Heracles Almelo heeft een akkoord bereikt met trainer Peter Bosz over een verlenging van zijn contract. De oefenmeester heeft met de club een overeenstemming bereikt over een contract tot de zomer van 2014. Bosz keerde in 2010 terug op het oude nest. Eerder was hij al trainer van 2004 tot 2006 bij Heracles en leidde toen de ploeg naar de Eredivisie.

“Wij zijn erg blij met deze contractverlenging”, aldus Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma. “Peter functioneert hier uitstekend, maakt samen met zijn staf spelers beter. We gaven al eerder aan graag samen met hem de kar te trekken richting ons nieuwe stadion. We gaan de komende jaren samen werken aan de verdere doorgroei van Heracles Almelo.” Ook de trainer zelf is uiterst content met zijn nieuwe contract. “Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin, de visie en werkwijze van deze club passen bij mij. Ik zie ook volop mogelijkheden met het nieuwe stadion op komst en vind het een mooie uitdaging om binnen de mogelijkheden van Heracles Almelo het maximale uit de spelers en staf te halen.”

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!