Willie Overtoom is blij dat de halve finale voor de deur staat. Hij denkt dat het goed is als deze wedstrijd gespeeld is. “Het is misschien wel goed dat we die wedstrijd nu spelen, dan hebben we het gehad”, aldus Overtoom tegenover VoetbalPrimeur. “Wellicht richten sommige jongens zich op dit moment meer op die wedstrijd dan op de andere duels.”

Over de halve finale tegen AZ zegt Overtoom het volgende: “Daarbij staan er meer dan drie punten op het spel. Het zijn geen punten die je een paar weken later weer goed kunt maken. Hopelijk wordt het een goede wedstrijd waarin we er alles uit kunnen halen. We spelen echt niet zo slecht, maar we geven op bepaalde momenten domme goals weg”, verzucht de middenvelder. Dat was ook vrijdag tegen Vitesse (2-0 nederlaag) het geval. “Op twee momenten gaven we het duel weg. Onnodig, ik denk dat we onszelf veel tekort doen.”

Op de vraag of dat het een vertrouwenskwestie is zegt Overtoom: “Voor mij persoonlijk niet, ik wil gewoon winnen. De volgende wedstrijd ga ik weer met dezelfde wil in. Het is lastig te zeggen waar het aan ligt. Als we dat zouden weten, zou zoiets ook niet meer gebeuren. Het loopt gewoon niet. Het is nu zaak om zo snel mogelijk hier uit te komen, weg van de hoek waar de klappen vallen.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!