“HAFC.nl bestaat inmiddels bjina zeven (!) jaar en daarom vinden wji het tijd voor een nieuwe rubriek. De welbekende “Uit de oude doos”-rubriek. Hieronder een van de allereerste berichten op HAFC.nl, toenterijd nog hafc-1903.nl.

Iedereen hoopte erop en eindelijk werd het dan behaald, het kampioensschap is binnen!! Heracles speelde tegen Veendam 2-2 gelijk en had daaraan genoeg om het kampioensschap binnen te halen.

Na een stroef begin kwam Heracles op 1-0 achterstand. De spanning begon bij iedereen erg hoog op te lopen. Na de rust was het na een uur spelen nog steeds 1-0 voor Veendam. Inmiddels had Sparta al een grote voorsprong in Deventer. Halverwege de 2e helft ontplofte het stadion nadat Buikema Heracles op 1-1 had geschoten en vlak daarna Quansah de 2-1 binnenschoot. Iedereen dacht nu het zou toch niet meer mis kunnen gaan. Echter vlak daarna scoorde Veendam uit een penalty nog wel de 2-2 maar daar bleef het bij. 90e minuut, het wachten op het eindsignaal. Na het eindsignaal stormde iedereen het veld op en kon het feest beginnen.

KAMPIOENEN!

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!