De aanklager betaald voetbal heeft Remko Pasveer een schikkingsvorostel gedaan van één duel. Indien Heracles hiermee akkoord gaat, mist hij de komende wedstrijd tegen AZ.

Heracles had tot twintig minuten geleden de tijd om in beroep te gaan tegen deze straf. Of zij dit nou gedaan hebben, wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Update, 13:36
Heracles gaat in beroep tegen deze schikking. Vanavond wordt besloten of Heracles in het gelijk wordt gesteld. Zo ja, dan mag Pasveer aankomende donderdag “gewoon” keepen.

Update 20-3 11:10
Het beroep dat is aangetekend door Remko Pasveer heeft niks uitgehaald. De schorsing blijft staan en hij mist het duel met AZ.

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!
uggs laarzen 14:52 13 december 2012

Wonderful website. Lots of useful info here. I am sending it to some friends ans also sharing in delicious. And certainly, thank you for your sweat!
00
Henkuh 16:50 20 maart 2012

Wat zou gebeurd zijn als “onze vriend” Kesler nog voorzitter zou zijn geweest in de wetenschap dat hij ook betrokken zou zijn bij de bouw van ons nieuwe stadion….?
Ach, zou, zou, zou én als, als, als….
Dennis, donders veul succes !! Enne wie bint d’r bie !!
00
Tim 16:30 20 maart 2012

Succes dennis Telgenkamp! Gewoon de nul houden is er niks aan de hand!
00
willemvakc 13:39 20 maart 2012

Ik dacht dat die reactie van van veldhoven was verwijderdTot mijn verbazing zie ik hem onderaan toch nog staan.wat is dat voor een figuur Van Veldhoven ga ergens anders de zaak verzieken

En knvb klasse justitie Ach het is Heracles maar Heel nederland vond die rooie kaart belachelijk alleen de knvb niet die klojo van Wiedemeijer word bedankt. wat een wanvertoning knvb en laat aub die krullebol Heracles niet meer fluiten
00
Pieter 13:29 20 maart 2012

Normaal duurt het dagen zo’n hoger beroep waardoor spelers volgende wedstrijd toch mee kunnen doen… Maar nu gaat het om onze Pasveer in de halve finale van de KNVB Beker en dan is het hoger beroep ineens binnen een dag behandeld…
00
JohnG. 13:26 20 maart 2012

Ik denk dat we helemaal geen europees halen.
Knvb-maffia!!
00
Marko 13:22 20 maart 2012

@Felix Hengelo

Ik denk dat we Europees spelen als de tegenstander tussen de 2e en 5e plek eindigt in de Eredivisie.
00
drb 13:18 20 maart 2012

@FELIX Hengelo

Europees voetbal mits de tegenstander van de finale zich middels de competitie plaatst voor europees voetbal. Dit kan zowel Europa League zijn als Champions League, wel kan het zijn dat je een lagere startbewijs krijgt dan dat de winnaar zou hebben, de winnaar krijgt de hoogste startbewijs bij plaatsing voor zelfde competitie middels de competitie.

Voor zover ik weet althans.
00
Robbert 12:54 20 maart 2012

Ik lees nergens wat nu het feitelijk argument is van de commissie om de schorsing te handhaven! Wie weet dit? Zelfs de off. Heracles site schrijft er niet over, heel vreemd!
00
FELIX Hengelo 12:54 20 maart 2012

[Hopelijk binnenkort on-topic]

Als Heracles de finale haalt maar die verliest, hebben we dan:
A: Zeker europees voetbal.
B: Niks.
C: Europees als onze finale-tegenstander top twee eindigt.

Ik & mijn computer komen er niet uit.
00
rai 12:50 20 maart 2012

Zeg alleen,,,,, wat een maffia-praktijken daar bij de KNVB…
00
Hans 12:48 20 maart 2012

Dat wordt dan donderdagavond met 850 man alleen maar schreeuwen:

ANTI KNVB
00
vakkie b 12:39 20 maart 2012

dat was van te voren te verspellen knvb wil een finale az psv hebben ze mer inkomsten wie gaat er nu van buitenaf na bijvoorbeeld heerenveen heracles alleen de twee supportersgroepen met alle respect knvb kan je beter omtoveren na kntb topclubs bond want elke keeper van een topclub zal hiervoor worden vrijgesproken kijk na acties bousabon 2 wedstrijden maar voor een gemene overtreding die anita had zijn benen kunnen breken en pasveer krijgt een swalbe te verwerken en een een wedstrijd dennis is wel een redeljke keeper met kwaliteiten maar ben boos op de knvb maaten naaiers voor gert jan verbeek
00
remy 12:30 20 maart 2012

@ koentjj
je hebt gelijk(dat was in het verleden inderdaad zo!), daarom is het belachelijk dat heracles zo behandeld wordt.
00
remy 12:27 20 maart 2012

Wat mij helemaal opvalt is dat heracles wordt benadeeld door de versnelde handeling van de KNVB. Kijk naar de situatie matip bij twente schalke, matip kon tegen twente thui gewoon meespelen omdat hij in beroep is gegaan en dan gaat daar een week overheen voordat zo’n zaak voor de rechter komt. BIj het geval pasveer blijkt dus dat de KNVB versneld heeft gehandeld. DIt is niet de normale gang van zaken. Hier wordt heracles(zoals wel vaker) weer benadeeld door de KNVB. ALs dit het was voorgevallen bij esteban, issakson, tyton of vandenbussche, de keepers van AZ PSV en Heerenveen was de snelheid van handelen niet in een versnelling gezet, maar gewoon was afgewacht zoals bij Matip van schalke. Zelfs áls heracles wederom in beroep gaat speelt hij niet tegen AZ en maak je kans om hem nog een wedstrijd te missen. Want dan wordt het beroep pas over een week behandeld….oftewel de KNVB heeft het weer mooi voor elkaar!
00
Marko 12:17 20 maart 2012

Het probleem is dat wanneer de knvb zoiets seponeert ze eigenlijk tegen de beslissing van hun eigen scheids in gaan. Dit kan natuurlijk niet en vandaar dat vrijwel niemand zo zaak ook wint zeker niet als je in beroep gaat dan kan je vaak nog een hogere straf krijgen…
00
harm van veldhoven 12:16 20 maart 2012

Verwijderd
00
sjaak 11:59 20 maart 2012

goede scheids die wiedemijer kan ook niet anders hij komt uit venlo klerelijer
00
Marko 11:49 20 maart 2012

Helaas helaas. Ik had het wel verwacht. Ik ben van mening dat Telgenkamp een goede vervanger is. Hij kan ook best wel aardig keepen (bij de beloften)
00
willem 11:42 20 maart 2012

TOP KNVB!!!

Heracles – Heerenveen is lang niet zo mooi als
PSV – AZ.

Het gaat om inkomsten voor de KNVB!!!
00
Henkuh 11:07 20 maart 2012

Beroep afgwezen !!
Heel NL zag dat ‘t onterecht rood was, zelfs in VI aangegeven dat er geseponeerd moet worden. Maar néé………. Zeist weet ‘t weer beter !!
00
koentjj 10:59 20 maart 2012

@Marko
normaal gesproken is het bij voetbal toch zo dat totdat een beslissing gevallen is over de straf, de speler kan spelen?
00
Marko 09:56 20 maart 2012

En Pasveer doet niet mee tegen AZ.

PersvoorlichtingKNVB ‏ @KNVBpers

Tuchtcommissie schorst Pasveer (HER) voor 1 duel. Pasveer kan beroep aantekenen maar is wel automatisch uitgesloten voor #azher
00
beewee72 09:51 20 maart 2012

Zit Pasveer nog in Zeist?
Nog steeds geen uitspraak. Zal wel een lastig geval zijn…..
00
rene vak D 09:28 20 maart 2012

Probleem?
Zou het niet te weinig concurrentie kunnen zijn. Alle basisspelers zijn week op week verzekerd van hun plekje, met uitzondering van Vejinovic, die echt moet knokken soms voor een plekje (zijn blessure nu natuurlijk niet meegenomen). Neem eens een risico met een enkele andere speler, want één of twee andere spelers zorgen niet in één keer voor het missen van automatismen. Laat de spelers voelen dat er diversen zijn die in hun nek hijgen. Zo denk ik aan Pedro, Bruns, Jallo, Gouriye enz. Op dit moment denk ik namelijk dat zij het zeker niet minder zullen doen en zij zijn zeker gemotiveerd!! Het is het proberen waard!!!!
00
Matthijs 17:22 19 maart 2012

Ik denk dat het minste wat je kunt verwachten een beetje inzet is. Dit ontbreekt de laatste wedstrijden. Je ziet het niet alleen bij Armenteros en Overtoom, maar als ik zie hoe makkelijk ook Quansah zich laat aftroeven bij de rode kaart van Pasveer, dan denk ik echt, waar zat hij met zijn gedachten??

De werklust is er niet meer. Er wordt maar wat over het veld gehuppeld en als alles meezit, kunnen we inderdaad heel goed voetballen. Maar het kan niet altijd even makkelijk gaan en dan komen er andere dingen bij kijken…
00
Robbert 16:27 19 maart 2012

Ik ben het volledig eens met Hans. De verwachtingen van onze club zijn elk seizoen veel te hoog. We hebben goede spelers, alleen als je niet de mouwen kunnen opstropen dan kan iedereen van ons winnen.

En wat de rode kaart betreft, gewoon niet accepteren, je mag als keeper een poging ondernemen om vallend de bal te onderscheppen, je ziet dat de speler geen enkele moeite neemt om de keeper te passeren, hij gaat bewust contact met onze keeper zoeken. Rode kaart moet gesponeerd worden! Heracles is al benadeeld doordat ze met 10 man verder moest spelen.
00
Hans 15:02 19 maart 2012

Dit zal misschien ook de reden zijn geweest waarom onze club weer niet lekker speelde.
Een onterechte strafschop en een zeer onterechte rode kaart, kon het afreageren van Remko ook heel goed begrijpen.
1e doeplunt foutje zoals dat bij zoveel clubs gebeurd, geen drama van maken.
2e Doelpunt was gewoon pure klasse, had Remko ook niet gehouden, gewoon accepteren en doorgaan.
Men is momenteel zo akelig negatief, tuurlijk draait het niet lekker, maar ga nou niet allemaal zondebokken aanwijzen, daar lossen we niets mee op.
Items op deze site aanmaken zoals die hieronder staat vind ik persoonlijk ook onrust aanwakkeren.
De jongens weten zelf ook echt wel dat het stroef loopt, hoeven wij ze echt niet op te wijzen en zeg nu niet direct ja maar als ik mee ga naar een uitwedstrijd dan dit en dan dat, want dat risico loop je.
Wij zijn geen PSV of Ajax waar je resultaten mag verwachten gezien hun begroting, als wij punten pakken is dat mooi meegenomen.
Donderdag in Alkmaar hoop ik een mooie avond te hebben, mochten ze verliezen ligt dat in de lijn der verwachtingen, mochten we winnen is dat geweldig en zo ligt het.
00
h heuten 14:14 19 maart 2012

waarom kreeg alderweireld geen 2e gele kaart trapt zuiver na in slotminuut dit riekt ook naar klasse justitie
00
dick 14:02 19 maart 2012

Terecht dat Heracles in beroep gaat. Pasveeer raakt de speler niet en zet zijn val al in voor de handen van Pasveer.
Guidetti slaat een tegenstander vol in het gezicht in het blikveld van de grens (zag niets) evenals Blom.
Wanneer er duidelijkheid komt op welke wijze er wordt gefloten en dit maar voor een uitleg vatbaar is heb ik vrede met de straffen. Dit riekt naar (in de burgerterm Klassejustitie)
00
johan 13:59 19 maart 2012

GEEN RODE KAART
00
Marvin 13:29 19 maart 2012

Heracles gaat in beroep, zie voetbalprimeur.
00
harm van veldhoven 13:28 19 maart 2012

Levenslang verbannen van elk veld!! Wat een doldwaze overtreding was dat zeg!;)
00