Jong Heracles Almelo heeft vanavond een ruime overwinning geboekt op Jong Heerenveen/Emmen. In het Polman Stadion werden de bezoekers met 6-0 terug gestuurd naar Friesland. Ninos Gouriye scoorde drie keer en verder scoorden Jason Davidson, Luis Pedro en Joey Belterman.

De eerste helft kende weinig spektakel en hoogtepunten. Ondanks dat ging de ploeg van Rene Kolmschot toch met een 2-0 voorsprong de rust in. De Heraclieden gingen erg effectief met de geboden kansen om. Eerst kon Jason Davidson een vrije trap van Anmar Almubaraki van dichtbij inkoppen en na dik een half uur spelen kon Luis Pedro na een scrimmage de bal in het doel werken en zo voor de 2-0 zorgen.

De tweede helft kwam moeizaam op gang in het Polman Stadion. Het was wachten op het volgende doelpunt. Die kwam er ook na 65 minuten spelen. Ninos Gouriye kon een voorzet van Anmar Almubaraki van dichtbij tegen de touwen schieten: 3-0. Nog geen minuut later was het al 4-0 via een doelpunt van Joey Belterman. De bezoekers hadden niks in te brengen en Jong Heracles liep via twee keer een doelpunt van Ninos Gouriye uit naar een ruime 6-0 zege.

Opstelling: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Delano Haulussy, Jason Davidson, Gaby Jallo, Daniel Neustädter (72.Semol Souhuwat), Joey Belterman (77.Jozef Samoel), Anmar Almubaraki, Daryl van Mieghem, Luis Pedro (69.Alvin Daniels) en Ninos Gouriye.

Foto: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!