Glynor Plet, onze voormalige centrumspits, zou maar wat graag scoren vanavond. “Als ik speeltijd krijg is het al mooi. Maar het winnende doelpunt maken tegen mijn oude club Heracles zou helemaal geweldig zijn”, laat hij weten op de website van FC Twente.

Tevens waarschuwt hij trainer Steve McLaren voor het spel van Heracles. “Het maakt hun niet uit tegenover wie ze staan, ze proberen altijd hun eigen spelletje te spelen. Ze zetten de tegenstander vroeg onder druk. Daar moeten we op voorbereid zijn. Maar Twente zit er ook graag bovenop en heeft bovendien meer individuele kwaliteiten. Er zijn hier meer spelers die in een wedstrijd het verschil kunnen maken. Dat kan tegen Heracles weleens de doorslag geven.”

Populair zal de speler zich hier ongetwijfeld níet mee maken bij het uitvak vanavond.

Sponsoren

Reacties (39)

Reageer nu!