Ongekende weelde in Enschede. Heracles draait het hele seizoen nog niet in uitwedstrijden, maar in Enschede valt alles op z’n plaats. Met prachtig voetbal werden de “Rooien” verslagen met 2-3.

Everton (2x) en Douglas waren de doelpuntenmakers.

In Enschede keerde Lerin Duarte terug in de basisformatie van Heracles. Marko Vejinovic ontbrak met een knieblessure, waardoor er weer een basisplaats was voor Darl Douglas. Achteraf pakte dit zeer goed uit! De beginfase was duidelijk voor de thuisploeg. De ploeg van Steve McLaren kreeg twee kopkansen via Leroy Fer en Luuk de Jong, maar beiden kopballen kwamen recht op doelman Remko Pasveer af die simpel redding kon brengen. In de 26e minuut was Remko Pasveer wel geklopt, maar bood de lat redding voor de Heraclieden. Nacer Chadli schoot op de lat. Heracles speelde zijn eigen vertrouwde positiespel en voetbalde zeer aardig in de Grolsch Veste. Vaak ontbrak de eindpass, maar na een dik half uur spelen was het wel raak. Na een geweldig voorbereidende actie van Samuel Armenteros, bediende hij Everton Ramos da Silva met een afgemeten voorzet. De Braziliaan kopte de bal hard achter doelman Nikolay Michaylov. Heracles ging dik verdiend met 0-1 de kleedkamer in.

Ook in de tweede helft was het Heracles Almelo dat brutaal het spel maakte. De thuisploeg wist zich maar geen raad met het goede positiespel van de Almeloërs. Heracles dan ook weer aardige kansen in de beginfase van de tweede helft. Verdediger Douglas kopte onder druk bijna de bal in het eigen doel. Heracles bleef druk uitoefenen op de helft van de thuisploeg met enkele gevaarlijke hoekschoppen. In de zeventigste minuut krulde Lerin Duarte de bal net over het doel. Niet veel later wist Michaylov een kopbal van Everton Ramos da Silva te pareren.  Daarna was het eindelijk FC Twente dat weer gevaarlijk werd. Pasveer redde uitstekend op een inzet van Willem Janssen, die zijn schot zag naast getikt worden door de doelman. Even later kwam wel de gelijkmaker toen Luuk de Jong diagonaal kon inschieten. Heracles liet zich niet van de wijs brengen en bleef zijn eigen spel spelen. Tien minuten voor tijd werden de Heraclieden beloond. Darl Douglas wist de rebound in te schieten en schoot Heracles naar een 1-2 voorsprong. Een paar minuten later werd het zelfs 1-3. Everton Ramos da Silva was opnieuw de gevierde man. De Braziliaan tikte de bal van dichtbij binnen. Het uitvak ontplofte werkelijk en iedereen was er van overtuigd dat dit een historische dag zou worden. In blessuretijd werd het nog wel 2-3, maar dat mocht de pret niet drukken. Heracles won sinds 1985 weer eens in Enschede en bracht FC Twente de eerste thuisnederlaag van dit seizoen toe!

Sponsoren

Reacties (93)

Reageer nu!
Peddie 17:11 15 februari 2012

@VakjeQole

Ja ik zag het op youtube,
Hardstikke bedankt! Ben er blij mee en doet me goed 🙂

nogmaals, bedankt!
00
VakjeQole 22:52 14 februari 2012

Heb er 3 nieuwe bij opgezet :)!
00
VakjeQole 22:26 13 februari 2012

Moet nog even een paar video`s knippen en dan zal ik er meer opzetten!
00
VakjeQole 18:47 13 februari 2012

@peddie ik heb er gisteren net wat filmpjes op gezet (zoek op denzel0546)
00
Jeroen 23:56 12 februari 2012

Trots dat ik “pauper”, “calimero”, “het kleine broertje”, “Heraclied”, maar bovenal ALMELOËR ben! Dikke doei en kusje voor de ‘grote’ en ‘superieure’ mensen uit 053 en al de katholieke Twentse incest en kindermisbruik kerkdorpen! Xx
00
Peddie 21:51 12 februari 2012

@TimmHAFC
@daanHAFC

dank u wel!
00
TimmHAFC 20:31 12 februari 2012

@peddie moet je even kijken op youtube en dan gebruikersnaam: Denzel0546
00
daanhafc 20:21 12 februari 2012

@ peddie
op HNDB staan foto’s van het uitvak en van de terugkomst.

dit kan nog wel eens een heel mooi seizoen gaan worden! met een beetje geluk staan we volgende week al linkerrijtje

ALMELO IS ONZE TROTS
00
Peddie 20:08 12 februari 2012

zijn er ergens nog sfeerbeelden te zien van het uitvak/terug komst stadion?
00
luc 20:00 12 februari 2012

ole ole ole ole ole wij waren er met z,n twee mooi op z,n plaats gezet die rooien !burp !
00
Dakmaster 19:30 12 februari 2012

I rest my case!
00
Robbert 19:01 12 februari 2012

Laten we gewoon niet reageren op provocaties. Heracles is gewoon een heel mooi clubje, met eigen identiteit en haar eigen huisstyl, familiair met een grote betrokkenheid. Het is gewoon heerlijk dat de Twentse bevolking wat te kiezen heeft en niet alleen naar Enschede moet op topvoetbal te kunnen zien. We zijn nu al jaren een vaste waarde in de eredivisie, laten wij als fans ons daarna gedragen en niet reageren op pietluttigheden. Onze club is volop bezig om goodwill te krijgen ver buiten de Almelose grensen, zij doen aan PR laten wij als fans daarbij een handje meehelpen.
00
Kenboy053 18:26 12 februari 2012

Nee dakmaster, het is jouw of jullie eigen minderwaardigheidscomplexje, want clubje is toch treffend en niet honend bedoeld? Jullie reageren vanuit een soort underdog positie met gejank, ik begrijp ook wel dat je dan calimero word genoemd. Maargoed dat is overal, geld ook voor Twente tegenover nog grotere clubs waar ik mij ook hevig aan stoor soms.
00
Dakmaster 09:03 12 februari 2012

@kenboy

Ik zeg volgens mij ook rtvoost! Wat het probleem bij jullie is, jullie kijken naar beneden, op ons neer. En dat terwijl jullie pak en beet 11/12 jaar geleden met een handje vol mensen bij de rechtbank in almelo jullie clubje stonden te redden. Zoals je zelf zegt ” een clubje als Heracles” je verwoord daar jouw hele gedrag in, en dat is minachtend. Heracles is een club, wat langer als jullie een gezond en verstandig beleid voert!
00
Kenboy053 08:57 12 februari 2012

@dakmaster overdrijven is ook iets hoor! Er staan wel drie artikelen over de wedstrijd Twente-Heracles op de voorpagina van ‘rooie’ Tubantia! Wat ik raar vind is dat de reacties uitgeschakeld staan, zodat mensen kunnen feliciteren op de site. Alleen RTVOost (hengelo) besteed er weinig aan dacht aan, 1 artikeltje, waarvan ook nog de reacties uitgeschakeld staan. Verder ben ik als vele anderen juist blij met twee eredivisieclubs in deze regio alhoewel ik een rood hart heb. Een voor een clubje als Heracles (met begroting vijf maal zo klein als Twente) absoluut een prestatie met 2-3 te winnen in een ijskoude Grolsch Veste.
00
Zwart wit 03:56 12 februari 2012

En nu is het mooi geweest! Fct’ers(lees vooral kennyboy)rot op noar oe ieg’n land! Jullie lijken wel het kleine broertje!;)
00
hafc-1903 00:30 12 februari 2012

@ almelofan
Baas!
00
Dakmaster 22:57 11 februari 2012

@kenboy

Ben jij een gogo danser?
Weet je wat er zo mooi aan jouw club is? Van de 30000 supp zijn er zeker 15000 klapvee, jouw club is gepasseerd op copyen, het hekwerk(Liverpool) het clublied(Liverpool) het stadion(New castle united) en supporters ( arrogantie Ajax) . Jullie willen een topclub zijn, maar jullie kunnen niet twee topspitsen op de bank houden, net als jullie reservebank gewoon armoetroef is. Ze kopen zelfs al spelers bij het almeloos eierdopje. En dan de interesse in duarte. En jullie maar denken dat een speler als Tadic/narshing zo maar ff naar jullie topclub komt!? Jullie arrogante voorzitter munsterman zei nog zo “geen enkele speler in de Eredivisie is 4 mlj waard” zie daar een FER voor 5,5mlj! Alleen maar om van geel of Feyenoord te laten zien, van kijk ons eens even! Waak voor arrogantie kenboytoy wie’j bint tukkers en wie’j hold nich van arrogantie!
00
Kenboy053 22:28 11 februari 2012

@Truus, neuh schatje! Ik ben het wel eens dat het niet veel aandacht krijgt in Tubantia/RTVOost. Ook omdat de reacties zijn uitgeschakeld. Voor Heracles is het toch bijzonder, winnen voor het grote 053!

enn Truus.. ik zal aan je denken als ik barbie verhaaltje voorlees in bed;);
00
Tukker 22:27 11 februari 2012

jullie durfden, jullie durfden risico te lopen op een kaart, jullie durfden tijd te rekken, maar bovenal durfden jullie te voetballen in Enschede, mijn complimenten daarvoor !!!! Nu hopen dat jullie en de halve finale ook durven tegen AZ en dan op naar de Kuip, en neem van mij aan, dat zal prachtig zijn !!!
00
Dakmaster 21:14 11 februari 2012

Wat geven ze bij rtvoost er toch weinig aandacht aan! Stink rooie media
00
Deventer 20:34 11 februari 2012

geweldige wedstrijd! ik zat tussen de twente supporters, geweldig om die zien te balen haah! http://nos.nl/video/339688-everton-ik-heb-een-zwartwit-hart.html en wat is dit een geweldig reactie van everton. Geweldig gespeeld! en respect voor hoe die al nederlands praat en ik heb een zwart wit hart! zo is het effie!
00
Eddy 20:11 11 februari 2012

TROTS! Kan nu pas reageren want wil me niet alleen maar laten leiden door emotie, maar heb gisteravond met tanen in mn ogen de wedstrijd gekeken. Zingen, dansen, schreeuwen en gewoon zo ontzettend blij zijn! Jongens op het veld…..dankjewel. Eindelijk na 1985, was dr bie toen,weer in enske gewonnen! En zo verdiend ook. Niks gestolen overwinning of wat fan ook! D’r bovenop en 90 minuten. Met name dat aspect wat we zo vaak onze jongens vaak terecht, over bekritiseerden. Ook zouden de jongens geen “derby’gevoel hebben? Dan weet ik niet wat ik heb gezien gisteren, maar dat WAS een derbystrijd van onze kant. FCT…..zwak, lamlendig en terecth afgetroefd!

Maar ook vanaf mijn klant een pluim naar die fct-ers die de moeite nemen op ons forum ons nu te feliciteren ook dat doet me goed. Want WIJ ZIJN HERACLES en zij gewoon fct en ze zijn echt realistisch. Wij kennen dat gevoel en staan nu een aan de goede kant van de streep!

Jongens en meisjes dank voor de heerlijke avond ook het uitvak. MAAR 500 man maar we voerden in ALLE opzichtend e boventoon! Nu toeleven naar AZ in 1/2 finale van de beker!

Een negatief aspect echter ook erbij. ZEG alsjeblieft allemaal die ons een warm hart toedragen het abbonnement bij die 053 krant op. Wat een stelletje, godver……. vuile landverraders! Zelfs nu, zelfs nu zijn het niet WIJ die verdiend hebben gewonnen, maar lag het toch veel meer aan HUN die slecht waren! Flikker dr een bom op en begin weer als Dagblad van het Oosten!Misschein dat met de naamswijziging ook het realisme terugkomt en schop ze van die rare wolk! Zonder Jannsen en met name Ruiz en als L de Jong ook nog weggaat is fct een middelmatig ploegje die de handjes mag dichtknijpen als ze linkerrijtje halen! Mark my words!

maar voor nu……FEEST!
00
Truus 20:03 11 februari 2012

@Kenboy053,

Wie was de beste DOUGLAS?,onze DOUGLAS!!

Wie was de beste Braziliaan?,onze BRAZILIAAN!! Hahaha.

En euh,nog een prettig weekend verder,of nog steeds doodziek!! Hahaha.
00
DenniS 19:04 11 februari 2012

wat een super lekkere overwinning dit !! eerst 30 minuten waren voor FC Twente, maar daarna waren WIJ DE BAAS IN ENSCHEDE !! en wat speelde Duarte fantastisch
00
Heracles4live 18:40 11 februari 2012

Vandaag nog wedstrijd teruggezien op eredivisie live en je hoorde het merendeel van de wedstrijd de heracles suporters, dus goed gedaan boys, maarja daar hielp de uitslag ook aan mee, want in almelo was het andersom.
00
Almelofan 18:09 11 februari 2012

@ Tonnie w. Volgens mij had je je oren bevroren. Het uitvak heeft non stop gezongen. Vakp daarintegen is slechts 3x gehoord met dezelfde standaard liedjes. Ik stond zelf int uitvak.

Verder sportieve reacties van de FCT supporters! Lof aan de heracles supporters en spelers!! Echt twente overklast!! Top niveau!!
00
jan 15:46 11 februari 2012

gewoon super fantastisch en ook noggoed voetbal
00
FCT 15:23 11 februari 2012

gefeliciteerd lads.
Zwaar verdiend
Tot volgend jaar en pak die beker!

groet fct
00
Tonnie W. 13:58 11 februari 2012

@joris

inderdaad lekker sfeertje bij twente. voordeel van avond wedstrijden, ipv die belachelijke-zondag-middag-om-half-5 wedstrijden. Helaas uitvak pas te horen na de 2-1. (zat zelf op de lange zijde. )
00
Jaapie 13:57 11 februari 2012

Denk dat het de laatste paar maanden toch duidelijk is geworden dat Heracles snel om de tafel moet met Breukers!
00
VOETBALMELO 13:28 11 februari 2012

Gewoon super wedstrijd gezien waarbij eigenlijk fct niet veel in te brengen had.
Helaas kosten dit soort wedstrijden heel veel energie want als we elke wedstrijd zo fanatiek zouden spelen…
Ook erg mooi voor de fct supportersvereniging hier in Almelo… haha
Support your local club!
Maandag de Heraclesvlag weer mee naar het werk en in de kantine hangen…
Als enige heb ik de pool goed want iedereen voorspelde een overwinning voor fct dus betalen zullen ze.
HERACLES=VOETBALMELO!
BLACK AND WHITE FOR LIVE!
00
FELIX Hengelo 13:28 11 februari 2012

Spelers & trainers, ontzettend bedankt voor een grandioze vrijdagavond!
Als we zo blijven spelen is er nog veel mogelijk dit seizoen.
.
Voor de liefhebbers: straks om14:40 zend eredivisielive 1 de hele wedstrijd weer uit.
00
ALBW 13:27 11 februari 2012

De sfeer was inderdaad zo geweldig in het uitvak! Iedereen ging uit zn dak en zong mee. Ik kreeg kippenvel daar tussen te zijn. Een enorm trots gevoel dat wij heracles zijn.

Ook de spelers bus opwachten was een spektakel! Vuurwerk met 500 man op de 80km weg autos en de bus tegenhouden!! Wat is heracles een mooie club! Een dikke middelvinger naar de mensen die ons altijd de grond intrapten!

Laten we dit nou vasthouden en mn zn allen strijden voor het linkerrijtje en EU voetbal! Ook gaan we voor de beker OMDAT HET KAN!

Heracles leeft en we kunnen alles en iedereen hebben!!!
00
pim 13:25 11 februari 2012

Vandaag schrijft Leon ten Voorde in de Rode Tubantia:
“Twente kreeg in de levendige derby de meeste en de beste kansen, daar kan geeen misverstand over bestaan. Maar tussen die mogelijkheden door was het pijnlijk om te zien dat Heracles bij vlagen gewoon beter voetbalde.”
Nou , laat er geen misverstand over bestaan dat deze rode journalist zo partijdig is als de pest en volgens mij gisteravond zijn beide ogen dichtgevroren waren.
Eigenlijk zouden allen mensen ten noorden van Enschede de Tubantia moeten opzeggen en dan beginnen we gewoon ons eigen krantje; mooi in zwart wit.
Samenwerking van hoog tot laag, inzet, werklust, clubliefde, rust in de club en geen achterklap zijn de pijlers onder het bekroonde en verdiende succes van gisteravond. En wat die ten Voorde ook schrijft; ONS SEIZOEN KAN NIET MEER KAPOT
00
Dakmaster 13:17 11 februari 2012

@robbert

Inderdaad ik vond het ook merkwaardig dat hij zijn middenveld opofferde, want na de 0-1 zei ik dat wanneer twente plet zou brengen, er automatisch een middenvelder eruit zou gaan, McLaren gaf hierdoor nog meer ruimte en controle weg. En wat was ik blij dat duarte er weer on stond! Breukers had net als vorige week met Dries, nu Ola in zijn zak.
00
Stefan D 13:13 11 februari 2012

Wou trouwens nog een ding kwijt over de emotie die de supporters hadden bij het uitvak. Na de 1-3 stond er letterlijk een kerel achter me met zijn handen voor zijn mond. Die kon het niet geloven en de tranen stonden in zijn ogen. Toen ik dat zag kreeg ik overal kippenvel! Wij zijn Heracles, wat heb ik genoten!
00
Robbert 13:12 11 februari 2012

De Veste bleek toch niet onneembaar. Mooi om te zijn, hoe een klein clubje boven zich uit kan stijgen door strijd en inzet te tonen. De Engelse trainer van Twente heeft ook laten zien tactisch niet sterk te zijn. Hij wisselde Brama voor Plet, het middenveld was toen helemaal voor Heracles en koren op de molen voor onze trainers. Laten we hopen dat we niet meer zo lang hoeven te wachten op een volgende overwinning in Enschede. Dat wordt het voor ons “ook maar één v/d 34 wedstrijden” hahahah
00
johan 13:11 11 februari 2012

klasse klasse
00
Rono 12:43 11 februari 2012

Heerlijk, eindelijk van die rooien gewonnen, kan ik met gerust hart naar mn werk, zijn ze weer even rustig. Ze zijn uit de beker en worden door ons geen kampioen meer. Everton speelde goed, waarom niet altijd zo’ n instelling/passie. Het stond goed gister, az uit ook zo spelen, proberen de finale te halen. Ook Douglas’ speelde goed, beter dan die Douglas’ bij hun, wat een drama en die wil in het Nederlands elftal? Nu altijd zo spelen en het kan een mooi seizoen worden.
00
ALBW 12:23 11 februari 2012

@kenboy053 Wij zijn gewoon kampioen van twente en terrecht. Ik geloof dat we deze keer geen 25 jaar hoeven te wachten omdat we blijven groeoen als heracles.

Er zullen veel Fctsupporters zijn die nu zeggen dat dit helemaal niet belangrijk voor ze was en dat alleen heracles het zag als derby. Maar geloof me jullie plopveste is volgens mij nog nooit zo snel leeggestroomt! WANT WIJ ZIJN DE BESTEN VAN T OOSTEN!
00
sjaak 12:22 11 februari 2012

@kenboy053
ik weet dat het hard aan komt de nederlaag
ik weet dat jullie er ziek van zijn
maar boontje komt op zijn loontje
00
Kenboy053 12:14 11 februari 2012

@Kijk eens, ons Truusie zet haar eierdopje weereens op. Op de ‘rooie’ krant reageer je anders wel erg vaak Truus. Maargoed, gefeliciteerd hoor, moet jullie weer 25 jaar wachten op jullie volgende:).
00
hsupporters 12:12 11 februari 2012

Elke club heeft het moeilijk als hun organisatie niet werkt.
De meeste clubs willen aanvallen en daarop is de organisatie gebouwd.Je zag het ook tegen PSV die wisten er ook niet echt uit te komen en FC Twente hetzelfde.
PSV zou wel eens de bekende ommekeer kunnen zijn geweest.
Dat telt ook voor Heracles.Dan worden er andere kwaliteiten van je gevraagd. Hopelijk met deze ervaring eens wat vaker ook uit wedstrijden zo spelen.
Als dit hetzelfde begin is als de vorige competitie na de winterstop kan het nog leuk worden.De spelers hebben nu zelf aangetoond hoe het moet.
4 punten uit de laatste 2 wedstrijden, wie had dat verwacht.
00
Coen 12:05 11 februari 2012

Ik denk ook dat de vrieskou meegespeeld heeft dat Twente te slecht speelde. Voor Heracles is zoiets naturulijk de wedstrijd van het jaar. Dat verwoorde Jan Smit na afloop goed. Hoe dan ook een sportieve felicitatie vanuit Enschede.
00
Gerrit 11:52 11 februari 2012

Ongelooflijk dit! Wat een topprestatie, en wat kunnen we toch goed voetballen. Pasveer was geweldig, Breukers was ongelooflijk goed, Duarte was meesterlijk, Armenteros geweldig en Everton fenomenaal! Ik heb bijna nog nooit zo van een wedstrijd genoten. Ik kan wel janken dat ik er niet bij was..
00
JTD 10:42 11 februari 2012

Onvoorstelbaar dit ! misschien niet helemaal verdiend, maar ze zaten er goed kort op en ze hebben zich 100% gegeven, hier mag je trots op zijn!
00
eduard 09:34 11 februari 2012

We hebben het vaak over een niet beste verdediging, ik heb altijd gezegd, dat wanneer ze voorin de bal langer kunnen vasthouden, wij ook een meer dan gemiddelde
achterhoede hebben. Zie het resultaat tegen Twente. De gehele achterhoede was zeer goed gisterenavond.
00
LordB 09:32 11 februari 2012

Jullie waren fantastisch deze keer.In alle opzichten beter.
Doet pijn deze nederlaag.
Ik ga maar eens een tijdje minder hoog van de toren blazen en mjn Almelose zwagers vandaag feliciteren.
Is tussen ons alijd een goede gewoonte.
En nu ben ik na lange tijd aan de beurt.
Zal wel een moeilijk ritje worden vandaag.

Maar nogmaals het is verdient.

Groeten van een ROOIE.
00
hafc_wijfie 09:18 11 februari 2012

Ik was ook thuis samen met mijn familie.
En hebben Eredivisie Live gekeken.
En ik vind het voor al leuk voor de mensen die meegereisd zijn. Wat ik wel wil zeggen is Dat Ik ook een Heracles Supporter ben ook al was ik er dit keer niet bij.
Heb samen met mijn zoon 2 seizoenskaarten en ga af en toe naar uitwedstrijden. En naar bekerwedstrijden. Dat ik er gisteravond niet bij was, is jammer. Maar heb super genoten van de wedstrijd. Ben hartstikke trots!!!!!!
00
Enschedeër 09:00 11 februari 2012

Gefeliciteerd! Eerlijk is eerlijk, terechte overwinning….

Wat zullen de thuisblijvers van jullie balen hehe
00
Heraclied 08:55 11 februari 2012

”Marthijn: En trots op onze supporters!! WIJ zijn Heracles!!”

Ik was er helaas niet bij maar dat mag inderdaad ook gezegt worden, niet alleen de spelers deden het goed maar de supporters hebben ook een uitstekende prestatie geleverd
00
Stefan D 07:56 11 februari 2012

En vandaag gewoon weer op het werk na het feest van gisteren. Compliment voor de medemensen die net als mij in het uitvak zaten, wat een sfeer van onze kant. En wat een geweldig duel hebben we gezien! Zo trots, geen stem meer over.

Ooooohh Heracles we love you!
00
Tim 04:34 11 februari 2012

Wat een beperkte ploeg dat twente t.o.v. psv. Trots op onze jongens!!!
00
Martijn 03:56 11 februari 2012

En trots op onze supporters!! WIJ zijn Heracles!!
00
Martijn 03:51 11 februari 2012

Ik ben zooo trots, zoo trots. Wat een puike prestatie van heel het elftal! Ongelofelijk, ik kan er niet van slapen.

Dit doet ze zooooo zeer in Gronau-West, ik heb nog steeds kippenvel. WAT een prestatie!!!!!!!!!!
00
Renieri 01:29 11 februari 2012

Wat gaaf!

Geweldige wedstrijd! eindelijk eens gewonnen daar in de plopperdeplop veste!

Super! Busje 2 ole!
00
joris-hafcc 01:29 11 februari 2012

Wat een sfeer daar in Enschede HEERLIJK!!!
00
Tom hafc 00:13 11 februari 2012

Born Live Die in Almelo heracles ole!! Helemaal niets helemaal niets helemaal niets in eschedeeee!!! Kampioen van twente ohohohoh kampioen van twente ohohohoh!!

Bedankt mensen voor het prachtige feest vanavond:D
00
Bart fct 00:13 11 februari 2012

Gefeliciteerd en dik verdiend gewonnen vanavond.
Heracles wou er tenminste voor vechten.
Slappe hap bij twente vandaag.
Succes verder en nu de beker nog ff voor jullie!
Fijn weekend
00
Alex 00:03 11 februari 2012

Krijg nu positieve reacties van mijn collega’s die 053 fans zijn ! Top
00
Bompa 23:48 10 februari 2012

Maar vergeet niet dat wat de trainer van Twente zei ook voor ons geldt. We moeten de voeten aan de grond houden, of de wandelstok in mijn geval 😉
00
Ruud 23:45 10 februari 2012

Zwarte-witte helden:
Bedankt voor deze geweldige avond!
Helemaal verdiend gewonnen en wat een feest!
00
Bompa 23:44 10 februari 2012

TC Tubantia is een FC Twente krant in hart en nieren. Hoe wel het de laatste tijd wat minder werd voorzie ik morgen een lapje tekst waaruit zal blijken dat FC Twente vooral pech heeft gehad en dat de arbitrage aan de kant van Heracles stond.

In elk geval is dit een schitterend resultaat. Zo het gebid kan weer in het glaasje. Vrouwtje slaapt al. Feest of niet, slapen moet ook.

Nachtzuster heeft dienst.
00
eanske 23:44 10 februari 2012

Respect !
en vooral voor de 550 man die mee was naar eanske !

dik verdiende overwinning !

gr twente supp
00
zwolle 23:42 10 februari 2012

Prachtig wat een wedstrijd, wat een uitslag
Prachtig ook de sportieve reacties van supporters van Twente op deze site. Zo kan het ook. Goed voorbeeld doet goed volgen ( ook van Heracles supporters !). Sportieve rivaliteit is prachtig, tot op het scherpst van de snede, maar scheldpartijen e.d. kunnen we missen als kiespijn. Ieder voor zijn eigen club, maar altijd samen door 1 deur als Tukkers.
00
Truus 23:39 10 februari 2012

@Rood,je kunt rustig de krant lezen hoor,want ze krijgen het weeeeer niet voor elkaar om een goed en eerlijk verslag te maken,ze blijven een rooie krant,die kinderen daar in Eanske!!
Maar jou reactie is goed en eerlijk,bedankt daarvoor!!
00
sjaak 23:36 10 februari 2012

mooi stuk op de geeleraaf moet je maar lezen
00
willemvakc 23:34 10 februari 2012

Historisch inderdaad.Ik was erbij in 1985 de beroemde 3-0 in het toemalige diekman.Wat heb ik genoten vanavond.Dat ik dit nog mag meemaken op mijn oude dag Uit blinkers alle 11 het was een team prestatie.Ik ga nu slapen maar ik denk dat ik nog wel even wakker zal liggen
Morgen nog een keeer kijken op eredivisielive want ik kan er geen genoeg van krijgen Heracles bedankt voor deze fantastische avond
00
Ecke^NL 23:31 10 februari 2012

Wat een wedstrijd. Erg mooi dat we gewonnen hebben. We hadden wel wat geluk met de doelpunten in de 2de helft maar qua instelling hebben we terecht gewonnen.

Ook in Alkmaar en in Eindhoven zijn ze blij met Almelo 🙂
00
polliesr 23:30 10 februari 2012

geweldig
wat een lol
ik was er bij op de tribune tussen twente supporters toen het 0-3 werd voor heracles
maar dit nog mooier
00
Bompa 23:28 10 februari 2012

Klasse dit! Respect voor de felicitaties van de buren. Niet verwacht dat zij dit zo sportief zouden oppakken. Wat een avond! Het werd onze avond. Een feest dat nog lang zal duren. Wat een historie werd er geschreven vanavond in de Grolschveste! Na bijna 27 jaar wonnen we weer van FC Twente en hoe!

Passie en trots zoals wij dat zo graag zien. Met het mes tussen de tanden. FC Twente wist dit seizoen niet te winnen van ons. Hulde aan de boys van Heracles Almelo.

Everton speelde de wedstrijd van zijn leven…
00
hsupporters 23:27 10 februari 2012

Het is een totaal gezien een terechte overwinning.
Twente was te wispelturig, Heracles was stabiel.Dit geeft hopelijk vertrouwen voor de zware periode wat er aankomt en dan zeker vd uit wedstrijden.Misschien had je deze wedstrijd nodig om de spiraal te doorbreken.
Aangezien ik helaas met veel Twente fans werk is mijn jaar goed en ga maandag met plezier na mijn werk.
00
Heracles4live 23:25 10 februari 2012

@rood
Klasse reactie!
00
hafc_wijfie 23:22 10 februari 2012

Trots trots trots!!!!!
Geweldig Heracles Almelo Forever!!!!!!!!!!
00
gerben 23:20 10 februari 2012

allemaal het huis van jan smit versieren
00
Jan de Man 23:16 10 februari 2012

@Rood

Bedankt voor de sportieve reactie!
Zo gaan we met elkaar om!
Verder veel succes in de strijd bovenin!
00
sjaak 23:15 10 februari 2012

@rood ik vind het goed verwoord
00
Rood 23:00 10 februari 2012

Mijn rode bloedt!

Heracles heeft het meer dan verdiend, een zeer groot compliment aan de elf van Bosz, en de 550 man en vrouw die wél de weg naar Eanske op zich namen.

Ik had het de thuisblijvers nog gezegd, zul je net zien dat ze deze keer winnen. Niet wetende dat deze woorden ook waarheid zouden worden.

Geloof me, dit doet mij – en vele andere échte Twentefans – meer pijn dan we willen toegeven. Ik had liever van RKC verloren en deze gewonnen. Maar goed, het is en blijft voetbal.

De betere, slimmere en fellere elf hebben vandaag gewonnen van een lamlendig zooitje in onze mooie rode shirt.

Ik kijk maar even geen televisie en geen kranten meer.

Wat jullie zwart-witten betreft: Wees supertrots op je eigen team en club. Support your locals zeg ik altijd.

Ondanks alles blijf ik trots op mijn Twente!

Groetn uut Eanske
00
Heracles4live 22:50 10 februari 2012

@fct
Bedankt,sportieve reactie.
Fantastische wedstrijd en echt iedereen was goed, ja ook looms en Everton speelden goed, maar de echte uitblinkers waren toch wel Breukers en Pasveer, beide foutloos gespeeld en vooral Breukers, ik zeg verlengen dat contract voor er anderen mee aan de haak gaan. Hopelijk kunnen we de lijn doortrekken en gaan we nu ook andere uitwedstrijden winnen en is dit geen incident. Nu volgende week Roda pakken en we staan weer bij het linkerijte!!
00
ALBW 22:44 10 februari 2012

@ugur We zijn nu halverwege terug! Zijn er in 15 min.

Pak aan vieze arrogante rooien!! BLACKWHITE ARMY
00
sjaak 22:44 10 februari 2012

ik vind morgen de selectie op taart trakteren
hebben ze dik verdiend
ik wil er wel geld bij doen
00
fct-er 22:41 10 februari 2012

Ben vak-pr in hart en nieren , kom net weer thuis en kijk met veel frustratie op deze site….. moet eerlijk bekennen ,was verdiend veel meer passie en inzet van jullie … gefeliciteerd! succes verder
00
Jan 22:39 10 februari 2012

Heerlijke wedstrijd en fantastisch gespeeld door Heracles; opnieuw het bewijs dat met geld geen succes te koop is. Hulde aan bestuur en technische staf en geweldige mentaliteit van de Heraclieden!!
00
henk 22:33 10 februari 2012

prima gespeeld, met als grote uitblinkers Breukers en Pasveer en rienstra.
(Ze speelden allemaal een goede wedstrijd.)
00
Henkuh 22:26 10 februari 2012

:+))))))
00
ilonk 22:25 10 februari 2012

Ik zat met tranen in de ogen zo mooi vind ik het. Geweldig gestreden zelfs looms was goed en pasveer wat een geweldenaar net als duarte, willie en armenteros. Geluk bij een ongeluk dat marko geblesseerd raakte, want daardoor speelden we met een douglas die z’n vorm weer terugkrijgt. Eindelijk ook eens overtredingen gezien, gele kaarten. Alles zat erin. Dat we die laatste goal nog tegenkregen was niet erg. En plet heeft de juiste keuze gemaakt toch hahahaha
00
Ugur 22:22 10 februari 2012

Hoelaat komen de spelers&supporters @ stadion?
00
Jan de Man 22:20 10 februari 2012

Op deze manier moet er meer vertrouwen komen. Zo kunnen we gaan voor minimaal de achtste plaats!!!!!!
Wat een schitterende avond!!!
00
Dakmaster 22:20 10 februari 2012

Respect respect respect! Met goed voetbal gewonnen, niks smaakt zoeter als een dik verdiende overwinning!!
00
RoberoPiero 22:19 10 februari 2012

IEDEREEN NAAR STADION.. WAAR IS DAT FEESTJE!??
00
Robbert 22:18 10 februari 2012

Geweldige overwinning!!!!!!!1 De mannen hebben als leeuwen gevochten en op basis van wilskracht en durf de wedstrijd gewonnen. Constant druk op de defensie van de rooien en niet als een stelletje schijters gevoetbald. Grote klasse!!!
00
Jan de Man 22:13 10 februari 2012

Historisch! Fantastisch!!!!!
Sinds 1985 niet gewonnen in Enschede!
00