Heracles heeft zaterdagavond ook de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag verloren. Het betekende de derde nederlaag op rij voor de ploeg van Peter Bosz. In een zeer slechte wedstrijd wonnen de bezoekers met 0-2 in Almelo. Remko Pasveer hielp ADO in de beginfase aan een voorsprong, waarna de Hagenezen in de tweede helft de eindstand bepaalde op 0-2 via invaller Charlton Vicento.

We zullen het deze keer maar kort houden. Het was deze avond zeer slecht wat er op de mat werd gelegd. Het begon in de vijfde minuut toen Remko Pasveer een bal kreeg terug gespeeld en de bal vervolgens recht in de voeten van Toornstra schoot. De middenvelder strafte de fout genadeloos af en vanaf toen liepen de Heraclieden achter de feiten aan. Enkele kansen werden wel gecreëerd, maar dan was er altijd nog uitblinker Coutinho aan ADO-zijde die zijn doel knap schoon hield. Everton Ramos da Silva was met een kopbal nog dichtbij een gelijkmaker.

Ook in de tweede helft konden de Heraclieden geen vuist maken en was het onmachtig om de bezoekers echt de wil op te leggen. Er ging veel mis en verder dan een kopbal van Antoine van der Linden en een schot van Mark Looms en Willie Overtoom, was er aan kansen niet verder wat te beleven in het Polman Stadion. Een scrimmage voor de goal kon ook niet worden afgemaakt. ADO loerde op zijn kans en deelde een kleine tien minuten voor tijd de genadeklap uit. Invaller Charlton Vicento kon de bal met een lob over Remko Pasveer in het lege doel werken. Een man of de match was er niet en dat was ook wel zeer terecht of je zou aan ADO-zijde Coutinho moet noemen. Hij was deze avond de uitblinker! Als het niet beter wordt de komen weken, dan moeten we nog oppassen. Het verschil met nummer 16 is nog steeds slechts 5 punten.

Sponsoren

Reacties (52)

Reageer nu!