Willie Overtoom is blij dat de halve finale voor de deur staat. Hij denkt dat het goed is als deze wedstrijd gespeeld is. “Het is misschien wel goed dat we die wedstrijd nu spelen, dan hebben we het gehad”, aldus Overtoom tegenover VoetbalPrimeur. “Wellicht richten sommige jongens zich op dit moment meer op die wedstrijd dan op de andere duels.”

Over de halve finale tegen AZ zegt Overtoom het volgende: “Daarbij staan er meer dan drie punten op het spel. Het zijn geen punten die je een paar weken later weer goed kunt maken. Hopelijk wordt het een goede wedstrijd waarin we er alles uit kunnen halen. We spelen echt niet zo slecht, maar we geven op bepaalde momenten domme goals weg”, verzucht de middenvelder. Dat was ook vrijdag tegen Vitesse (2-0 nederlaag) het geval. “Op twee momenten gaven we het duel weg. Onnodig, ik denk dat we onszelf veel tekort doen.”

Op de vraag of dat het een vertrouwenskwestie is zegt Overtoom: “Voor mij persoonlijk niet, ik wil gewoon winnen. De volgende wedstrijd ga ik weer met dezelfde wil in. Het is lastig te zeggen waar het aan ligt. Als we dat zouden weten, zou zoiets ook niet meer gebeuren. Het loopt gewoon niet. Het is nu zaak om zo snel mogelijk hier uit te komen, weg van de hoek waar de klappen vallen.”

Bron: voetbalprimeur.nl

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!
henirich 02:31 23 maart 2012

@ nep Heinrich

Wil niet onder mijn naam posten!!!!!
00
henirich 13:00 22 maart 2012

Overtoom mag dan wel eerst bij zichzelf beginnen. Als je hem ziet sjokken over het veld, getuigd niet van veel zin in voetballen. De goede vorm van weleer is ver te zoeken. Het zal je sieren als je vanavond het voortouw neemt.Sta op en stimuleer ook alle andere spelers. Veel succes vanavond.
00
Harm 10:27 22 maart 2012

Even een oermens citeren:
“Je zult maar Dino heten, zo noemden wij vroeger ongedierte”
00
dino 22:06 20 maart 2012

even gj verbeek citeren: wat is harm toch een vervelend mannetje
00
ilonk 19:36 20 maart 2012

De keeper van ado was heel goed bedoel ik.
00
ilonk 19:36 20 maart 2012

@gerwin. Tegen excelsior, rkc(beker) en eerste helft tegen az was ook goed. Ze moeten gewoon wat sneller spelen, meer diepte zoeken en geen fouten maken. Eerste 7 minuten tegen vvv was goed tot antoine die fout maakte en daarna was het niets meer, Ado door een fout van pasveer en ondanks dat we niet goed speelden creeerden we nog genoeg kansen, maar was de keeper slecht. Tegen vitesse was er ondanks geen kansen weinig aan de hand todat duarte vergat te stappen op buitenspel en de onterechte rode kaart hielp ook niet meer. Dus willie heeft een klein beetje gelijk dat het niet altijd meezit en dat er te makkelijk een goal wordt weggegeven dat je achter de feiten aanloopt. Heracles komt altijd na 20 minuten op gang en als het dan nog 0-0 dan eindigt het meestal positief.
00
Gerwin 17:28 20 maart 2012

Volgens mij heeft hij groot gelijk. Het voetbal is de laatste weken toch ook dramatisch. En spelers zitten niet met hun hoofd bij de beker. Een Willie Overtoom tweet al weken niks anders dan SC Heerenveen is een mooie club, AZ is mooi en Twente ook maar werken voor heracles ho maar. Tim Breukers raakt geen bal meer fatsoenlijk nadat Groningen hem wil. Van der Linden probeert zich in de kijker bij FC Knudde te spelen en dat lukt het tot zover aardig.
De spelers moeten is beseffen wat voor voorrecht ze hebben om voor Heracles te spelen en weer is gaan werken voor de centen.
Na de winterstop hebben ze alleen tegen FC Twente goed gespeeld. Punt tegen PSV was meer geluk dan wijsheid want met rust had het al 3-0 kunnen staan en tegen Roda JC was het ook lang niet zo goed als de uitslag deed vermoeden.
00
Erik 15:53 20 maart 2012

@Hans

Harm is een zielig persoon, maar hij heeft wel gelijk vind ik helaas…
00
Hans 15:16 20 maart 2012

@Harm van Veldhoven

De echte Harn van veldhoven heeft aangegeven weer naar Belgie te gaan aan het einde van het seizoen, wat mij betreft mag jij nu direct gaan. Je krijgt geen salaris mee…..

Hoop ook echt dat je niet mee gaat naar AZ.
00
harm van veldhoven 14:51 20 maart 2012

“we spelen echt niet zo slecht”….. Dit lek komen we niet meer te boven jongens! Niet alleen bosz ziet het niet in, zelfs onze spelers!
00