Komende zondag  komt de koploper van de Eredivisie op bezoek in het Polman Stadion. Heracles speelt dan tegen PSV om half 3. Eerder dit seizoen werd er 4-1 verloren in Eindhoven toen Jeremain Lens het op zijn heupen kreeg in de tweede helft. De Heraclieden speelden toen een aardige eerste helft waar het met 1-0 voor stond in het Philips Stadion.

Heracles plaatste zich midweeks voor de halve finale van de KNVB Beker door RKC Waalwijk met 3-0 te verslaan. Het koste weinig energie zonder echt goed te spelen. Zondag zal het een ander verhaal worden. Vooraf teken je voor een punt tegen PSV, maar thuis wil het nog wel eens spoken in het Polman Stadion. Peter Bosz moet in ieder geval Lerin Duarte missen tegen de Eindhovenaren. De middenvelder kreeg rood na twee gele kaarten thuis tegen Excelsior. Lerin Duarte zal worden vervangen door Darl Douglas. Dit betekent dat Marko Vejinovic een linie naar achteren zal gaan schuiven. Verder is iedereen fit en zal de basisformatie niet verder wijzigen als afgelopen woensdag. Peter Bosz weet wat de kracht is van de tegenstander. “PSV kan op ieder moment een doelpunt maken. Ze hebben veel individuele kwaliteit. Jongens als Mertens, Labyad en Matavz hebben uit het niets een actie in huis. PSV kan op ieder moment een doelpunt maken, ze zijn heel vast in de dingen die ze doen.”

PSV won midweeks ook zijn wedstrijd in de kwartfinale thuis tegen NEC. De ploeg van Fred Rutten wist NEC met 3-2 van zich af te schudden in één helft. PSV is momenteel koploper in de Eredvisie en heeft twee punten voorsprong op nummer twee FC Twente en nummer drie AZ. Afgelopen weekend wonnen de Eindhovenaren hun thuiswedstrijd tegen Vitesse met 3-1. Trainer Fred Rutten kan zondagmiddag niet beschikken over middenvelder Georgino Wijnaldum. Hij liep een hoofdwond op in het duel met NEC en moest voor onderzoek naar het ziekenhuis. Verder staat Andreas Isaksson weer op doel in plaats van Tyton. Volgens trainer Fred Rutten moeten de omstandigheden zondag geen thema zijn. Hij eist dan ook mannelijk voetbal van zijn ploeg in Almelo. “We moeten professional zijn. Ze kunnen heel vervelend zijn, twee jaar geleden was het daar al spekglad. Maar daar heeft de tegenstander ook mee te maken. Iedereen weet dat het een hele lastige wedstrijd is, maar je moet er wel heen gaan met de intentie te winnen. Niet zeuren, mouwen opstropen en voetballen”, zegt Rutten op de officiële website van de club.

Heracles Almelo – PSV
Aanvang: 14:30 uur
Arbiter: P. Vink
Stadion: Polman Stadion

Doe je mee aan de HAFC.nl Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen! Dit kan nog tot één minuut voor aanvang van de wedstrijd.

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!
uggs laarzen china 19:13 11 december 2012

I am not positive the place you are getting your info, but good topic. I needs to spend a while finding out much more or figuring out more. Thank you for fantastic information I was in search of this information for my mission.
00
Peddie 17:05 5 februari 2012

Hopatée
00
Sofia 14:15 5 februari 2012

iemand nog een gratis live stream?
00
daanhafc 13:31 5 februari 2012

Ben ik de enige die heracles-psv niet kan voorspellen? Bik mijn overzicht staat de wedstrijd er niet bij. Ik zeg 1-1 ieder geval door een doelpunt van armenteros
00
Johan 12:42 5 februari 2012

We kunnen nu een goed resultaat neerzetten. Als iedereen scherp is kan het een mooie middag worden.

Belangrijk:
Het wordt voor Heracles wel eens tijd om Lens te stoppen. In 7 wedstrijden tegen Heracles heeft hij al 9 keer gescoord!!
Aan die scoringsdrift van Lens tegen Heracles moet maar eens een einde komen.
00
willem 11:37 5 februari 2012

Kom op Heraclieden, vandaag gaan we het PSV moeilijk maken, goed blijven combineren en achterin scherp blijven, succes jongens !
00
bornliveanddieinalmelo 11:36 5 februari 2012

het is slim om tegen psv douglas in de basis te zetten want douglas kan die willems ofz makkelijk baas
00
StijnVi 09:58 5 februari 2012

0-1 Mertens
1-1 Armenteros
2-1 Overtoom
Forza Heracles
00
Henkuh 19:22 4 februari 2012

Leuk grapje van onze zoon (grootste fan van Everton !!).”Koud he ?, Brrrrrrrrrasil !”
00
TimmHAFC 18:22 4 februari 2012

echt super dit! veld is bagger, heracles heeft getraind op het niet wegglijden op het veld! we hebben nog nooit zoveel kans gehad tegen psv.. Cmon boys!
00
stef 18:12 4 februari 2012

Ik hoop dat het wordt afgelast, is toch geen weer voor voetbal
00
bryan 16:29 4 februari 2012

ik hoop dat we 1-1 kunnen spelen 1-0 gouriye
1-1 matavz hoop het in ieder geval
00
luc 15:53 4 februari 2012

peper in je reet da,s pas heet !
forza Heracles !!!!
00
Robbert 15:36 4 februari 2012

Goed zo heren van de site, alles op zijn tijd, eerst PSV en dan komen “de rooien”. Ik zie ons trouwens meer kans maken om morgen punten te halen dan vrijdag. We moeten een goede dag hebben, voordeel van ons veld omdat wij ons beter staande weten te houden en een beetje geluk, dan zouden er zo maar 3 punten in kunnen zitten.
00
Henkuh 13:11 4 februari 2012

Masseur PSV wrijft spelers in met peper

Eddy Pepels, de masseur van PSV, lijkt een wondermiddel te hebben gevonden tegen de kou. De Belg wrijft de voeten van de spelers in met witte peper.

“Ik ben er een halfuur mee bezig, de meeste jongens willen het”, zegt Pepels. “Ik kreeg de tip jaren geleden van een oud mannetje in België. Ik moest er zelf ook om lachen, maar het werkt. Gewoon witte peper op de voeten wrijven. Of op de handen, zoals ik donderdagavond deed bij doelman Przemyslaw Tyton.”

Trainer Fred Rutten is in zijn nopjes met de ‘ouderwetse’ Pepels. “Onze wondermasseur gebruikt soms middelen waar de wetenschap lacherig over doet. Maar ze werken wel”, aldus de PSV-coach in het Algemeen Dagblad.
00
hsupporters 12:53 4 februari 2012

Dit is de gelegenheid voor P.Bosz om een jonge speler aan de rechterkant te laten spelen.
Een speler waar je mee verder moet.
PSV is een zeer gevaarlijke afwachtende ploeg.
De slordigheden die tegen excelsior en rkc gemaakt zijn mag je niet meer maken.
Met een gelijk spel ben ik tevreden.
tevens de gelegenheid om aan te tonen waar je nu staat.
00