Heracles heeft vanmiddag met maar liefst 6-0 verloren op bezoek bij Ajax in de ArenA. Bij rust was de schade van een 1-0 achterstand nog te overzien, maar na de thee breidde de thuisploeg simpel de voorsprong uit naar een ruime overwinning. De Heraclieden speelden zeer zwak en leken al met het hoofd bij de bekerfinale te zitten.

Vanaf minuut was het al duidelijk. Heracles kwam plichtmatig naar de ArenA en wilde zich zo min mogelijk inspannen met het zicht op de bekerfinale in De Kuip volgende week. Op een kans na van Everton Ramos da Silva in de beginfase nam Heracles geen deel aan de wedstrijd, die geen wedstrijd mocht worden genoemd. De weerstand bleef zeer beperkt van de ploeg van Peter Bosz waardoor Ajax wel een hele makkelijk middag tegemoet ging. Theo Janssen zorgde in de eerste helft voor de 1-0 voorsprong van de Amsterdammers.

In de tweede helft ging het snel. De score werd eenvoudig door Ajax uitgebreid zonder dat Heracles daar enige weerstand tegen bood. Het was niet om aan te zien hoe de spelers zich duidelijk inhielden en Ajax simpel naar een 6-0 eindstand bracht. Hopelijk kunnen de Heraclieden volgende week zondag wel alles geven in De Kuip tijdens de bekerfinale tegen PSV! Deze middag was in ieder geval niet goed voor het zelfvertrouwen. Meer woorden maken we er dan ook maar niet aan vuil.

Sponsoren

Reacties (46)

Reageer nu!