Jong Heracles heeft vanavond in Hengelo met 4-3 gewonnen van Jong FC Twente. De Heraclieden wisten pas in de tweede helft ruim afstand te nemen van de buurman. Voor Jong Heracles scoorden Ninos Gouriye, Luis Pedro (2x) en Patrick Gerritsen.

De ploeg van René Kolmschot kwam al vroeg op voorsprong in Hengelo. Na een goed lopende aanval scoorde Ninos Gouriye al in de vijfde minuut de openingstreffer. Jong Heracles was daarna de betere ploeg, maar wist in de eerste helft het net niet meer te vinden. Pas in de tweede helft werd de score verder uitgebreid. Luis Pedro was eerst fraai trefzeker met een stift en later attent bij een schot van Ninos Gouriye waardoor de stand naar 3-0 was opgeschroefd door de Heraclieden. Helaas moest in deze fase Dennis Telgenkamp met liesklachten na de kant en werd vervangen door Nick Hengelman. Daarna deed Jong FC Twente nog wel wat terug via Promes, maar even later kopte Patrick Gerritsen Jong Heracles alweer naar een 4-1 voorsprong. In de slotfase scoorde Jong FC Twente nog twee maal, maar verloor toch met 4-3 van Jong Heracles.

Opstelling: Dennis Telgenkamp (50.Nick Hengelman), Leon van Dijk, Ruud Wellenberg, Glenn Kobussen (78.Philipp Elfert), Joey Belterman, Anmar Almubaraki, Luis Pedro, Michal Janota, Daryl van Mieghem, Ninos Gouriye en Patrick Gerritsen.

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!