Morgen staat alweer de 25ste speelwedstrijd op het programma. ADO Den Haag zal de tegenstander zijn en de wedstrijd is wederom zeer belangrijk om de aansluiting met de middenmoot te behouden. Mocht Heracles de wedstrijd verliezen, dan dan nadert ADO Heracles ons op twee punten en komen de nacompetitieplekken wel heel dichtbij. Wint Heracles, dan zouden we zomaar weer in het linkerrijtje kunnen opduiken en wordt het gat met de nummer 16 vergroot naar acht punten. Dit geeft aan hoe dicht de clubs van plek zeven tot en met zestien bij elkaar staan.

De laatste twee wedstrijden werden allebei verloren en dus is het zaak om de draad van winst weer eens op te pakken. Een ploeg als ADO lijkt daarvoor de aangewezen kandidaat, maar van onderschatting mag natuurlijk absoluut geen sprake zijn! ADO Den Haag is een ploeg dat dit seizoen zeer wisselvallig presteert. Zo worden ze als makke schapen naar de slachtbank geleid en spelen ze de week erop weer Feyenoord in de eigen Kuip van de mat. Bovendien wonnen ze thuis van Heracles met 2-0 en wist het Heerenveen vorige week op 0-0 te houden. Oppassen geblazen dus!

Heracles kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. Alleen Marko Vejinovic is afwezig met een knieblessure. De Serviër kampt hier al sinds het einde van vorig jaar mee en wanneer hij weer terug verwacht is nog niet duidelijk. In ieder geval zijn Tim Breukers en Kwame Quansah weer terug. Beide heren zaten een wedstrijd langs de kant vanwege een schorsing. Dit gold ook voor Peter Bosz, die ook weer langs de lijn mag gaan zitten.

ADO Den Haag kende een roerige week. Wlodi Smolarek, de vader van speler Ebi Smolarek is overleden en dat nieuws is ingeslagen als een bom. De zoon van de 54-jarige oud-Feyenoorder speelt sinds dit seizoen voor ADO en zal dus niet meespelen. Lex Immers is terug van een schorsing en speelt wel mee.

Het duel staat onder leiding van Maarten Ketting en begint om 19:45.

Doe je mee met de HAFC Manager? Vergeet dan niet je score in te vullen voor deze wedstrjid!

Sponsoren

Reacties (48)

Reageer nu!