Heracles wou zich gisteren op het allerlaatste moment nog versterken met wederom een Spartaanse middenvelder. Na Lerin Duarte is nu de interesse in Marten de Roon bekend geworden. De Roon heeft het aanbod echter naast zich neergelegd. “Ik vond het moeilijk om halsoverkop een beslissing te nemen. Daarom heb ik besloten om het seizoen bij Sparta af te maken,” zegt hij tegenover het AD.

Eerder waren Peter Bosz en Hendrie Krüzen gespot bij de wedstrijd GA Eagles – Sparta en gingen de geruchten rond dat zij daar voor Bokilla waren. Dit blijkt dus niet waar te zijn.

Naast Heracles heeft ook AZ interesse in de middenvelder. Zij wilden hem graag deze zomer transfervrij overnemen. Zijn contract loopt dan immers af. Hoogstwaarschijnlijk zal Heracles dan weer een poging ondernemen om het talent te strikken.

Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!