“HAFC.nl bestaat inmiddels bjina zeven (!) jaar en daarom vinden wji het tijd voor een nieuwe rubriek. De welbekende “Uit de oude doos”-rubriek. Hieronder een van de allereerste berichten op HAFC.nl, toenterijd nog hafc-1903.nl.

Iedereen hoopte erop en eindelijk werd het dan behaald, het kampioensschap is binnen!! Heracles speelde tegen Veendam 2-2 gelijk en had daaraan genoeg om het kampioensschap binnen te halen.

Na een stroef begin kwam Heracles op 1-0 achterstand. De spanning begon bij iedereen erg hoog op te lopen. Na de rust was het na een uur spelen nog steeds 1-0 voor Veendam. Inmiddels had Sparta al een grote voorsprong in Deventer. Halverwege de 2e helft ontplofte het stadion nadat Buikema Heracles op 1-1 had geschoten en vlak daarna Quansah de 2-1 binnenschoot. Iedereen dacht nu het zou toch niet meer mis kunnen gaan. Echter vlak daarna scoorde Veendam uit een penalty nog wel de 2-2 maar daar bleef het bij. 90e minuut, het wachten op het eindsignaal. Na het eindsignaal stormde iedereen het veld op en kon het feest beginnen.

KAMPIOENEN!

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!
uggs laarzen nederland 13:49 10 december 2012

Thanks for the auspicious writeup. It in truth was a entertainment account it. Look complicated to more introduced agreeable from you! However, how can we communicate?
00
Tom Essink 13:13 28 februari 2012

Kan me de dag nog goed herinneren ! 20-05-2005
De dag waarop ik in het huwelijks bootje stapte met de dochter van……….
00
Truus 18:11 24 februari 2012

Ja,kan me deze avond ook nog heel goed herinneren,die dag ging mijn dochter trouwen,die zelf ook een groot fan van Hera is!,dat was dus wel even balen!!
00
heracles4live 17:13 24 februari 2012

Wat zou ik dit graag nog eens meemaken! Was echt geweldig. En dan bedoel ik niet door kampioen van de jupiler leaque,maar door middel van Europees voetbal halen. Wat zou dat fantastische zijn en voor mij de ultieme droom om eens een uitwedstrijd in een ander land te bezoeken en dan net zo’n sfeer als hier op de foto!
00
Emiel 14:43 24 februari 2012

Geweldig!Ik kan deze avond nog heel goed herinneren! Nog steeds kippenvel!
00