Vandaag zijn alle 17.500 beschikbare kaarten voor de bekerfinale op zondag 8 april om 18:00 uur in De Kuip tegen PSV uitverkocht. Alleen via de supportersverenigingen BiancoNero en Hart voor Heracles zijn er nog kaarten te verkrijgen. We kunnen dus spreken van een ware Zwart-Witte invasie in Rotterdam over een kleine twee weken!

Dat de finale leeft in Almelo en omstreken blijkt wel uit het recordtempo waarin de kaarten werden verkocht. Binnen 5 dagen waren de kaarten aan de man gebracht. Peter Bosz: “Alle 17.500 kaarten uitverkocht? Gaaf! Voor de spelers is dit een extra stimulans, het geeft aan hoe deze club leeft in Almelo en de hele regio. Het bewijst ook hoe uniek de prestatie is die we met z’n allen hebben neergezet. Al kunnen we pas echt historie schrijven als we die beker ook winnen.”

“Het is fantastisch voor onze spelers”, vervolgt Bosz. “Die komen in een ambiance terecht die ongekend is. Heracles Almelo heeft nog nooit voor zoveel eigen supporters gespeeld. Wij gaan voor 17.500 man spelen, of misschien wel voor 20.000 of 25.000 supporters als de club erin slaagt om extra kaarten te bemachtigen. Dit is echt uniek, we gaan voor een volledig zwart-witte Kuip spelen!”

Heracles is nog in gesprek met de KNVB om nog meer kaarten te bemachtigen, zodat Heracles door nog meer supporters kan worden gesteund in de bekerfinale!

Sponsoren

Reacties (368)

Reageer nu!