Henk Kesler, oud-directeur van de KNVB en fervent Twente supporter plus een behoorlijk lange CV als bestuurder van diezelfde club is (zoals de meesten inmiddels wel vernomen hebben) aangesteld als bemiddelaar om te bemiddelen bij het nieuw te bouwen stadion.

Toen Heracles in de eerste divisie bivakkeerde, wist de beste meneer te vertellen dat Heracles maar beter opgedoekt kon worden en met één groot FC Twente verder te gaan. Twee profclubs in deze regio “kon namelijk niet”. Inmiddels hebben wij bewezen dat dit wel degelijk kan.

Inmiddels zijn er diverse acties ondernomen om deze aanstelling tegen te gaan. BiancoNero heeft al gesproken met Nico-Jan Hoogma en tijdens de afgelopen wedstrijd werd door aan aantal supporters het ongenoegen geuit door middel van spandoeken en spreekkoren. Ongeacht het feit dat hij deze functie wel kan vervullen, is het gewoon niet gepast dat deze man een rol gaat vervullen voor onze club. Met name BiancoNero laat weten absoluut niks te zien in de komst van de Enschedeër en daar kan HAFC.nl zich volledig achter scharen!

Wat vind jij? Heb jij er problemen mee dat Kesler een rol krijgt binnen onze club? Reageer dan rechts op de poll.

Sponsoren

Reacties (39)

Reageer nu!