Heracles heeft zaterdagavond ook de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag verloren. Het betekende de derde nederlaag op rij voor de ploeg van Peter Bosz. In een zeer slechte wedstrijd wonnen de bezoekers met 0-2 in Almelo. Remko Pasveer hielp ADO in de beginfase aan een voorsprong, waarna de Hagenezen in de tweede helft de eindstand bepaalde op 0-2 via invaller Charlton Vicento.

We zullen het deze keer maar kort houden. Het was deze avond zeer slecht wat er op de mat werd gelegd. Het begon in de vijfde minuut toen Remko Pasveer een bal kreeg terug gespeeld en de bal vervolgens recht in de voeten van Toornstra schoot. De middenvelder strafte de fout genadeloos af en vanaf toen liepen de Heraclieden achter de feiten aan. Enkele kansen werden wel gecreëerd, maar dan was er altijd nog uitblinker Coutinho aan ADO-zijde die zijn doel knap schoon hield. Everton Ramos da Silva was met een kopbal nog dichtbij een gelijkmaker.

Ook in de tweede helft konden de Heraclieden geen vuist maken en was het onmachtig om de bezoekers echt de wil op te leggen. Er ging veel mis en verder dan een kopbal van Antoine van der Linden en een schot van Mark Looms en Willie Overtoom, was er aan kansen niet verder wat te beleven in het Polman Stadion. Een scrimmage voor de goal kon ook niet worden afgemaakt. ADO loerde op zijn kans en deelde een kleine tien minuten voor tijd de genadeklap uit. Invaller Charlton Vicento kon de bal met een lob over Remko Pasveer in het lege doel werken. Een man of de match was er niet en dat was ook wel zeer terecht of je zou aan ADO-zijde Coutinho moet noemen. Hij was deze avond de uitblinker! Als het niet beter wordt de komen weken, dan moeten we nog oppassen. Het verschil met nummer 16 is nog steeds slechts 5 punten.

Sponsoren

Reacties (52)

Reageer nu!
Truus 22:35 12 maart 2012

Bompa,excuus aanvaard!!

Je bent weer gestegen op de ladder Hahaha.
00
Bompa 17:29 12 maart 2012

Truus, mijn excuus… word ook een dagje ouder 😉
00
Truus 13:38 12 maart 2012

Bompa,had jou hoger in geschat!!,dit was maar een grap!!
00
wokke 12:08 12 maart 2012

Wat een slechte wedstrijd was dat.
ik kon er niet van genieten.
en wat was dat een grote fout van pasveer.
zoiets mag echt niet gebeuren bij heracles almelo.

Everton was alweer niks. en doeglas ook niet. echt in de zomer versterken met goeie buitenspelers want wij willen toch om hoog kijken dan moet dat echt veranderen..
overtoom was ook niet om aan te zien.

ik vond rienstra weer toch de beste speler van heracles. van der linde weg er mee. hij is te oud en te langzaam. probeer van wierik of ter horst is een keer samen met rienstra.
voor looms moet er ook een vervanger te komen probeer daar jallo is weer voor want looms is ook niks
ik steun heracles. maar ik steun geen heracles die alleen maar terug naar pasveer voetbalt. je moet naar voren voetballen.
ja de laatste 10 minuten voetbal. deden ze dat. maar dat is dan te laat.
peter natuurlijk weer te laat gewisselend.

was gewoon geen voetbal van uit almelo.
00
diego 09:54 12 maart 2012

Begin is met te wierik ipv vd linden en douglas die komt nog geen lantaarnpaal voorbij. hoop dat ze de beker niet winnen want ze hebben absoluut niks te zoeken in europa.
00
Bompa 07:38 12 maart 2012

Truus, wat voor een onzin verkondig jij nu??? FCB is wel even een andere club dan Heracles Almelo. Buiten dat is er bij Catalanen altijd de drive om te willen winnen! Die slappe instelling van Heracles zal je daar echt niet vinden.

Trouwens, volgens mij zaten de heren van Heracles vanaf de eerste minuut met hun hoofd al bij de derde helft!
00
Truus 23:42 11 maart 2012

Jongens,wat lullen jullie toch,onze achterhoede,kan zo naar Fc Barcelona,daar spelen ze ook tikkie takkie!!
00
Sjaak 22:03 11 maart 2012

Ik ga echt niet naar vitesse, heb wel wat anders te doen dan me groen en geel te ergeren aan die 11 lamzakken op het veld. Of de pijs moet in verhouding staan met de kwaliteit, dus 5 euro en niet meer!!
Trouwens, Nec,nac/ado en Utrecht kunnen ons allemaal inhalen volgende week! En als ik kijk naar ons programma is degradatie echt heel dicht bij hoor!
00
hsupporters 21:52 11 maart 2012

heb veel respect vd uit supporters,
thuis is het al niet om aan te zien, laat staan de uit wedstrijden.
Het lijkt mij een goed gebaar vd spelers om die kosten opzicht te nemen.
00
ALBW 19:32 11 maart 2012

@nijntje ik ben het met je eens dat goede spelers pp dit moment harder nodig zijn dan een nieuw stadion. Het is alleen wel zo dat dankzij een nieuw stadion onze begroting met wel 4 of 5 mil stijgt. Daarvan kunnen middenmoot waardige spelers worden gekocht en worden we groter en halen we hopelijk ook stabilere en betere resultaten. Met een stadion zoals we die ni hebben blijft het rotzooien met een selectie zoals we doe nu hebben en dan loop je gewoon het risico op degradatie.

Gister was bagger en echt om te schamen. Bosz verzien alsjeblieft wat want dit werkt echt niet!! Wat een wanprestatie
00
Nijntje 19:01 11 maart 2012

Ik kom altijd naar de thuiswedstrijden. Ook uit ben ik er vaak. Het valt me op dat niemand het heeft over Ado. Zij hebben het systeem van Heracles door. Achterin met dank aan van der L de bal traag rondspelen. Wat doet Den Haag, men gaat vooruit verdedigen en op buitenspel spelen. Hierdoor is het speelveld ca 30 meter. Op deze ruimte kan een middenveld niet functioneren, We hebben dus een verdediger nodig die opkomt en kaatst om ruimte te creëren. Ook erger ik me aan het nieuwe stadion. We pretenderen alom een stabiele middenmoter te zijn. Dit zijn we niet. Het is los zand met uitschieters in eigen huis. De basis moeten goede spelers zijn i.p.v. goed beton voor het nieuwe stadion. Ben het wel met de meeste eens dat van der L niet meer mee kan. Maar ja we moeten het ermee doen.
À.s vrijdag ga ik ook naar Vitesse. Bosz verzin iets nieuws anders wordt het voor Vitesse wel heel makkelijk.

Ik hoop dat we de brood nodige punten in Arnhem halen.
00
Eddy 18:54 11 maart 2012

@jeremy. gr C. 🙂
00
jeremy 18:36 11 maart 2012

180 gram edje?
00
Sander 17:47 11 maart 2012

SFEER TEAM: Hulde, erg mooi spanddoek!
Heracles: Schaam je diep, dit moet VEEL beter
Kesler: OPROTTEN

Na dit,

Nog een fijne zondag!
00
Eddy 17:16 11 maart 2012

@Jan. Ik heb toch maar even gewacht met reactie. “Deze” Eddy zeikt alleen over Bosz? Je hoort hem alleen als het slecht gaat. Nou Jan, ik ben er eigenlijk altijd, en ga ook zeker positief door het leven met mijn Heracles. Ik wil graag met je in discussie hoor. Mijn opvatting en van meerdere Heraclieden op deze site zijn het met één ding met me eens. Deze trainer krijgt spelers niet gemotiveerd. Iedereen zijn eigen kwaliteiten, maar als je als trainer op het gebied van motivatie je mannen niet scherp kunt krijgen, ben je niet geschikt voor deze ploeg. Het is namelijk nou net de kunst om uit een ploeg, die niet bulkt van spelers die je “mouwenopstropers en 90 minuten dran als het moet” kunt noemen, om er juist WEL een collectief kunt maken! Dat zie ik niet terug. Jij misschien, maar dan moet je me dat aan de hand van voorbeelden even uitleggen! Ik heb gisteren één ploeg gezien die ten koste van alles wilde winnen, juist ADO Den Haag. Dat hebben wij, met spel dat uitblinkt in flegmatisme, voorspelbaar, te laag tempo, geen beweging zonder bal, daardoor geen aanspeelpunt voorin, zodat mensen kunnen aansluiten, verzaakt. Anders kan ik het niet noemen. Natuurlijk zijn in eerste instantie de spelers zelf schuld aan de vertoning, maar mijn kritiek op PB is, dat hij op geen enkele wijze TOONT bv. in 90 minuten langs de lijn dat hij het niet eens is met de getoonde spelwijze! Nou hoef ik ook geen trainer die als een randdebiel 90 min lang loopt te ijsberen langs de lijn, maar dit is wel het andere uiterste!

Deze groep zul je achter de broek moeten zitten, elke dag weer. Wat er namelijk niet van nature niet in zit, komt er ook niet vanzelf in! Dat is nu eenmaal zo. Als we vrijdag Vitesse afdrogen zal ik weer mijn reactie geven op deze site, misschien dat ik dan het imago dat jij mij toedicht loochenstraf. Fijne week en op naar 3 punten vrijdag in Arnhem, maar dan wel met een WEDSTRIJDinstelling die 180 gr. de andere kant op gaat, dan gisteren!
00
marcel vak L 17:12 11 maart 2012

als we zo blijven spelen zijn er nog twee wedstrijden die met geluk gewonnen kunnen worden thuis rkc en thuis nec uit verliezen we alles (ik hoop het niet maar mijn gevoel zegt van wel) ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar het is eigen schuld dikke bult gokken gokken en gokken het gaat een keer verkeerd

ik hoop dat bosz het tij nog kan keren desnoods door bepaalde spelers op de bank te zetten onder andere overtoom

zwart witte groet
00
Roberto 17:07 11 maart 2012

@Henkuh: je bedoelt?
00
Henkuh 16:59 11 maart 2012

@Roberto

Ook welkom bij de club !!
00
Roberto 16:55 11 maart 2012

Het wordt weer lente zo te horen. De mooiweersupporteres reageren weer. Het is allemaal slecht en er deugt niks van. Even reeel blijven. Ado krijgt door een blunder een doelpunt en kan de hele wedstrijd achteroverhangen. Desondanks (!) krijgen we toch nog een behoorlijk aantal kansen. Er gaan volgens mij belangrijke dingen fout:
Armenteros laat nu (en te vaak) zien dat het geen spits is: hij maakt liever 1 hele mooie dan 10 intikkertjes.
Achterin zou vdL eens moeten laten zien dat die niet met zijn laatste seizoen bezig is…
Bosz c.s. krijgt het niet voor elkaar om voornoemde spelers te “motiveren” (lees corrigeren)
We hebben jammer genoeg een te smalle selectie om spelers die uit vorm zijn te vervangen. In het verleden was een vrije trap of hoekschop ook een geducht wapen. Als ik zie hoe die nu af en toe genomen worden….
Maar, om terug te komen bij het begin, de spelstijl is gebaseerd op balbezit en rondtikken. Als het goed gaat dan ziet dat er geweldig uit (VVV thuis), lukt dat minder dan hebben we niet voldoende spelers die dat met strijd kunnen compenseren. Het hele seizoen laten we redelijk tot goed voetbal zien: dat alleen is nog niet niet voldoende. Anders zou je mee doen met de top.
Overigens wisselt Bosz nou ook niet erg gelukkig/gedurft/verstandig: Pedro laat op maandag zien waarom hij niet in de basis hoort. Gourive is daar i.i.g. doelgericht, die liep nu alleen de zijlijn warm(!). En de laatste 10 minuten (0-2) kan je vdl net zo goed vervangen voor te Wierik: die maakt nog wel oorlog in de 16.
Volgende keer beter….
00
Stefan D 16:38 11 maart 2012

Enige speler die mij positief opviel in de aanval was iig Everton. Toonde veel inzet en knokte voor elke bal. Helaas was dit niet de wedstrijd van Armenteros en Douglas. Die konden geen potten breken.

Als Pasveer die blunder niet maakt heb je er grote kans op dat je hier ‘gewoon’ eenvoudig wint. Na de tegentreffer ging ADO dan ook met 9 man achter bal. Maar geef ze maar eens ongelijk.

De komende tijd moeten we niet naar de play-offs kijken maar eerst zorgen dat er weer punten gepakt worden. In de Eredivisie blijven is toch belangrijker dan die Europese ticket, waar we denk ik helaas kansloos voor zijn.
00
Henkuh 16:10 11 maart 2012

@Sjaak

En dat heb ik aan ‘t begin van het seizoen al voorspelt !!
00
donkerbruinebroeder 16:04 11 maart 2012

meedoen is belangrijker dan winnen..
00
Sjaak 15:36 11 maart 2012

Nec wint, nac wint, ado wint, ik begin langzamerhand te denken dat we de play ofs nog gaan halen..
00
arie 14:54 11 maart 2012

De kans van Overtoom, de kopbal meter naast het doel.
Ach ja hij kan allen goals maken uit penalty’s.
Verschrikkelijke slechte wedstrijd gespeeld.
00
thijsjuhk 14:30 11 maart 2012

dan nog iets toe te voegen. de structuur die we eerder wel hadden is er niet meer. de opbouw van achteruit. zo spelen we niet meer sinds vd linde slecht speelt en vejinovic geblesseerd is. mensen verklaren mij misschien voor gek. maar IK VIND hem de belangrijkste man die we hebben. en niet overtoom want die bakt er ook vrij weinig van sinds hij weet dat hij voor kameroen mag spelen. ook in goede wedstrijden haalt hij een slechter cijfer dan de rest van de ploeg uitgezonderd van der linde
00
thijsjuhk 14:27 11 maart 2012

zwaar onterecht dat het doelpunt naar pasveer verschoven word. welke idioot kan nog nog niet een een bal over 5 meter strak terugspelen op zijn eigen keeper? Juist van der linden. Onze zogenaamde aanvoerder die gister weer eens bewees dat hij de band niet waard is. Voor de zoveelste keer een fout van hem wat een doelpunt inleid. Dan nog nieteens gesproken over de onthutsend zwakke ballen die die aan anderen geeft. En heel de wedstrijd de totale linkerkant negeerd. Wat moet je nu met zon man in je verdediging. Dan heb je nog breukers die denkt van: och ja ik heb toch al interesse gewekt van andere clubs, dan ga ik me ook lekker niet inzetten voor deze wedstrijd. de enige die wat probeerden was de linkerkant. oke ook niet altijd even sterk. maar ze probeerden tenminste wat met zijn 3en. als je dan een ‘spits’ hebt die overal loopt behalve in de spits, dan roep je het over jezelf af. we waren sterker dan ado, maar speelden zonder ziel inzet en de wil om de wedstrijd te winnen.
00
Henkuh 14:23 11 maart 2012

Met de 3 genoemde spelers die goed bezig zijn bedoel ik dit seizoen maar niet het debacle van gisteren…
00
Jan 14:08 11 maart 2012

@Henkuh,
We hebben genoeg (uit)wedstrijden goed gespeeld echter zonder ons te belonen. Kennelijk lopen er een aantal spelers rond met een verkeerde instelling (Overtoom, Duarte, Armenteros). Het middenveld was waardeloos gisteren. De enige, die in mijn ogen een ruime voldoende haalde was Looms. Dat jij Duarte tot de beteren rekent, is wel opvallend! Maar het heeft naar mijn mening geen zin om op individuele spelers te benoemen; het hele team was slecht. Alhoewel kansen waren er genoeg.
Deze Eddy gaat het hele seizoen al in op Bosz (alleen als het slecht gaat trouwens); spelers moeten volwassen genoeg zijn om scherp aan een wedstrijd te beginnen; een trainer kun je dat niet aanrekenen! Qua voetbal is Heracles een van de betere teams maar als ze te slap beginnen houdt alles op.
00
Bompa 13:16 11 maart 2012

Wat een stelletje lamzakken! Hebben ze vrijdag soms flink doorgezakt? Ik vond het een verschrikkelijk slechte prestatie. Kennelijk vond Antoine van der Linden het allemaal nog wel meevallen. Schande!
00
Sjaak 13:04 11 maart 2012

Henkuh en eddy hebben gelijk.
Bosz krijgt zo nooit op scherp, ik bedoel waneer hebben wij nou op inzet gewonnen zoals Den Haag vandaag. Nou nooit. Ik xei het al eerder, die brokkelt langzaam alles van Verbeek af en spelers halen hun niveau niet meer, zie Willie.
00
Henkuh 12:51 11 maart 2012

@Jan
Eddy heeft wel gelijk. Noem eens 1 fatsoenlijke uitwedstrijd (behalve dan die tegen de noabers !!) die we én met mooi voetbal én met een fatsoenlijke score gespeeld/gewonnen hebben ! Iedereen (behalve Pasveer, Duarte en Quansah) spelen ver onder hun kunnen, dat zegt toch wel iets…. ! Een trainer is er om spelers beter te maken en met hun “visie” is ze dat vooralsnog niet gelukt, integendeel !!
00
janklok 12:48 11 maart 2012

rampzalig spel heb ik gezien mede door van de linden die aleen de bal naar links of rechts speelde geen enkele toevoeging meer geeft aan het elftal en de wissels onbegrijpelijk vele spelers zouden niet misstaan in het wassenbeeld museum maar compliment aan mark looms die weet het waar het om gaat .
maar wat er ook gebeurd blijf wel achter de club staan
00
Jan 11:37 11 maart 2012

@Eddy
Begin je weer met je hetze tegen Bosz? iedere keer als het slecht gaat,begin je weer. Als heracles wint, horen we je niet!
00
jan 11:28 11 maart 2012

altijd leuk zo een nieuw stadion vooral als je in de jupiler divisie speelt
Zorg eerst nu maar dat je in de eredivisie blijft en investeer in een goede rechter en centrum spits en nieuwe verdedigers kom jan smit beken kleur
00
Eddy 11:17 11 maart 2012

Als je als coach je mannen niet SCHERP kunt krijgen elke wedstrijd (zoals onder jajajajaj GJV wel het geval was) zegt dat ook alles over deze trainer! Natuurlijk…..niet alleen PB is hiervoor veranwoordelijk, maar hij moet ze veel meer achter de broek zitten. Er zit WEINIG mentaliteit in de ploeg. Als je dat weet…en je doet er niks aan…tsja dan wordt het echt niet vanzelf beter! je moet ze scherp houden en dat doe je alleen maar als jezelf ook het goede vb geeft en niet 90 minuten lang met je beentjes over mekaar zit op de bank!! SCHANDE! Lang geleden zo’n slecht en ongemotiveerde ploeg gezien in het Polman! Laten ze allemaal maar in de spiegel kijken deze week en met HUN eigen visie komen en dan vanaf komende wedstrijd 90 min vechten van 1e tot laatste minuut en wie dat niet kan opbrengen (Willie, Armenteros beide liepen gewoon te pitten, altijd te laat, flegmatiek, en zo waren er nog minstens 4 alleen die 2 spanden wat mij betreft de kroon in negatieve zin)verbannen! Zet er dan maar kwalitatief mindere goden in het team als het TEAMBELANG maar voorop staat!

TOON HET MAAR!
00
jan 11:11 11 maart 2012

super slecht nu betaal je de prijs voor een kleine selectie looms volgens jaar weg en everton ook snel weg doe haal de roon en de spits van sparta maar die scoort goed en neem eens een voorbeeld aan verbeek qua inzet keihard trainen en geen gelul met een inspanningsfysioloog
00
Senator 11:04 11 maart 2012

Normaal reageer ik niet zo snel maar gisteren is er echt een wanprestatie geleverd al vind ik het wel jammer dat het publiek wegliep en de spelers uitfloten.
idd het verschil is klein maar wanneer we 2 wedstrijdjes winnen, dan zijn we er; toch?
Blijf achter je club staan
Erger; het stuk in de krant; totale leegloop; beleid Smit?
vrijdagavond, nieuw stadion; hmmmmm waar hebben we dat eerder gezien? oja bij die geel/groenen
00
Henkuh 10:53 11 maart 2012

Henkuh | 11-03-2012 10:53
@Hafcr en @John

Jullie zien ‘t volgens mij juist ! Onder Verbeek stond iedereen nagegnoeg altijd op scherp (ook op de trainingen !!). Als je de trainingen onder Bosz vergelijkt is het een slap zooitje én natuurlijk heeft hij een andere visie. Maar vooralsnog werkt zijn visie v.a. begin van het seizoen (nog) niet en dat geneuzel dat we te weinig punten hebben enz, enz. DOE ER DAN WAT AAN MAN !!!
Als je ambities hebt (ook als club) moet je daar volgens mij alles aan doen en alles voor laten, toch ?? Er teveel slechte wedstrijden met dito resultaten, volgens mioj is er dan werk te verzetten en moet je wellicht je “visie” herzien. Met de “visie” zoals er nu gespeeld wordt past bij een topteam waar ook veel individuele klasse aanwezig …………..

Enne, oh ja natturlijk ben ik zwaar teleurgesteld zoals al zovaak dit seizoen maar niet zozeer door het resultaat maar wel de manier waarop

“amen”
00
heinrich 10:40 11 maart 2012

Ze hebben niet geleerd van de uitwedstrijd tegen Ado op 9 dec vorig jaar.
Typisch, ze maakten dezelfde fout als toen,nl INZET.
Toen werden we ook afgebluft door Ado en liepen we ook achter de feiten aan.
Looms was de enige die besefte dat er met inzet gestreden moest worden.
Ik begrijp ook het wisselbeleid van Bosz niet, haalt hij Duarte eruit voor Bruns!!
Bruns is een speler die nog moeite heeft om met de beloften mee te komen.
Waarom laat hij Ninos de hele tweede helft warmlopen zonder hem in te brengen??
Ninos is qua lengte een beter aanspeelpunt dan zaalvoetballer Armenteros die er helemaal niets van bakt.
Wat Overtoom betreft,die zou ik meteen wisselen wanneer Marko weer hersteld is.
00
henko 10:37 11 maart 2012

Opmerkelijk is dat er steeds meer reactieskomen ophet tiktak en terugspelen naar de keeper en deze nodeloos in gevaar brengen.Ook Overtoom(deovergewaardeerde)krijgt steeds meer critiek en terecht.
Alleen de critiek op Armenteros vind ik onterecht. Hoe kan een spits iets laten zien als hij van zowel de linksbuiten als rechtsbuiten geen enkele bespeelbare bal ontvangt.Heeft iemannd er gisteravond 1 gezien?
Maar dit zit in het systeem wat de trainerhanteerd,die is er verantwoordelijk voor,niet de spelers. En het beroerde(voor ons)is dat hij net bijgetekend heeft.
00
hsupporters 10:24 11 maart 2012

De selectie heeft door te weinig gelijkwaardige spelers te weinig concurrentie.
De verschillen zijn te groot.
Ze hebben niet echt de drang om te moeten presteren om zo elke week weer te worden opgesteld.Volgend seizoen een nieuw half elftal.Hopelijk met spelers die wel willen werken en willen presteren.
00
ilonk 10:20 11 maart 2012

Edit: En dan zegt pasveer het volgende: We waren niet fit en leken vermoeid hoe kan dat? Wordt er niet hard genoeg getraind en dan overtoom: We hebben in teveel wedstrijden niet de goede instelling en beginnen we slap ja dat kennen we, maar waarom doe je er dan niets aan. Misschien moet Smit ze elke week een extra bonus aanbieden voor elke wedstrijd dan zullen ze wel 10 keer harder lopen.
00
ilonk 10:18 11 maart 2012

@mojave. Hoezo zijn ze niet goed genoeg. Gouriye scoort 3 keer in beloften, bruns heeft het zeer goed gedaan vorige week tegen az en is beter gemotiveerd dan overtoom. Armenteros was waardeloos. Gouriye had het beter gedaan en als bosz dan zegt in de rust bal moet over verdediging naar de zijkanten waar snelle jongens dan lopen en kunnen voorzetten moet hij die vleugelspelers er wel inzetten zoals van miechem en pedro. Douglas deed wel zijn best, maar hij komt niemand voorbij en die voorzetten van hem pfff op 2 na gingen ze 20 meter hoog de lucht in of hij schiet tegen tegenstander op. Dus ik zou zeggen geef de beloften een kans of ze nu iets minder zijn of niet ze zijn wel gemotiveerd om zich te bewijzen en zullen misschien wel elke grasspriet opvreten, want het is niet erg als het soms niet loopt en dat je een hele slechte dag hebt, maar je kan er wel voor knokken. Tegen roda thuis was het ook niet goed, maar toen knokten ze zich naar de overwinning waarom niet elke wedstrijd.
00
henk 10:02 11 maart 2012

Inderdaad, eenwanvertoning slechter kan haast niet.
00
Robbie 10:01 11 maart 2012

Waar halen die okko’s de motivatie weg om straks naar Alkmaar af te reizen voor de halve finale.
Het lang geleden dat ik zo’n belabberde thuis wedstrijd heb gezien. Als ik zo bij mijn baas presteer dan wordt het enkele reis arbijdsbureau.
00
theo 09:02 11 maart 2012

Allemaal leuk en aardig die overwinning op Twente. Maar sinds die wedstrijd hebben ze alleen maar ben de kop in de wolken gezeten.. Kunnen we van Twente winnen dan kunnen we ook wel effe dit doen.. Ze denken veel te makelijk gvd je ziet het er gewoon insluipen..
00
snobo 08:48 11 maart 2012

Een wanvertoning !
Armentoros en overtoom verbannen naar de beloften.
Douglas en van der Linden zullen in het nieuwe seizoen wel stoppen die zijn dan kwijt.
Everton ook zien kwijt te raken deze dure speler.
(Everton,Looms,Riemstra, waren wel een van de minst slechte van het elftal)
In het nieuwe seizoen zien om een schutter te vinden iemand die echt goals kan maken,zal moeilijk worden want die wil elke club wel hebben, maar toch.
En zoeken naar een ervaren verdediger.
Maar wat ze gisteravond hebben laten zien dramatisch de zoveelste wedstrijd al.
Wordt tijd voor een straftraining ?
00
TheWest 08:33 11 maart 2012

“Normaal win je na die blunder met 5 of 6-1 van dit matige ADO en is hij blij dat hij z’n jaarlijkse blunder in zo’n wedstrijd maakt.”

ha ha ha ha ha ha!
tuurlijk jongen, droom verder!
00
Dakmaster 08:32 11 maart 2012

Als Bosz in de rust heeft aangegeven om de ballen erachter te pompen?? Waarom bleven ze dan maar die balletjes breed en terug tikken? VDL heeft ons tegen az ook al punten gekost, die man kijkt nooit naar links wanneer looms om de bal stond te zwaaien, hij durfde die ballen maar niet naar voren te pompen, en inderdaad ik mis de genialiteit van vejinovic eigenlijk ook wel, deze jongen kan wel iemand met een steekpass vrij zetten. Hoop dat ie gauw weer kan spelen, dan neem
Ik zijn verdedigd falen wel voor lief.
00
mojave 08:24 11 maart 2012

Er werd geroepen om wissels, maar welke aanvallende kwaliteiten zaten er dan op de bank? Gouriye, Bruns, Almubaraki, Pedro zijn m.i.(nog) niet eredivisiewaardig. Zie hier de gevolgen van een te krappe selectie. Armenteros en Overtoom hoeven zo niet optimaal te presteren, met deze selectie zonder alternatieven worden ze volgende week toch wel weer opgesteld..

p.s. Zouden Rienstra en vd Linden het wereldrecord elkaar de bal toespelen hebben verbroken?
00
FELIX Hengelo 01:07 11 maart 2012

Normaal relativeer ik slechte resultaten snel met:
17de begroting
We zijn verwend
kan gebeuren.
Maar dit was een gruwlijke wanprestatie. Er werd in de vorige draad al gezegd dat we speelden als een stel wijven; klopt. Wel lullig dat Pasveer, die ik samen met Duarte dit seizoen verreweg de beste vind, z’n fout nu dankzij de rest van het team cruciaal zag worden.

Normaal win je na die blunder met 5 of 6-1 van dit matige ADO en is hij blij dat hij z’n jaarlijkse blunder in zo’n wedstrijd maakt.
En looms was misschien niet grandioos, maar wel de enige die begreep dat we nu tegen DEGRADATIE VECHTEN.
Als die DenHaagkeeper een redelijke i.p.v. grandiose dag had gehad ging het trouwens over”Slap Heracles pakt drie belangrijke punten…”[ verbrande turf]
00