryl van Mieghem verraste de doelman en viel zo binnen: 1-0. Daarna bleef Heracles de wedstrijd controleren. De bezoekers kregen nog wel een kans via Bacuna, maar Telgenkamp stompte de bal weg. Ook Jong Heracles kreeg nog kansen via Everton en Van Mieghem. Het bleef echter 1-0 tot de rust.

De eerste kans in de tweede helft was opnieuw voor Heracles. Een schot van Anmar Almubaraki ging net voorlangs. Daarna was Heracles de controle kwijt en kwam Jong FC Groningen op gelijke hoogte via Suck en even later liep Olivier ter Horst de bal in eigen doel. Pas in de 70e minuut werd Jong Heracles weer gevaarlijk met een schot van Darl Douglas. Tien minuten voor tijd besliste Jong FC Groningen de wedstrijd toen Atilay Batbay voor de eindstand zorgde: 1-3.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Mike te Wierik, Delano Haulussy (13.Semol Souhuwat), Olivier ter Horst, Daniel Neustädter, Anmar Almubaraki (74.Jozef Samoel), Thomas Bruns, Jason Davidson, Daryl van Mieghem, Luis Pedro en Everton Ramos da Silva (46.Darl Douglas).

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!
rick 13:25 24 januari 2012

weet iemand hoe davidson speelde?
00
sander 10:03 24 januari 2012

Heracles wil ex-jeugdspeler van Ajax en Feyenoord aan het werk zien
Dinsdag, 24 januari 2012 om 09:50Daan Rienstra traint woensdag en donderdag mee met de selectie van Heracles Almelo. Momenteel speelt de middenvelder voor ADO ’20 in Heemskerk. Daan Rienstra doorliep de jeugdopleiding van Ajax en Feyenoord.

“Hij is opgevallen bij onze scouting en we willen hem de komende dagen eens aan het werk zien”, vertelt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma dinsdagmorgen via de officiële kanalen van de nummer twaalf van de Eredivisie.

De negentienjarige Rienstra is de jongere broer van Ben Rienstra, die eveneens een Ajax-verleden heeft. De 21-jarige verdediger annex middenvelder speelde tot dusver 29 Eredivisie-duels namens de Almelose club.
00