Jong Heracles heeft vanavond een punt over gehouden aan de uitwedstrijd bij Jong FC Utrecht. De Heraclieden kwamen al snel op achterstand in Utrecht, maar wisten drie minuten voor tijd alsnog een punt mee terug te nemen naar Almelo. Jason Davidson bezorgde Jong Heracles uiteindelijk een punt: 1-1.

Bij Jong Heracles maakte Marko Vejinovic zijn rentree na een langslepende knieblessure. De middenvelder kwam na de rust in het elftal. Na een dik kwartier spelen in de eerste helft kwam de ploeg van trainer René Kolmschot al op achterstand. Mike te Wierik veroorzaakte een penalty en die werd feilloos benut door Lars Veldwijk. Jong Heracles was de betere ploeg en ging het beste om met het slechte veld. Thomas Bruns, Daryl van Mieghem en Ninos Gouriye kregen wel kansen, maar waren deze avond niet scherp in de afronding. Pas in de slotfase van de wedstrijd werd de gelijkmaker gescoord. Een vrije trap van Marko Vejinovic werd via een scrimmage door Jason Davidson in het doel gewerkt.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Mike te Wierik, Delano Haulussy, Jason Davidson, Gaby Jallo, Anmar Almubaraki, Joey Belterman, Thomas Bruns (46.Marko Vejinovic), Daryl van Mieghem, Ninos Gouriye en Luis Pedro.

Foto: FCUtrecht.nl

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!