Marko Vejinovic zal waarschijnlijk niet meespelen tegen Roda JC. De middenvelder kampt met een knieblessure, aldus de TC Tubantia.

Tegen FC Twente werd Marko al vervangen door Darl Douglas, die dat echt heel goed deed. Hij was verantwoordelijk voor de 1-2 en speelde een goede partij. Wanneer Marko terugkomt is nog niet duidelijk.

Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!
henko 19:24 22 februari 2012

Ja,ik ben het volledig eens met iedereen die marko een meerwaarde vind. Hij is de beste technikus en zal voor 100% tot zijn recht komen op no.10(zonder verdedigende op-drachten) Jammer dat de trainer het anders
ziet en Overtoom wil bewijzen als zijnde de
beste.Deze is een gemaakte no.10.
Waarom komt er geen ,,grote club”voor hem,
zoals Overtoom zelf denkt. Dit stemt toch
tot nadenken ?
00
Geurt 10:58 19 februari 2012

Daar heb ik he ook uiteindelijk over. Kwame is ook een onmisbare schakel op het middenveld. Zonder hem is het team gewoon minder. Marko zijn positie is ook geen rechtsbuiten. Vind daarom ook dat Marko op 10 moet spelen en hem een aantal wedstrijden de kans moet worden gegeven om op die positie te blijven. Denk dat er veel meer gevaar wordt gesticht ipv Overtoom. Maar goed, dat zijn alleen maar meningen van supporters.
00
heracles4live 23:38 18 februari 2012

Kwame misten we heel erg ja, marko ben ik niet mee eens, in ieder geval niet de marko op rechtsbuiten, wel de marko op 10,maar daar staat nu gwn willie, die ik ook minder vind spelen de laatste tijd,had wel een hele goeie 2de helft!
00
Geurt 21:49 18 februari 2012

@Heracles4live
Ik denk als je de wedstrijd nu zit te kijken dat je toch heel erg Marko en Quansah mist. Marko is gewoon een meerwaarde voor het team en het team draait ook gewoon niet top zonder hem. Hij is een belangrijke schakel.
Wat betreft de positie van Marko:”Hij is ook helemaal geen buitenspeler.” Heeft geen snelheid en 1 op 1 aan de zijkant is hij niet zo sterk. Vandaar dat hij ook vaak naar het midden trekt en dan zie je het gevaar wel aankomen. Heb hem een tijdje nu gevolgd en merk dat hij op het middenveld een veel gevaarlijkere speler is. Al zijn assists komen bijna vanuit het middenveld en niet van de zijkant. Overtoom draait al weken slecht en dat is eigenlijk de positie van Marko.
Heel jammer dat Quansah er niet is, want dat is wel de motor en de dam op het middenveld. Hij houdt zoveel aanvallen tegen en dat zag je ook al tegen PSV. Hij had toen Toivonen uitgeschakeld en zoals vele anderen ook ervoor. Het middenveld is door deze 2 jongens heel erg verzwakt en dat zie je ook meteen aan de wedstrijd en het spel. De verdediging en aanval van het middenveld is weg!!!! Het is bar slecht.
Groeten en alsnog hoop ik minstens op een gelijkspel vandaag. Succes Heracles.
00
Heracles4live 15:20 17 februari 2012

Alweer, pff
Die is mij echt te vaak gebleseerd en dat ligt echt aan hem zelf,want verder is er niemand gebleseerd. Is niet heel erg wat mij betreft,want speel liever met echte buitenspelers en dat is marko niet en tegen twente ging het erg goed, dus gewoon zo laten staan!
00
hsupporters 13:17 17 februari 2012

Marco is technisch heel sterk, heeft een goed overzicht.
Tegen Twente zag je dat het spelen met een echte buitenspeler duidelijkheid in de organisatie creëerde.
Douglas heeft het eindelijk weer eens goed gedaan, en zal er wel weer staan.
Dit moeten 3 punten worden en hopelijk de stijgende lijn doortrekken.
00
Henkuh 12:57 17 februari 2012

@Harry

Enne die Douglas staat z’n mannetje ook wel….
00
Hany 12:42 17 februari 2012

@ Henkuh

Een aderlating is niet meer van deze tijd. Dat deden ze in de Middeleeuwen. Gelukkig hebben we tegenwoordig de beschikking over goede medici….
00
Hany 12:41 17 februari 2012

Maar hij is er toen lang uitgeweest met die buikblessure (bacterie ofzo) en toentertijd deed hij het goed maar raakte hij geblesseerd en kwam Fledderus goed op. In oktober nog een knieblessure.
00
PollyOle 10:17 17 februari 2012

Vaak geblesseerd? Hij heeft 17 van de 21 wedstrijden gespeeld… Jammer dat ie er niet bij is! Brengt toch altijd iets extras met zijn overzicht en passes!
00
Henkuh 10:13 17 februari 2012

Oeiii !! aderlating……
00
Hany 09:48 17 februari 2012

Jammer, ik vind Marko echt een meerwaarde voor het team. Helaas is die wel erg vaak geblesseerd.
00
Marko 09:43 17 februari 2012

Ik ben er in ieder geval bij 🙂
00