Heracles Almelo heeft vanavond zijn vierde nederlaag op rij geleden. De ploeg van Peter Bosz verloor met 2-0 op bezoek bij Vitesse. Heracles moest nog voor de rust met tien man verder toen Remko Pasveer met rood van het veld werd gestuurd.

De eerste helft was erg voorzichtig van beide kanten. Vitesse liet het balbezit aan Heracles, maar werd daar nauwelijks gevaarlijk door. Door een fout van Lerin Duarte (hief buitenspel op) kwam Vitesse via een hakbal van spits Wilfried Bony op voorsprong na 23 minuten spelen. De ploeg van Peter Bosz liep weer achter de feiten aan en speelde zonder strijd, passie en beleving in Arnhem. Heracles wist geen enkele goede kans te creëren en het oogde weer zeer armoedig van de Almelose kant. Vlak voor rust werd Renato Ibarra weg gestuurd die één-op-één met Remko Pasveer gewillig naar de grond ging en werd beloond met een penalty. Pasveer moest ook nog met rood van het veld. Dennis Telgenkamp was zijn vervanger en Darl Douglas kon eveneens gaan douchen. De penalty werd later gemist door Wilfried Bony die de paal raakte.

Na rust was er weinig spektakel te beleven. Heracles had opnieuw een aanvaller naar de kant gehaald (Thomas Bruns voor Everton). Het was dat Vitesse er niet vol voor ging anders was de uitslag erg ruim geworden deze avond. Heracles kon niet met tien man en Vitesse wilde niet. De thuisploeg kwam een dikke twintig minuten voor tijd wel op een 2-0 voorsprong na een bijzonder fraai schot van Renato Ibarra, die Dennis Telgenkamp kansloos liet. Het was toen helemaal gelopen. Vitesse verzuimde de kansen daarna af te maken om het allemaal nog pijnlijker te maken. Het bleef maar 2-0 en dat mocht Vitesse zich nog zelf aanrekenen. Het publiek was allerminst vermaakt door de thuisploeg.

Volgende week donderdag in Alkmaar zal er echt uit een ander vaatje getapt moeten worden om nog enigszins kans te maken op een finaleplaats in het KNVB Bekertoernooi.

Sponsoren

Reacties (83)

Reageer nu!
hans 09:21 19 maart 2012

#dave ik heb nu alle meestal negatieve en zure reacties wel gelezen en natuurlyk allemaal heel begrijpelijk maar van hoeveel eredisiviespelers zul je uberhaupt bericht terug krijgen als je met ze twittert. Het loopt momenteel niet dat zien we allemaal maar die negatieve onzin heeft ook geen nut. Ik hoop dat ze beroep aantekenen tegen de rooie kaart ivm donderdag. De wedstrijd van donderdag kost mij 2 verlofdagen ik heb het er graag voor over en sta nog steeds 100% achter onze club, zouden meer mensen moeten doen.
00
Emiel 09:07 19 maart 2012

Blijkt toch dat Vejinovic belangrijker is dan men denkt! Ook al oogt hij lui volgens velen, zijn creativiteit en techniek hebben we kei en keihard nodig!

Voor de rest zitten we in een dip, tuurlijk zie ik ze ook liever winnen maar goed het is voetbal, soms loopt t, soms niet! Maar laten we nu niet met zn allen gelijk schreeuwen en net als vele andere clubs crisis uitroepen! Vertrouwen en steun is t enige recept!
00
PollyOle 09:05 19 maart 2012

Wat is het probleem? Het gaat toch al 20 jaar zoals het nu gaat..
00
Dave 22:03 18 maart 2012

Nou ik heb die Willie ff getwitterd waarom ze wekelijks er met de pet na gooien en waarom ze niet eens de uitwedstrijden voor suporters kunnen betalen, omdat ze ons wekelijks laten stikken. En wat denken julie… Zegt ie meer dan dit kunnen we niet doen, we waren wel beter, maar alles zit tegen op het moment. Daar zakt je broek toch gvd van af ofniet dan???
00
Sjaak 18:49 18 maart 2012

Net nac gezien en die verdienden qua kansen gewoon om te winnen, hoop dat de staf daar naar heeft gekeken en net zoals nac gaat spelen en niet weer zo naief rondtikken en dan fouten maken zodat az kan counteren. Moeten net als nac gewoon op de fouten van az wachten.
00
Sjarrel 18:43 18 maart 2012

Wat mij opvalt is dat heracles slechter presteert sinds vejinovic geblesseerd weg is gevallen. Hij kan met zijn inzicht wel de muur van tegenstanders doorbreken met een leep balletje. Hopen dat hij snel weer in de basis komt, ik heb namelijk het vermoeden dat hij belangrijker is voor heracles dan we hadden verwacht
00
Henk Jan 11:34 18 maart 2012

Mensen wat zitten we nu te doen, we vergelijken Bosz met Verbeek, de een deed dat de ander dat, we halen zelfs (henk) uitslagen van 3 jaar terug erbij tegen groningen waar we na een achterstand terug kwamen. Maar hij vergeet te melden dat we compleet van de mat gespeeld werden (thuis, onder verbeek)en dat we terug kwamen na 2 rode kaarten van groningen. Dit noem ik nu appels met peren vergelijken..
Laten we nu eens niet naar de trainers kijken, maar naar de spelers.Is onze selectie op dit moment wel zo goed en hebben we het verlies van Plet en vergeet Maertens niet, wel goed opgevangen. Ik ben van mening dat er snel duidelijkheid moet komen over de aflopende contracten, dat geeft rust in het elftal en kan een eventueel vertrekkende speler hier zich moeilijk in vinden dan gelijk vervangen door iemand uit de beloften.
Verder zou ik de (jeugd)-internationals eens op hun verantwoordelijkheid wijzen, dat ze niet met het hoofd in de wolken moeten lopen, maar zich elke week ( vooral bij eigen club ) moeten bewijzen.
Laten we onze ruggen rechten en er allemaal, zowel spelers als supporters, voor gaan dan blijven we makkelijk in de eredivisie en zien we elkaar op 8 April in de kuip terug.
00
hsupporters 10:57 18 maart 2012

Wat is verwend als je de inzet ziet.
Dat is 10x bagger.
Met inzet en strijdt verliezen is wat anders dan wat je nu ziet.
Dat is eerder te accepteren dan wat je nu ziet,dat heeft niks te maken met een begroting.
De beleving,inzet etc is er niet meer.
Het lijkt wel een circus soms.
Het is ook duidelijk dat er concurrentie van gelijkwaardige spelers MOET komen om de prestaties,inzet te verhogen.
Ze weten nu al van,volgende week speel ik toch wel.
Ik vindt het klote dat ze verliezen maar op deze manier is het eigen schuld,daar heb ik dan ook geen medelijden mee.
Dit zegt totaal niks over de begroting maar puur om de wil om te presteren.
00
henko 10:35 18 maart 2012

Tot nu toe heb ik altijd het volste vertrouwen gehad in,,ons bestuur” maar de beslissing om het kontrakt van de trainer te verlengen,lijkt me een vergissing.Deze trainer volhard in zijn visie- heeft de ,,zone-verdediging veranderd in ,,mandekking”(zie de wekelijkse chaos),veel balbezit-hoe meer hoe beter -het
getiktak achterin en voorin ,met de drie spitsen rug aan rug in de 16men elkaar in de weg lopen. Allemaal mooi om te zien en wat is het rendement?
Wie van de supporters wil dit ,,gedoe”zien? Het spelletje kan zo mooi zijn– je kunt in drie tikken van achter in de vijandelijke 16m zijn om de tegen partij te verrassen,maar wie van de spelers begrijpt dit nog.
Maar ze schreeuwen wel uit alle macht dat het tegen woordig veel sneller gaat.
En alle gele en rode kaarten,zou hier ook nog iets van voetbal inzicht bij te pas komen
00
Henkuh 10:20 18 maart 2012

@Niels Groothuis
Bent ‘t absoluut met je eens dat wij verwend zijn én zeker de laatste 2 seizoenen. We presteren met ons budget bovengemiddeld maar de speelswijze van is nu is niet “des Hééráácles”. Wij stonden altijd garant voor passie, strijd, inzet en onvertmoeibaar en daar schort het nogal eens aan. Ook ben ik van mening dat een trainer spelers beter kan én moet maken en we mogen niet ontkennen dat er meerdere spelers zijn die niet echt uit de verf komen…….
Verder alle goeds voor jullie en garoet’n van n’n oal’n noaber !!
00
Alex 09:15 18 maart 2012

VVV heeft gelukkig punten verspeeld en als je naar hun programma kijkt dan is dit knap lastig. Volgens mij hoeven we ons geen zorgen te maken indien we er nog 2 winnen.
VVV speelt nog uit tegen:
Ajax-AZ-PSV-Utrecht-Heerenveen
Thuis tegen: Twente-ADO-Vitesse
Ben het eens om Fledderus terug te halen.
00
heraclessupporter 08:56 18 maart 2012

je moet ze eens met zen allen een twitterverbod op moeten leggen totdat ze weer eens normaal gaan voetballen met inzet dat alleen pasveer rienstra looms breuker en duarte nog hebben en de rest moet eens goed na gaan denken en ik zeg vejinovic er weer in.
00
Niels Groothuis 08:47 18 maart 2012

Het gros van de ‘supporters’ hier zijn veels te verwend geraakt.
We doen het al 7 jaar ruim beter dan onze kut-begroting aankan.
Het is een klein wonder te noemen dat we nog niet gedegradeerd zijn.
Gelukkig weten een aantal nog dat we 10 jaar geleden moeite hadden met Telstar thuis.
We staan momenteel nog keurig in de middenmoot en hebben voor de tweede keer in onze roemrijke geschiedenis de bekerfinale in zicht.
Ik ben er trots op. Heraclied in hart en nieren.
00
henk 00:27 18 maart 2012

Onder Gert Jan Verbeek dat seizoen wat zagen we een spectakel in polman stadion, tegen VVV, Tegen Vitesse. Net een overwinning tegen Roda j.c. met trainer Harm die zich druk maakte,en niet vergeten de wedstrijd tegen F.C. groningen eerst achter komen te staan endan nog winnen ook ik dacht van 3-2 met zelfs nog een goal van Birger Martens. maar ja die tijd is voorbij GertJan zat er boven op als het niet liep enorm gedreven zat hij de spelers op te peppen , Vejinovitsch! werd naar 7 minuten al uit de wedstrijd gehaald omdat te vaak de bal naar de tegenstander speelde.
Maar ja Peter Bos maakt zich drukker om de randverschijnselen om het veld, scheidrechter 4 man of de trainer van de tegenstander. Laat hij zich nou eens druk maken over onze eigen spelers en die eens flink achter de broek aan zitten.
Vooral die z.g. toppertjes Willie en Effie, en Armenteros. Nee wat we nu zien uit. En thuis, begint ook al zo slecht te worden lijkt nergens op.
00
eduard 23:27 17 maart 2012

Probeer Fledderus terug te halen, deed het bij Heracles beter dan nu bij Roda. Ik vind hem wel een aderlating in het team. En altijd goed voor wat doelpunten. Te makkelijk laten gaan naar Roda.Dit was ook een misser van het bestuur.
00
Bompa 22:43 17 maart 2012

Misschien moeten we die knapen voor de wedstrijd een borreltje geven, wordt het nog sprankelend of in elk geval stijgt de amusementswaarde.
00
Henk Jan 21:47 17 maart 2012

@ belangrijk

Het verschil is 2 x geel of direct rood.
Direct rood is schorsing voor zowel beker als competitie.
00
koetjeboe casualcrew 21:18 17 maart 2012

Tot volgend jaar pikkehoofden!
00
ilonk 20:53 17 maart 2012

@hsupporters. Thuiswedstrijden zijn meestal wel aardig hoor en zo’n wedstrijd als ado hadden we vorige seizoenen er ook tussen zitten. Utreg moet gewonnen worden. Gelukkig is dan antoine er niet bij. Zou ter horst spelen of moet davidson spelen. Gelukkig heeft vvv een heel moeilijk programma met uitwedstrijden tegen heerenveen, psv, ajax, az en utrecht en thuis tegen twente, vitesse, ado en nec dus ws gaan we het net halen, maar volgend seizoen moet anders. Ten eerste hebben we een leider nodig die een team op sleeptouw kan nemen en ook kan bikkelen en daarnaast een goede centrale verdediger die snel is en goed en snel kan opbouwen. Dan nog een goede(liefst lange)spits een type dost.
00
hsupporters 20:14 17 maart 2012

Ik vindt wel dat de spelers het moeten verdienen,om er voor te zorgen dat er supporters mee gaan.
Maar ja als ik de thuis wedstrijden bekijk zou het stadion ook wel leeg kunnen zijn.
verliezen is 1 maar niet werken en er nu al een wedstrijd of wat een puinhoop van maken is wat anders.
Heb veel respect vd uit supporters, maar kan mij ook voorstellen dat de selectie dat maar eens gaan betalen.
00
effie 20:02 17 maart 2012

Precies Truus dat bedoel ik nou, het is gwn erg duur in verhouding met wat je voorgeschoteld krijgt en az uit beker is een nette prijs! En mede daarom gaan er zo veel. En er zijn mensen die liever 30 euro ergens anders aan uitgeven dan op vrijdag naar zo’n leeg vitesse stadion gaan.
00
Truus 19:57 17 maart 2012

Voor degene,die zegt,dat je mee naar de uit wedstrijden moet,nou ik wil wel elke wedstrijd mee,maar dan zoek ik nog wel een sponsor!!
Dus wie wil mij sponseren?

@Yordi,jij misschien?
00
effie 19:23 17 maart 2012

Ik heb het gvd iwan niet over goed voetbal man!! Ik heb het over inzet en mentaliteit, hahahaha ja en dat weet jij, onder verbeek was ik er 15 van de 17 wedstrijden en heb je er aan gedacht dat je je geld ook aan andere dingen kan uitgeve, zoals stappen met vrienden, dat jij nou geen leven hebt naast heracles en al je geld eraan uitgeeft. Ik zou zeggen, ga zo door knul.
00
karel 19:21 17 maart 2012

Iwan, ik was er gisteren ook. Maar kan me voorstellen dat men sneller een uitwedstrijd laat schieten. Verliezen is 95% minder erg als er voor geknokt word! Ik zie het op dit moment zeer donker in, terwijl ik normaal altijd positief over het eindresultaat van de competitie ben, dat is nu totaal vervlogen! Kutzooi! Dit team is verrot aan het raken! Zie het niet snel goed komen zolang Bosz aan zijn ‘taktiek’ vasthoudt!
00
BELANGRIJK 19:17 17 maart 2012

Belangrijk:
Duarte kreeg eind januari tegen Excelsior rood, maar mocht de volgende wedstrijd, de bekerwedstrijd tegen RKC, wel meedoen en werd geschorst voor de eerst komende competitiewedstrijd.

Maar waarom gebeurt dit niet met Pasveer? Waarom mag hij niet meedoen tegen AZ en waarom wordt hij niet geschorst voor de eerst komende competitiewedstrijd?

HOE KAN DIT
00
Iwan 19:12 17 maart 2012

@effie,
Zulke losers als jou hebben we niet eens nodig. Wat een dom excuus, om het slechte voetbal niet gaan. Dat ken ik wel, als ze wel goed voetbalden uit, ging jij ook niet. Lui met een grote bek die er nooit zijn. Gisteren in arnhem geweest, en blij dat ik ben gegaan. Tenminste laten zien dat we er ongeacht resultaat achterstaan. En naar mijn mening zou iedereen er zo over moeten denken. Net nu het juist minder gaat, massaal naar uitwedstrijden gaan. Hier, tegen AZ uit donderdag, dan zijn de grote wannabees er ook wel weer. Kom dan ook gewoon niet, als je op het geld/ resultaat zeurt en ga lekker eredivisielive kijken! godver
00
B-Side RIJSSEN 19:00 17 maart 2012

Tot volgend jaar vrienden!
00
jan 18:49 17 maart 2012

het is inderdaad dat bosz heeft bijgetekend en laat everton en armenteros ook maar gaan totaal geen inzet tegen az hebben we geen kans zo degraderen we jan smit bedankt
00
Sjaak 18:20 17 maart 2012

Ik mocht Jan Everse al en hij heeft helemaal gelijk. ”Heracles voetbalt niet om te scoren, maar om de bal in de ploeg te hebben’ En zo is het maar net.
00
Effie 17:55 17 maart 2012

Uit verliezen we alles, dan hebben we nog 4 thuiswedstrijden, 12 punten, als je er al 2 niet van wint staan we op de streep, de druk is zo hoog bij de thuiswedstrijden, dat is niet meer normaal. En dan hoor ik sommigen zeggen, waarom gaan er zo weinig mensen mee naar uitwedstrijden, 1 andtwoord. ER IS VERDOMME GEEN INZET EN MENTALITEIT. Mensen die daar over zeuren moeten snel hun mond houden en op de spelers zeuren, wij gaan elke wedstrijd met volle moet betlaen geld en hun naaien ons wekelijks.
00
Quirinusman 17:52 17 maart 2012

Wat je vaker ziet is dat gemiddelde ploegen zoals Heracles in de aanloop naar een zeer belangrijke wedstrijd mentaal zwakker zijn. Ze zijn in het hoofd alleen met die ene wedsrijd bezig. Let op: we winnen heel verrassend van AZ.
00
Sjefke 17:19 17 maart 2012

Geen Lengte voorin !
Bij bal winst is de omschakeling veels te traag ! Vergeleken met de vleugels van vitesse !

Het rustige opbouw van: V/d linden. pfff

Spel is gewoon te traaaaaag. Je mist wat de meeste hier zeggen echt grote nederlandse bikkels op het veld.
00
ALBW 16:54 17 maart 2012

Van degraderen is nog lang geen sprake. En als we dat gaan lopen roepen wordt de kans alleen maar groter. We moeten nog tegen een aantal directe concurrenten. De selectie en het beleid moet alleen nu wakker worden geschud! Ik ben verdomme ook wel klaar met dit gestuntel.kunnen we als supporters niks doen?
00
jacques sips 16:46 17 maart 2012

“slapen” moet “al” zijn… Ik hoop trouwens niet dat ee degraderen, maar probeer het positief op te vatten allemaal in deze benauwde tijd!
00
jacques sips 16:43 17 maart 2012

Voordeel van degraderen is dat de echten en fanatieke overblijven! A-E loopt slapen op de feiten vooruit en is alweer in de lucht, waarvoor hulde!
00
arie 15:43 17 maart 2012

Hoogmoedwaanzin lijden onze Overtoom,Everton,en Armentoros, elke week voetballen ze met ander kleurtje voetbalschoen, OH ! wat willen ze toch graag opvallen en maar denken dat ze kunnen voetballen,maar wat moeten ze nog veel leren
00
Dakmaster 14:59 17 maart 2012

We hebben een rotzak zoals rob Maas en Ricky van de Bergh waren nodig! Echte ijzervreters en mensen die de jonge knapen een schop onder de kont kunnen geven!
00
berend 14:18 17 maart 2012

PIECKENHAGEN de juiste man in deze zeer moeilijke tijd.

We willen niet naar Omniworld en de Lange Leegte
00
Roberto 14:15 17 maart 2012

“dat ze NIET zo makkelijk gepasseerd worden” natuurlijk …
00
Roberto 14:13 17 maart 2012

Het leek de 2e helft nergens op, maar vergeet dat de wedstrijd behoorlijk beinvloed wordt. Absoluut geen rode kaart (die Wiedemeier wil er in trappen)!
PB heeft geen plan B zegt hij. We hebben met dit spel ook uitstekende wedstrijden gespeeld. Thuis ja, maar hoeveel punten zijn er uit behaald Peter? Wij maken het ploegen als Vitesse, RJC zo makkelijk. Die kunnen thuis nog hun countervoetbal spelen! Speel uit gewoon eens afbraakvoetbal! Leer je spelers verdedigen en zorgen dat ze zo makkelijk gepasserd worden. Waarom Everton er uit en Armenteros laten staan? Die scoort helemaal niet en heeft geen snelheid. Behalve dat een groot aantal spelers uit vorm is, heeft de coach hier wel invloed op. Wat een verschil met Verbeek toen die van de week met 10 man kwam. Die wist van te voren hoe men zou gaan wisslen als dat zou gebeuren, zette het toch nog anders neer omdat de tegenstander op een bepaalde manier speelde. Aanpassen aan de tegenstander is ook een strijdplan!
00
berend 14:09 17 maart 2012

pieckenhagen terughalen voor een paar wedstrijden als MOTIVATIECOACH zodat hij sommige spelers nu echt wakker kan schudden
00
ietsema 13:27 17 maart 2012

Natuurlijk is een trainer verantwoordelijk voor de stand op de ranglijst, Bosz heeft het tot 4 wedstrijden geleden goed gedaan. Maar wat kan hij doen, spelers uit het elftal zetten ?? We hebben geen kwaliteit op de bank zitten dus dat helpt ook niet. De spelers een peper in de reed drukken is het enige wat helpt.
00
Henk Jan 13:06 17 maart 2012

@ Yordi

Ik ga er vanuit dat jij een van de mensen in
het uitvak was of geef je commentaar vanaf de luie bank.
00
Patrick 12:41 17 maart 2012

Gewoon 2 fouten kost je de wedstrijd. Eerst Duarte met die domme overtreding en vervolgens niet mee lopen met zijn mannetje (Duarte heeft bij mij wel wat krediet, maar dat was gewoon zo dom van hem). En dan natuurlijk Quansah die de bal veels te lang bij zich houd, waardoor Vitesse hem kan afpakken en ze die penalty krijgen. Normaal gesproken de 2 beste spelers van Heracles vind ik. Het hele team speelt gewoon ontzettend zwak. Heb het idee dat de heren zich wel heel wat vinden en denken dat ze allemaal de top aankunnen. Nou dat dacht ik dus niet. Zon Overtoom ook, die mag blij zijn als die zo blijft voetballen dat Heracles met hem verder wil. Sjonge jonge ga verdomme werken voor je centen. Wij willen PASSIE en STRIJD zien.
00
yordi 12:11 17 maart 2012

Wat zijn de reacties weer ontzettend zuur, oké het spel was dramatisch maar met dit spel zijn in verleden wel veel punten gepakt, is gewoon jammer dat je plet kwijt bent goede spits hier wordt niks dredivisiewaardigs voor terug gekocht. en Armenteros komt beter tot zijn recht op de buitenpositie, daarbij missen we nog een basisspeler met Vejinovitsch! Maar wat we ons wel moeten afvragen of Heracles wel eredivisie waardig is we kunnen met uitwedstrijden over het algemeen vrij weinig man in een uitvak krijgen zie gister, wat denken jullie wat die spelers denken zooo 30 man! Ga ik er eens lekker! Natuurlijk zijn er 300 redenen om niet te gaan! Maar bedenk er dan eens 1 om wel te gaan en donderdag kan iedereen ook toch? Zijn 850 plekken nog te weinig! we moeten als supporters ook naar ons zelf kijken en achter ploeg blijven staan en dan komt het resultaat vanzelf ben ik van overtuigd voor nu iedereen een fijn weekend! En donderdag vlammen in alkmaar en dan gaan we met zijn allen naar Rotterdam
00
Gerrit 11:49 17 maart 2012

Ik ben het met Niek eens, Plet is een grote aderlating voor Heracles. Dit seizoen zal het niet meer goed komen. Vanavond bibberen, dat NEC van VVV wint, zodat het verschil 5 punten blijft. Wint VVV, dan kunnen we ons opmaken voor de nacompetitie en is de JL wel zeer dicht bij!!!!!!
00
johan 11:02 17 maart 2012

WORDT TIJD VOOR EEN EXTRA VAKANTIE VOOR DE SPELERS EN STAF. PLUS EEN FINALSALE BELONING
VOOR HET GOEDE SPEL.
00
Eddy 10:07 17 maart 2012

Weet je WIE ik in de laatste tijd node mis…..juist JAN SMIT, je weet wel, die voorzitter van onsze trots die nog weleens een SNEER er doorheen denderde als er weer eens een periode slap werd gevoetbald voorbije jaren en men een DONDERSPEECH net nodig had….nee….ik denk dat hij met Kessler in vergadering zat gisteravond om te praten over nieuwe stadion!!! GVD hou daarmee op, want dadelijk voetbal je in de JL en is er geen nieuw stadion meer nodig!!!

WORDT WAKKER…..onbekwame beleidsmakers! Ik doel op TC, Manegement maar ook deze mietjes SELECTIE! Slappe hap. Zijn overal mee bezig, van dromen over een nationale ploeg, circusacts tot modeshows! Maar de broodnodige punten pakken…..ho maar!

Ben er dood- en doodziek van! Pakken op deze manier geen punt meer!
00
John 10:02 17 maart 2012

Teken maar geen beroep aan, anders ben je hem tegen Utrecht nog kwijt ook, die bekerwedstrijd word een kansloze avond, denk 5/0 met 0 schoten op doel van ons en 80% balbezit. Dat sommigge denken dat we daar winnen…. Zijn echt blinde dan.
00
Niek 09:00 17 maart 2012

En iedereen maar lachen om het vertrek van Plet. Ziet niemand dat we Plet gewoon gigantisch missen voorin?? Er zit totaal geen diepte meer in het spel. Plet kon altijd ingespeeld worden, was sterk aan de bal waardoor middenvelders eronder kwamen en Armenteros en Douglas of Everton eromheen konden zwerven. We hebben zonder Plet weliswaar van Twente gewonnen en twee angstteams in de beker (uit hadden we geheid de halve finale niet gehaald) maar goed spel is er na Rwente
00
Henkuh 08:33 17 maart 2012

Als je beroep aantekent kun je eventuele schorsing over de halve finale heen tillen…

Heracles denkt aan beroep tegen straf Pasveer

De wedstrijd Vitessse-Heracles Almelo was vrijdagavond alles behalve succesvol voor de ploeg van trainer Peter Bosz. Heracles verloor met 2-0, bovendien kwamen er een aantal schorsingen bij voor de komende duels.

Antoine van der Linden en Ben Rienstra zijn geschorst voor het komende competitieduel, tegen FC Utrecht. Remko Pasveer moet door de rode kaart die hij in de eerste helft kreeg passen voor het KNVB Beker-duel met AZ. “We hebben het er nog niet over gehad, maar ik kan me voorstellen dat we tegen een mogelijke schorsing in beroep gaan”, zegt Bosz tegenover TC/Tubantia.

Bosz vindt het sowieso een dubieuze kaart voor Pasveer, die zijn handen terugtrok op het moment dat Renato Ibarra de goalie opzocht. “Voor dit soort acties hebben ze toch niet de rode kaart ooit uitgevonden. Die jongen van Vitesse deed het slim, want hij liep heel bewust tegen Remko aan. Die onterechte kaart maakte de wedstrijd voor ons kapot.”
00
Henkuh 07:58 17 maart 2012

@gerwin

op basis wat baseer je dat in godsnaam ..??
00
gerwin 07:42 17 maart 2012

a.s. donderdag is een compleet andere wedstrijd let op heracles wint en we gaan met zn allen naar de kuip op die beker op te halen a.s donderdag is de wederopstanding van het “oude” heracles. let maar op…………

COME ON YOU BLACK AND WHITHE BOYS
00
Stef 07:10 17 maart 2012

10.15 is de training, laten we daar maar eens verhaal halen
00
Quirinusman 05:39 17 maart 2012

Slecht resultaat met slecht voetbal. Alleen hoor ik niemand over de invloed die de naderende halve finale op de spelers heeft. Je ziet veel vaker dat zo’n belangrijke wedstrijd teveel de mentale aandacht weghoudt. Let op mijn woorden: ze gaan in Alkmaar voor een verrassing zorgen.
00
luc 04:14 17 maart 2012

BAGGER !
00
jacques sips 02:54 17 maart 2012

Zeer gefrustreerd uit arnhem terug, ff mn verdriet in de stad verhuizen.. Wie is daar ook? Juist! Mr niceguy hemzelf!

p. bosz is weer lekker aan het feesten bij het hookhoes.. Gvd! Dat hij zich er überhaupt nog durft te vertonen na deze wanprestatie van de afgelopen tijd! En hij is zo toch ook wel een heel goed voorbeeld voor zijn “ster”-spelers!

Na feyenoord kapot gemaakt te hebben, nu ook heracles?
00
Ugur 02:27 17 maart 2012

Geachte heer Bosz,

Naar aanleiding van de resultaten van de laatste tijden wil ik mezelf opgeven voor dit elftal. Ik strijd graag met passie en werk voor mijn loon. Ik kan mijn mede collega’s snel vinden met combinaties en heb goede uitzicht. Ook zorg ik voor betere sfeer in dit elftal, misschien zijn er nog meer supporters die zich hier willen opgeven voor een compleet nieuw elftal waarin er eindelijk met strijd en passie wordt gevoetbalt, ook al degraderen we samen!

Groetjes,

toekomstige heraclied
00
P. Daalemmer 01:45 17 maart 2012

Kan Overtoom niet als de sodemieter optyfen samen met Armenteros, wat een verschrikkelijk lamlendige amateurs zijn dat, misschien iets minder twitteren en iets meer voetballen klootzakken!
00
Bompa 01:07 17 maart 2012

Oja… had ik het vorig seizoen over het wanbeleid van Smit en het daarbij behorende blufpoker en iedereen vond dat onzin en wat lees ik hier nu?

Juist…
00
Bompa 01:04 17 maart 2012

Is er iemand die Peter Bosz kan leren tellen???? Die knakker beweerde zonder blikken of blozen dat dit de 3e verloren wedstrijd op rij was.
00
De Aal 01:03 17 maart 2012

ik houd hoop……

ik ga g*d donderdag toch niet voor niets naar Kazenstad om dit aan te zien, zoals ernu wordt gespeeld? Schoten op doel Heracles 0,0000001 ?

(Not)born, yet live and will die for it!
00
ALBW 00:58 17 maart 2012

Pff,ik kan er nog steeds niet bij. De sfeer is kut hier, zelfs t bier smaakt me niet. Mijn weekend en ook week naar de klote..Dat ik mijn club zo bagger zie spelen. Een maandje geleden nog zoveel hoop dat wij ze allemaal wel konden hebben na die rooien. Ik zeg Bosz liever vanavond nog weg dan morgen. Ookal degraderen we. Ik blijf altijd achter heracles staan maar dit is echt kut!!
00
Patrick 00:53 17 maart 2012

@ugur
omdat meneer bosz niet van resultaatvoetbal houdt maar geroemd wilt worden voor t positiespel
tempo is per week lager
Tip voor donderdag voor de selectie : neem uw rollator mee naar az want het zal iets vlotter moeten
en voor de vedettes onder ons laat het twitteren eens flikker die kuttelefoon eens aan de kant en ga godverdomme es trainen buffelen en donderdag een passievolle partij op de mat neerleggen maar ook de weken er na zijn van belang zitten niet te wachten op europa terwijl we de jupiler in dreigen te gaan
00
Ugur 00:30 17 maart 2012

Sorry maar wat hebben we toch een zwakke selectie, achteraf is het toch duidelijk geworden dat wij veel geluk hadden in bepaalde uitwedstrijden. En nu hebben we nooit meer het geluk, daarbij voetballen ze als FC Emmen in de uitwedstrijden. Ik dacht dat Peter Bosz ook een goede trainer was, maar meneertje speelt elke week met hetzelfde tactiek waar ik me dood aan hekel. Speel 4-4-2 man! Ik weet zeker als wij 4-4-2 spelen en dan tactiek vanuit de vleugels, daarbij nog te bedenken 2 goede buitenspelers te halen dan ben ik erg blij, trouwens verander die verdediging eens! VDL en Looms na dit jaar wegsturen. Trouwens ikzelf hou erg veel van counterspel, waarom nooit achterover leunen en counteren? Zo hebben wij wel eens tijden gevoetbalt zie vitesse uit met 0-2 gewonnnen toendertijd.
00
arie 00:18 17 maart 2012

Beste supportes van Heracles Almelo ja met Peter Bosz daar zitten we mee in de maag het spel is uitgespeeld. hij kan de bevlieging bij onze spelers er niet inkrijgen het werkt niet meer. de gedrevenheid die Gert jan verbeek had op onze de spelers heeft hij lang niet. Jammer! maar het is niet anders,
Ook nog pas bijgetekend en voor hoe lang? twee of drie jaar. ik weet het niet.
De drie ikonen Armenteros, Overtoom en Everton, wat lopen ze elke week slecht te spelen. Het hele middenveld is niks meer. Duarte wordt meegezogen in het slechte spel, Quansah doet niks anders als irretante tikjes uit te delen maar voetballen hoi maar.
Dit gaat niet goed aan de lopende band worden er fouten gemaakt, dan door de keeper,dan weer door Looms of van de Linden nu weer door Duarte, het gaat maar door.
00
polliesr 00:09 17 maart 2012

beter die bekerwedstrijd vergeten !!
stuur het 2e er maar heen.
1e prioriteit is handhaven !!!
00
Truus 00:04 17 maart 2012

Jongens,je denkt toch niet,dat het nieuwe stadion doorgaat he,er is nog een tekort van 6/7 miljoen!!
Dus kunnen ze het geld ook besteden voor BETERE spelers!!
00
John 23:34 16 maart 2012

Nu ga je op je bek smit, elke keer onze spits die alle goals maakt voor een schijtprijs verkopen en dat geld in het K#T stadion pompen die je toch niet vol krijgt als er geen goeie spelers op het veld staan. Ik zeg veeel aankopen deze zomer als we nog eredivisie spelen, want dit team is zo zwak… Begint zielig te worden, vooral overtoom en armenteros die denken dat ze zoooo goed zijn. En bosz die denkt dat die alles weet terwijl die niks weet en dan heb je nog Everton die aleen maar bezig is met dansen net zoals samuel. Waar zijn de nuchter hard werkende hollands jongens van vroeger zoals Rob Maas.
00
Wilkie 23:33 16 maart 2012

Als ze net zo zouden voetballen als ze twitteren, zouden ze voor europees voetbal gaan. Dat ze uberhaupt nog tijd hebben voor trainen tussen het getwitter door is mij een wonder. Tenminste, hoewel je er niet aan af ziet neem ik aan dat ze af en toe nog wel trainen. Hoop wel dat Willie woensdag weer fit is, Twitteren en 90 minuten sjokken kan ontzettend vermoeiend zijn.
00
Mart 23:21 16 maart 2012

Op zich wel een interessante ontwikkeling dit t.a.v. het ‘Blufpokerbeleid’ van Smit & Hoogma…….
Een keer flink op je bek gaan wil ook wel eens helpen een selectie wat te versterken i.p.v. iedere euro in een nieuw stadion te stoppen.
00
Hafc4live 23:20 16 maart 2012

Als je die NIET wint bedoel ik.
00
Hafc4live 23:19 16 maart 2012

Witte zakdoeken besteld en zal ze ook meenemen aanstaande zondag tegen Utrecht, als je die wint vlieg je er uit, let op mijn woorden, want uit winnen we niks en thuis misschien aleen van utrecht en nec.
00
Nijntje 23:18 16 maart 2012

Ben net thuis uit Arnhem. Weer een illusie armer. Wat is er toch aan de hand? Ik ben niet zo van het schoppen op afstand, echter ben ik het nu wel met de meeste eens. Het systeem zoals wij dat spelen is uitgewerkt.
Pasveer kon er niets aan doen. Die bal mag daar nooit op deze manier komen. Telgenkamp verdient een pluim. Ons behoed voor een nog veel dikkere nederlaag.
Als het 6-0 is kunnen we ook niets zeggen.

Nu donderdag naar de uitwedstrijd in Alkmaar. Hoe lang hou ik dit nog vol…..

Beste voorzitter het moment is nu toch echt gekomen om in te grijpen.

Goed weekend
00
olemla 23:07 16 maart 2012

@ilonk
Je hebt helemaal gelijk!
Bosz ziet niet in wat er fout zit. Er is geen strijd, geen passie. Heracles had het initiatief volgens meneer Bosz… Ja, maar dan alleen op eigen helft. En dan te bedenken dat deze trainer al heeft bijgetekend…
00
R. 23:00 16 maart 2012

Was geen beste pot…
Misschien Everton en Douglas maar is op de bank?
Jongens als Pedro en Van Mieghem zijn gretig!
Achter mag er nu al wel gescout gaan worden, aangezien er maar weinig over blijft…
Misschien Swinkels en Slijngaard een idee.
Grote namen kunnen we toch niet halen, dus zal het via de Jupiler League gaan.
Schreurs, Bokila, Suk kunnen ook wel versterkingen zijn.
Ze krijgen het er nog druk mee!
00
ilonk 22:58 16 maart 2012

Ik erger mij kapot aan bosz en de slappe hap van het elftal. Zelfs de verslaggever heeft door dat er anders gespeeld moet worden net als wij supporters alleen petertje niet. Die wil gewoon dit voetbal blijven spelen, omdat er in het begin daar wel punten mee gehaald zijn. En nog lachwekkender is dat hij gewoon voor de microfoon zegt dat tot die fout er niets aan de hand was en dat heracles het onder controle had, dat ze domineerden en goed positiespel lieten zien. Meneer bosz: Het enige wat ze doen is bal rondspelen zonder iets te creeeren dit kan niet langer en je wilt ook geen wijzigingen toepassen in jouw elftal. Als je dat niet doet dan spelen we nacompetitie bosz. Van mij mag smit nu actie ondernemen. Salarissen inhouden, bosz op het matje roepen of ontslaan en over na een ander soort voetbal. Dit voetbal doet pijn aan de ogen en val je bij in slaap.
00
Atwin 22:55 16 maart 2012

Wij gaan naar omniworld, wij gaan naar omniworld…
00
Hafcer 22:51 16 maart 2012

En dan vragen ze zich af waarom er zo weinig mensen mee gaan naar uitwedstrijden en waarom de sfeer zo slecht is, nou dat komt door dit team.
00
Renaldo Renaldini 22:49 16 maart 2012

Heracles Almelo, spelers waar zijn jullie toch mee bezig. Zo wil ik ook wel geld verdienen. Wat een inzet , schaam jullie. En technische staf, zet de boel is onder stroom! Aktie, doe er wat aan!!!
00
Patrick 22:46 16 maart 2012

Denk dat met sommige een shokeffect niet eens werkt
zijn met hele andere dingen bezig
hoe onbekwaam ben je als trainer als je deze wissels doorvoert
dat is mijn inziens een brevet van onvermogen
maarja ik zal t fout zien volgens peter moet je er voor gevoetbald hebben
00
Sjaak 22:42 16 maart 2012

Haha,begint hij weer te lullen over meer balbezit en noem al die onzin maar op, heeft Peter echt niet door dat vitesse,ado en vvv dat extra deden!! Dat heeft niks met het spel maken te maken. Nee Peter je bent dom en wordt er wekelijks ingeluisterd door slimmere trainers. HAFC.nl mag ik iets voorstellen, kunnen we eens een pol doen, Krijgt Peter de boel nog aan de praat? Ik geloof namekelijk niet meer dat we ineens gaan winnen en veel goals maken. Schokeffect is de enige oplossing zoals vvv en psv dat ook deden.
00
Patrick 22:31 16 maart 2012

Jongens bedankt voor de tomeloze inzet tegen vvv ado en vitesse
Peter hou vast aan deze tactiek resultaatvoetbal past niet bij ons
ik ben zeer tevree pfff
00