Glynor Plet moet toch nog even geduld opbrengen voor zijn “droomtransfer” doorgaat. Mark Janko, de huidige spits van FC Twente verblijft momenteel bij FC Porto, maar beide clubs komen er vooralsnog niet uit. Twente wil naar verluidt zeven miljoen euro voor de Oostenrijker en dit blijkt nog altijd een struikelblok voor de Portugezen.

Naar alle waarschijnlijkheid zal morgen de knoop doorgehakt worden over deze transfer. Vanavond zal dat zeker niet meer gebeuren. Wanneer deze transfer niet doorgaat, ziet Plet zijn transfer in rook opgaan, alhoewel het Franse Brest natuurlijk ook nog steeds in de race is… (of niet?)

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!
stephanos 13:49 31 januari 2012

Hij moet gewoon hier blijven, denk eraan hij heeft er in het bekertoernooi ook al 4 in liggen, dat legt zijn totaal toch op 14 en dat is niet slecht voor een spits van een club met bijna de laagste begroting.
00
Robbert 13:34 31 januari 2012

Ik hoop ook dat het niet rond komt en hij gewoon blijft. Bij Heracles kan hij topschutter van het seizoen worden. Altijd beter dan de stoel in Enschede warm houden. Daar wordt hij als speler niet beter van. De mooie transfer komt wel voor hem. Gewoon geduldig zijn het juiste moment afwachten.
00