Over een week is het al weer zover. De derby tegen buurman FC Twente staat op het programma. De wedstrijd begint vrijdag 10 februari om 20:00 uur in de Grolsch Veste en er zijn nog voldoende kaarten om mee te gaan naar deze wedstrijd.

Onlangs startte de verkoop voor de buscombi naar FC Twente – Heracles Almelo op zaterdag 21 januari en de wedstrijd is nog niet uitverkocht. De prijs van een kaart voor de buscombi bedraagt €29,- en zijn nog verkrijgbaar tot vrijdag 10 februari 12:00 uur bij de Ticketbox. Het lijkt de afgelopen jaren minder te leven bij de supporters en dat is te zien aan de verkoop van de kaarten. In de beginjaren in de Eredivisie was deze wedstrijd voor supporters van Heracles in een mum van tijd uitverkocht en moest je er snel bij zijn. Nu zitten we al twee weken verder en zijn er nog voldoende kaarten voor de buscombi.

Wat is toch de reden? De slechte resultaten in uitwedstrijden of leeft de derby echt minder dan vorige jaren? Kom op mensen, koop nog snel een kaart en ga massaal mee om onze Zwart-Witte Trots te steunen in de derby van het oosten!

Sponsoren

Reacties (32)

Reageer nu!