Het lijkt wel of er elke week een finale gespeeld wordt, want ook de komende wedstrijd tegen VVV Venlo zal héél erg belangrijk zijn.

Beide ploegen kwamen elkaar al tegen in Almelo en daar behaalde Heracles zijn grootste overwinning ooit in de Eredivisie. Dat het niet weer zo makkeljik zal gaan, moge duidelijk zijn! Heracles moet de wedstrijd winnen om in de race te blijven voor plekken 7 en 8, die recht geven op nacompetitie en VVV moet winnen om uit de degradatiezone weg te blijven.

VVV Venlo lijkt zich echter helemaal te herpakken  na de winterstop. De ploeg wipte eerder al trainer Glenn de Boeck eruit en diens vervanger Ton Lokhof, presteert boven de verwachting goed. Het team heeft zich in de winterstop ook aardig versterkt. Steven Berghuis (FC Twente), Danny Holla (FC Groningen), Ismo Vorstermans (FC Utrecht) en Jeffrey Leiwakabessy kwamen allemaal over naar Venlo. Daar tegenover staat wel het vertrek van Ahmed Musa naar CSKA Moskou.

De Venlonaren verloren van laagvliegers Excelsior en RKC, maar wisten te winnen van Feyenoord, De Graafschap en Groningen. Bovendien hebben ze de laatste twee wedstrijden gewonnen en lijken ze vooral thuis best veel puntjes te pakken. Daar hebben ze immers nog maar drie keer verloren.

Het gaat voor de wind voor de Almeloërs. We lijken weer volop mee te doen om Europees voetbal. Uit de laatste vier wedstrijden werden 10 punten gepakt, waaronder vier punten tegen de nummers één en twee, PSV en FC Twente. Het vretrek van Glynor Plet lijkt vooralsnog weinig uit te maken. Samuel Armenteros doet het naar behoren in de spits en ook Everton lijkt zijn draai weer te hebben gevonden. In de laatste vier wedstrijden wist de Braziliaan maar liefst vier keer te scoren.

De wedstrijd staat onder leiding van Kevin Blom en begint om 19:45.

Sponsoren

Reacties (70)

Reageer nu!
Henkuh 11:00 27 februari 2012

Misschien dat we een dealtje kunnen sluiten met AZ, zij de competitie, wij de beker….??
:+))))))))))))))))))
00
john 10:34 26 februari 2012

Overtoom doet naar mijn idee het hele jaar al niks en snap ook wel dat niemand hem wegekocht heeft.
00
henk 22:38 25 februari 2012

Beste supporters wat een verschrikkleijk slecht heracles Almelo.
Alleen duarte en Rienstra!waren goed de rest was dramatisch slecht, met een onzettend slechte Everton, Armentorus en Overtoom ze waren nog te beroerd om achter de bal aan te lopen.
Weg met dit zooitje.
00
ilonk 22:28 25 februari 2012

We moeten niet meer in het blauwe tenue spelen. Nog geen fatsoenlijke wedstrijd daarin gespeeld. We zien allemaal dat van de linde en looms het niveau niet aankunnen, maar toch blijven ze erin. Als verbeek trainer was geweest had hij na een kwartier antoine gewisseld die man was dramatisch en waar is overtoom. Duarte geweldig gespeeld. Het leek wel VVV-Duarte. Die jongen heeft zich kapot gewerkt en maakt een mooie goal. Pedro viel goed in en is sneller dan douglas en had ook een paar goede acties en voorzetten. Laatste 3 seizoenen slecht gespeeld bij vvv misschien niet meer heen gaan. Om nu alleen maar negatief te doen is ook overdreven. We weten dat heracles goede en slechte wedstrijden afwisselt hebben bijna alle ploegen last van. Az uit kansloos zonder kwame en breukers, maar als we alles maar geven in de halve finale van de beker dan hoef je niet in het linkerrijtje te eindigen.
00
john 22:28 25 februari 2012

En weer op inzet verloren, gebeurt dat niet elke uitwedstrijd op fct na peter bosz?
00
Dakmaster 22:24 25 februari 2012

VVV was hongeriger en had meer ballen vandaag! VDL wat ons totaal om zeep helpt door zo’n achterlijke inspeelbal! Wildschut wat fel en frettig was, Breukers had er vandaag geen antwoord op! Looms wat zoals gewoonlijk door een snelle buitenspeler werd gepasseerd aan alle kanten! Het was een collectief falen, net zoals VVV een overwinning als een collectief team heeft behaald!
00
patrick 22:15 25 februari 2012

@marko
snap jij de intentie van voetbal wel????
00
Marko 22:14 25 februari 2012

Nou nou jongens, zo dramatisch is het seizoen ook niet.
00
hafc4live 22:12 25 februari 2012

@zwolle
Helemaal mee eens. Met dat stuk van Douglas tot aan Bosz die zeikt over de arbitrage die niks fout deden. Als we geen uitwedstrijden gaan winnen dan kunnen we het linkerijtje wel vergeten. pas maar op voor RKC,want die doen dat dus wel! Kunnen een voorbeeld aan ruudje brood nemen. Haalt het maximale eruit terwijl wij veel te veel punten laten liggen.
00
zwolle 21:55 25 februari 2012

Als we gewonnen hadden, dan hadden we Vitesse en Roda ingehaald, Nu twee schorsingen,
Vanaf nu Pedro in de basis i.p.v. Douglas ( kan geen man passeren). V/d Linden eruit, ondands zijn aanvooerderschap. Verdedigers missen snelheid, worden aan alle kanten voorbijgelopen. We missen een buitenspeler zoals Wildshut. Te veel gaat door het midden. Bos moet zich opwinden over het spel van Heracles i.p.v. over de arbitrage. Pasveer heeft een groter verlies voorkomen. Duarte goed, maar die zijn we volgend jaar ook kwijt aan Twente.
Volgende week maar zien als een oefenpotje voor 22 maart.
00
patrick 21:53 25 februari 2012

1 gore slappe hap met als de grootste circusartiest meneer vd linden
dat je verliest ok dat kan
maar met zo’n kutinstelling schandalig
premies inleveren bij de mensen die zijn meegereist
00
Rono 21:47 25 februari 2012

Dit leek weer op Heracles van een aantal seizoenen terug toen alles uit verloren werd, wat een drama en die verdediging, vd linden en breukers scoren beiden een dikke 3. Wat een verschil met twente uit, hoe kan dat. Als we gewonnen hadden hadden we goede zaken gedaan , jammer. VLgnde week az uit, pff lastig
00
timoo 21:41 25 februari 2012

Wat een bar slechte wedstrijd! Straftraining! Bah wat slecht! Wat een kutinstelling!
00
Almelofan 21:40 25 februari 2012

Godver wat een bagger weer. Het oude recept! Blunders, niet scherp en gewoon geen goed spel! ALLEMAAL DE PREMIE VAN JAN INLEVEREN!! Wat een beschamend en slecht resultaat!! Teringzooi!!
00
Ugur 21:40 25 februari 2012

Ik snap er werkelijk niks van! Eerst winnen ze uit van Twente en nu verliezen ze van alle respect VVV! Waarom nooit met dezelfde instelling als uit tegen twente spelen? We hadden zo 7e kunnen staan man! Volgende week uit van az, kansloze opdracht!
00
Marko 21:25 25 februari 2012

ben benieuwd als Heracles de gelijkmaker kan forceren. Hup Heracles!
00
hafc4live 20:54 25 februari 2012

Jongens,
hafc heeft wel redelijk gelijk, de motivatie is zo zwak en het verschil bij ons tussen de 1ste en 2de helft is zo groot, hoe kan dat?
@Ilonk
Eens wildschut is erg goed en zal bij ons ook in de basis staan, ook die zwarte kan aardig ballen en doet het beter dan Samuel.
En ik denk als vdl die fout niet had gemaakt we het nooit zo moeilijk zouden krijgen, want vdl gaf hun vertrouwen terwijl dat bij ons wegzakte. Nou eens kijken of onze 2de helft weer beter is.
00
Dakmaster 20:49 25 februari 2012

Denk dat ze altijd met een winnende instelling het veld opgaan, maar dat doet je tegenstander ook. Gewoon blijven Voetballen. We kunnen het.
00
ilonk 20:48 25 februari 2012

@hafcer. Na de winst praatte je wel anders over heracles en bosz. Tis zo populistisch. Dan zijn we weer goed en dan weer slecht en deugt er niets. Venlo ligt ons niet uit en van der linden moet eruit. Misschien hadden we beter die wildschut erbij kunnen hebben wat is die snel. We zitten nog in de wedstrijd door de enige goede speler samen met pasveer en wie weet spelen we tweede helft beter. Het kan nog steeds.
00
Dakmaster 20:45 25 februari 2012

@hafcer

Jij zak met uien! We hebben nog 45min. Als wij aan het eind met 2-3 of 3-4 of wat dan ook winnen, dan wil ik jou hier niet horen met je gejank! Bosz doet het uitstekend en onze speeltstyle is altijd hetzelfde, alleen vandaag tegen VVV lukt het minder en loopt het minder! We zijn geen topclub gak!!
00
hsupporters 20:45 25 februari 2012

er is nog niks verloren, maar het is wel telkens de eerste helft een bagger instelling.
Gelukkig een goal gemaakt, er is dus hoop kijkende naar de laatste weken.
Het is weer niet om aan te zien.
Als je de bal alleen maar heen en weer speeld achterin is dat ook een teken dat je de bal voor je niet kwijt kunt.
Ligt dat aan Heracles of aan de VVV spelers?
00
hafcer 20:43 25 februari 2012

Ben gewoon boos, dit mag gewoon niet. tuurlijk hoef het niet altijd goed te zijn, maar dit slaat werkelijk alles en ja is emotie en kijk er over 2 uur ook wel anders tegenaan hoor haha, maar reageer gwn zoals ik er nu over denk als de spelers dat ook zouden doen en elkaar eens de waarheid zeggen wordt het een stuk beter, ben het helemaal met die mensen bij eredivisie live eens. Geen kansen, geen passie en dus verdiend achter.En ja jongens sorry van mijn reacties, neem het niet zo serieus, neem deze nu ik wat rustiger ben maar serieuzer, haha.
Hopen dat er wat gebeurd in de rust en zet Van Miechem/pedro en maar in, want die hebben een actie, douglas niet echt. waar is Pedro eigenlijk.
00
Marko 20:43 25 februari 2012

Ik ben het met je eens dat het spel niet om aan te gluren is. En waar het aan ligt..ik zal het niet weten. Ik mag er van uit gaan dat de spelers wel hun best doen!
00
hafcer 20:38 25 februari 2012

marko
Door mensen als jouw groeien we niet. We hebben en beter team als vvv, maar ze maken er gewoon een potje van en dat komt door de instelling. En bosz moet dat er uit krijgen en dan lult hij voor de wedstrijd dat we meer verdienen qua punten. nou bosz dat verdien je helemaal niet omdat je niks crejeerd, ja 1 kans en die zit das gwn lucy. We hebben een trainer ala verbeek nodig die de boel op scherp zet. Dit gaan we echt niet winnen, bakken er niks van en dat is een schande. Zakken zovaak door de ondergrens en nu weer. We willen groeien en dan moet je niet meer met een verlies genoeg nemen, je moet gewoon winnen hier en anders kun je de play ofs vergeten,want volgende week krijg je ook dik klop.
00
patrick 20:38 25 februari 2012

Snap hafcer ook wel
voetbal is emotie;)
00
Dakmaster 20:35 25 februari 2012

Ff donderpreek van Bosz in de pauze en dan met völle Pulle het veld weer op! En hafcer jij donderse mekkerkont!
00
Marko 20:34 25 februari 2012

@hafcer.

Reageer eens normaal ipv zo triest. Wil je elke week goed en verzorgd voetbal zien? Ga dan naar de club die hier 30 km verderop zit 😉
00
Dakmaster 20:33 25 februari 2012

Sssstttt hafcer wat lul je toch! Zolang je volgens je syste
Blijft voetballen, creëer je altijd kansen, kijk ze blijven voetballen en we scoren voor rust de 2-1! Dus lul nie zo dom!
00
patrick 20:33 25 februari 2012

Hafcer
hiermee ga je okk weer te ver in je argumentatie
ben ook pissed maar niet zo zwartgallig als jij
00
patrick 20:31 25 februari 2012

Nou 2-1
Nu hopen op een wat waardige 2e helft
00
hafcer 20:30 25 februari 2012

@dakmaster
ga slapen, dit wordt 4/5 0 met geen instelling. Wat een kut team dit, doe mij maar nac minder voetballers maar wel werken voor je geld. Laten we volgende week als suporters eens ons ongenoegen uiten over de uitwedstrijden. WAT EEN bende. en bij fct was een incident wat weer 30 jaar duurt. ook breukers en rienstra bakken er niks van, aleen maar tikkie takkie naar pasveer. wat een slapeloos gedoe. Ik ga nie meer kijken naar dit overspeel gedoe. Chow
00
patrick 20:30 25 februari 2012

Marko wat een nonsens
ik heb het over kwaliteit en niet over begrotingsgelden
gaat niet over dalen sorry maar dit is gewoon schandelijk vertoon
00
Marko 20:27 25 februari 2012

En Heracles is ook niet meer dan een nacompetitie kandidaat als je kijkt naar de begroting. Maar goed. Heracles speelt thuis toch behoorlijk goed voetbal 🙂 Daar mogen we trots op zijn, maar helaas er bestaan ook dalen!
00
hafcer 20:26 25 februari 2012

wat een gvd slecht kut team, bosz lul die je bent, motiveer ze eens gvd! Vdl,looms en douglas en overtoom meteen weg doen bakken er al weken niks van als je die 4 vervangt kun je play ofs halen oja en een trainer die ze kan motiveren om op GRAS te spelen. Stelletje verwaande flapdrollen. hun hebben de meeste tegengoeals en wijk hebben 0 kansen, HAHAHAHAHA.play ofs en beker finale kun je vergeten en bosz donder op je kan dit team nooit motiveren. tegen psv,twente en roda hadden we nog geluk en nu krijgen we lkkr op de flikker, TERECHT ALS JE ALEEN MAAR DIE BAL 999999999999999999999999999999x rondtikt en 0 kansen krijgt. maarja train maar weer lkkr door op 1 aanraken bosz. wordt je kampioen mee. NOT je moet scoren.
00
patrick 20:26 25 februari 2012

@marko
Dus jij vind deze selectie een 15e positie waard en bij wijze van kwalitatief beter dan nac of nec
gaat me meer om de instelling van onze jongens een gore slappe hap
00
Dakmaster 20:22 25 februari 2012

Mocht je voor rust de 2-1 erin schieten, dan is alles nog mogelijk! Maar ze zullen zich wel moeten herpakken! Gvd d’r an!!
00
Marko 20:21 25 februari 2012

Nou patrick, vvv heeft een beste kwaliteitsinjectie gehad in de winterstop.
00
patrick 20:19 25 februari 2012

Ze lopen gvd op t veld met een kutinstelling
lekker naar almelo laten lopen
dit tegen een nacompetitie kandidaat
00
Marko 20:18 25 februari 2012

Helaas helaas. Volgende week beter 🙂
00
Dakmaster 20:16 25 februari 2012

Ene week alles andere week bak met stront! Wat slecht zeg, collectief falen.
00
patrick 20:16 25 februari 2012

Tis toch godverdomme godsbeschamend dit
00
Dakmaster 20:11 25 februari 2012

Ze moeten gewoon lekker hun eigen spel blijven spelen! Balbezit en combinatie en de kansen komen vanzelf!
00
patrick 20:04 25 februari 2012

Dan liever vandaag
zit er totaal niet in met dat apatische gedrag van hem
00
SupporteruutGoor 20:02 25 februari 2012

Vdl stopt er al mee is al bekend
00
Dakmaster 20:01 25 februari 2012

VDL ben je gek ofzo!!!!
00
patrick 20:00 25 februari 2012

Vd linden maar even nadenken of ie volgend seizoen niet zijn schoentjes aan de wilgen moet hangen
dit seizoen meermaals in de fout die niet kunnen
00
Dakmaster 19:58 25 februari 2012

Dank je VDL!
00
Marko 19:56 25 februari 2012

lekker verdedigd….
00
Er . visie 19:51 25 februari 2012

iemand een stream
00
supporteruutgoor 19:45 25 februari 2012

iemand een live-stream ??? ( gratis )
00
Robbert 17:43 25 februari 2012

Ga er maar van uit dat Roda vanavond geen punten laat liggen, daarvoor is De Graafschap veel te zwak. Groningen daarentegen zie ik wel punten verliezen. Het belangrijkste zijn we zelf natuurlijk. Heeft geen zin om naar een ander te kijken. Winst is een must!
00
bryan 15:58 25 februari 2012

als we winnen en gronigen en roda verliezen of gelijk staan we gewoon 7e hahaha
00
Romano 13:41 25 februari 2012

@hafcer ik schreef volgens mij ook ik HOPEN dat roda J.C punten laat liggen. Ik verwacht het zelf ook niet nee.
00
Robbert 11:08 25 februari 2012

Door verlies van Vitesse staat vanavond het “linkerrijtje” op het spel. We moeten nu winnen, dan zijn we Vitesse voorbij en staan we 9e!! De belangen zijn groot, alleen winst telt.
00
hafcer 23:53 24 februari 2012

Als de graafschap wint trakteer ik op pils romano, kom op ey dat geloof je toch zelf ook niet he? Zowel dan zou ik ff langs de dokter gaan voor een testje.
00
Romano 22:58 24 februari 2012

zo, vitesse heeft verloren, nu zelf nog winnen en hopen dat roda J.C punten laat liggen tegen de graafschap en dan staan “we” 8ste!
come on!
00
Robbie 22:17 24 februari 2012

Morgen lekker naar de koel. Nu maar hopen dat ze het hoofd koel houden. Gewoon doen wat we moeten doen, ons eigen spelletje
00
heracles4live 20:51 24 februari 2012

Zozo, vitesse achter!
Nou nog een extra motivatie om in het linkerijtje te komen!!
00
heracles4live 18:48 24 februari 2012

Kunnen ze trouwens niet iemand anders intervieuwen voor de wedstrijd, want van bosz wekelijks geleuter wordt ik een beetje moe. Tegenstander is goed, pas op bal is rond, moeten 100% scherp zijn. Tjonge jonge nu ook weer voor de wedstrijd tegen vvv. Hele goeie trainer, maar zeg dan niks, want er komt niks intressants uit. Dat mis ik echt aan bosz, heeft geen uitsraling zoals een Verbeek dat wel had.
00
johan 18:42 24 februari 2012

1-6
00
jan 18:20 24 februari 2012

nooit onderschatten maar gewoon 200 procent inzetten en blijven gaan
00
Truus 18:07 24 februari 2012

appeltje.
00
J. Emoeder 17:51 24 februari 2012

Eitje!
00
Robbert 17:37 24 februari 2012

Als Heracles de play-offs wil halen moeten ze in Venlo winnen. Veel “grote”clubs hebben daar punten laten liggen en dat zegt genoeg. Winst is mogelijk als alle 11 spelers tot het gaatje willen gaan en niet slap beginnen. Zonder karakter en de wil om te winnen, verliezen we ook in Venlo punten.
00
heracles4live 17:09 24 februari 2012

Pittege wedstrijd die ik ons ook niet zie winnen helaas. Ben tevreden als we een punt weten te pakken in Venlo. Alles meer is mooi meegenomen. En dan na az uit moeten de punten weer komen wil je meedoen om de play ofs. Als we dit wel winnen dan haal je de play ofs zeker weten, want dit is echt een van de lastigste wedstrijden die we nog krijgen, waar al onze concurenten ook verloren. Denk aan roda en groningen.
00
Henkuh 15:40 24 februari 2012

Vanaf seconde 1 voetballen, voetballen en nog eens voetballen !! (1-4)
00
Maik-L 15:05 24 februari 2012

Mensen, hoeveel gaan er mee naar VVV? Ik zit zelf met voetbal dus ik kan niet mee, maar ik vind de prijzen ook wel verschrikkelijk duur. Van mij hadden ze A(Beker)Z een tientje duurder mogen maken, en hier een tientje vanaf.

Verder hoop ik dat degene die wel gaan elke euro dubbel en dwars terugbetaald krijgen door middel van een goede inzet en wil om te winnen van de spelers
00
lmg 15:03 24 februari 2012

hahahahahhah
goeie domdenker !!!!!!!!!!!!
00
D. Oemdenker 14:57 24 februari 2012

Heracles gaat dit helaas verliezen!
00