Jong Heracles Almelo heeft vanavond een ruime overwinning geboekt op Jong Heerenveen/Emmen. In het Polman Stadion werden de bezoekers met 6-0 terug gestuurd naar Friesland. Ninos Gouriye scoorde drie keer en verder scoorden Jason Davidson, Luis Pedro en Joey Belterman.

De eerste helft kende weinig spektakel en hoogtepunten. Ondanks dat ging de ploeg van Rene Kolmschot toch met een 2-0 voorsprong de rust in. De Heraclieden gingen erg effectief met de geboden kansen om. Eerst kon Jason Davidson een vrije trap van Anmar Almubaraki van dichtbij inkoppen en na dik een half uur spelen kon Luis Pedro na een scrimmage de bal in het doel werken en zo voor de 2-0 zorgen.

De tweede helft kwam moeizaam op gang in het Polman Stadion. Het was wachten op het volgende doelpunt. Die kwam er ook na 65 minuten spelen. Ninos Gouriye kon een voorzet van Anmar Almubaraki van dichtbij tegen de touwen schieten: 3-0. Nog geen minuut later was het al 4-0 via een doelpunt van Joey Belterman. De bezoekers hadden niks in te brengen en Jong Heracles liep via twee keer een doelpunt van Ninos Gouriye uit naar een ruime 6-0 zege.

Opstelling: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Delano Haulussy, Jason Davidson, Gaby Jallo, Daniel Neustädter (72.Semol Souhuwat), Joey Belterman (77.Jozef Samoel), Anmar Almubaraki, Daryl van Mieghem, Luis Pedro (69.Alvin Daniels) en Ninos Gouriye.

Foto: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!
ugg boots clearance 23:18 7 december 2012

I am not certain the place you are getting your info, but good topic. I must spend a while learning much more or working out more. Thanks for fantastic info I used to be in search of this info for my mission.
00
Maik-L 18:09 7 maart 2012

Blijft weinig meer over van de verdediging op deze manier: Looms, Van der Linden, Breukers aflopend contract
00
ricardo 11:40 7 maart 2012

Voor Heracles Almelo wordt het lastig om Tim Breukers te behouden. De rechtsback beschikt over een aflopend contract in het Polman Stadion en Heracles wil Breukers graag behouden, maar niet tegen elke prijs. Nu er de nodige belangstelling is voor de vleugelverdediger is het bovendien maar de vraag of Breukers zijn aflopende verbintenis in Almelo wel wil verlengen.

Volgens De Telegraaf hebben FC Twente, sc Heerenveen en FC Groningen belangstelling getoond voor de 24-jarige Breukers. De twee laatstgenoemde clubs volgen de verdediger al een tijdje en Twente zou sinds kort ook interesse hebben. Heracles heeft met de jonge en getalenteerde Mike te Wierik al een goed alternatief voor de rechtsbackpositie in huis.

Peter Bosz wil graag verder met Breukers, maar weet dat de vleugelverdediger dus niet per se behouden moet blijven voor zijn club. De back, die nooit in de jeugd van een BVO speelde, maakte in 2007 de overstap van Quick’20 naar Heracles. Voor die club speelde hij inmiddels 121 competitiewedstrijden, waarvan 22 in het lopende seizoen.
00
Hans 10:30 7 maart 2012

Hier de tekst waar Jos het over had:
Breukers volop in beeld Van onze sportcorrespondent
ALMELO – Heracles Almelo-vleugelverdediger Tim Breukers staat in de belangstelling van SC Heerenveen, FC Groningen en FC Twente. Het contract van de 24-jarige rechtsback bij Heracles loopt in de zomer af, waardoor hij transfervrij kan vertrekken.

Oldenzaler Breukers, die nooit in de jeugd van een betaald voetbalclub speelde, maakte in 2007 de overstap van amateurclub Quick ’20 naar Heracles. Bij de Almelose club is hij sinds 2008 een vaste waarde. FC Groningen en SC Heerenveen volgden hem al een tijdje, FC Twente is daar sinds kort bij gekomen.

Heracles Almelo gaat proberen Breukers te behouden, maar wil dat niet tegen elke prijs doen. Met de jonge en getalenteerde Mike te Wierik hebben de Almeloërs een goed alternatief voor de rechtsbackpositie
00
Jos 07:46 7 maart 2012

Tim Breukers heeft clubs voor uitkiezen meld te telegraaf; twente, heerenveen en groningen. Ook heeft hij aanbieding heracles op zak.

Zijn we ook kwijt dus
00
John 21:06 6 maart 2012

Nou als ik julie dan zo hoor faalt het bestuur, dikke miskoop dus!
Da moeten we ook niet meer zeiken , want een linkerijte kan je niet verwachten met Douglas, Everton,looms,vdl en willie dit jaar.
00
Truus 18:47 6 maart 2012

Pedro,is gewoon een luie voetballer,hij doet geen stap teveel,en is ook niet wat voor het 1ste.
Vondt het trouwens een rare wissel van Kolmschot,met Jallo,omdat hij iemand blesseerde van Heerenveen,haalde Rene,Jallo er ook uit!! WAAROM??
00
Marvin 13:13 6 maart 2012

Pedro speelde dramatisch. Ik vind hem een speler die eigenlijk op basis van zijn mentaliteit niet bij Heracles past. Maar dat hij kan voetballen staat natuurlijk buiten kijf.
00
leon 11:40 6 maart 2012

Speelde pedro goed?
00
Ram1983 09:11 6 maart 2012

Leuke wedstrijd gisteren. Ik vond davidson erg sterk centrale links in de verdediging, ook Haulussy speelde een goede wedstrijd. Uitblinkers vond ik Jallo en Gouriye. Vervanger voor van der linden is al weer in Huis. Nu de Nederlandse onder de knie krijgen en de communicatie wordt makkelijker.
00
Marko 07:36 6 maart 2012

Eduard, niet over drijven. Er zitten misschien 1 a 2 spelers bij die voor het eerste in aanmerking komen. 90% zit er voor opvulling.

Telgenkamp, Jallo, Belterman en misschien Gouriye zijn misschien (later) bruikbaar voor de eerste selectie.

De beloften hebben zeker een goed team, maar het ligt er ook net aan hoeveel blessures/schorsingen etc de tegenstander heeft.
00
eduard 00:33 6 maart 2012

Hier zitten echt spelers bij, die we in het eerste heel goed kunnen gebruiken.
00