Heracles heeft vanmiddag met maar liefst 6-0 verloren op bezoek bij Ajax in de ArenA. Bij rust was de schade van een 1-0 achterstand nog te overzien, maar na de thee breidde de thuisploeg simpel de voorsprong uit naar een ruime overwinning. De Heraclieden speelden zeer zwak en leken al met het hoofd bij de bekerfinale te zitten.

Vanaf minuut was het al duidelijk. Heracles kwam plichtmatig naar de ArenA en wilde zich zo min mogelijk inspannen met het zicht op de bekerfinale in De Kuip volgende week. Op een kans na van Everton Ramos da Silva in de beginfase nam Heracles geen deel aan de wedstrijd, die geen wedstrijd mocht worden genoemd. De weerstand bleef zeer beperkt van de ploeg van Peter Bosz waardoor Ajax wel een hele makkelijk middag tegemoet ging. Theo Janssen zorgde in de eerste helft voor de 1-0 voorsprong van de Amsterdammers.

In de tweede helft ging het snel. De score werd eenvoudig door Ajax uitgebreid zonder dat Heracles daar enige weerstand tegen bood. Het was niet om aan te zien hoe de spelers zich duidelijk inhielden en Ajax simpel naar een 6-0 eindstand bracht. Hopelijk kunnen de Heraclieden volgende week zondag wel alles geven in De Kuip tijdens de bekerfinale tegen PSV! Deze middag was in ieder geval niet goed voor het zelfvertrouwen. Meer woorden maken we er dan ook maar niet aan vuil.

Sponsoren

Reacties (46)

Reageer nu!
Peddie 19:37 2 april 2012

wanneer is de laatste training voor de bekerfinale? #moedinschreeuwen ?
00
speler in rust 11:43 2 april 2012

Waar was Marko? Uit voorzorg niet gespeeld?
00
speler in rust 11:42 2 april 2012

Door deze wanvertoning hebben ze zichzelf wel erg veel druk opgelegd voor as zondag.
00
Jan 10:21 2 april 2012

@Pfft,
Groot gelijk.
00
kruimeltje 10:20 2 april 2012

zijn wij familie POH?
00
Truus 10:12 2 april 2012

skip,hij gaat voor 3 jaar,bron TcT.
00
POH 10:12 2 april 2012

Agh je wist van te voren al dat de spelers niet alles zouden geven. Je zou maar rood krijgen of geblesseerd raken en dan kan je de finale niet spelen. En Ajax was ook gewoon super goed. Jammer dat het zon dikke nederlaag is geworden, maar tegen PSV word het zeker weten een hele andere wedstrijd. De meeste spelers van ons spelen maar eens in hun leven zon finale. Dus maak je niet zo druk mensen.
00
skip 09:49 2 april 2012

Breukers naar FC Twente…

bron http://www.vi.nl
00
Ruud Elbers 09:21 2 april 2012

Op naar de KUIP 😀
00
Sjaak 09:20 2 april 2012

gehele acherhoede vervangen of gewoon weglaten
Lopen alleen voor de voeten van de goedkeepende pasveer maar voeren geen flikker uit
v/d Linde lijkt wel wraak te nemen dat zijn contract niet verlengt wordt
wat een verdediger
Iedereen tegen Az er nu gewoon weer in
afhandelen die zaak
00
Dakmaster 09:09 2 april 2012

Breukers nog twente?!??
00
richard 08:56 2 april 2012

wat een gelul man, er gaan wel een paar honderd supporters mee naar Amsterdam, die hebben ze in de kou laten staan. Je kunt toch in ieder geval inzet tonen, wat een bagger.
00
DBB 07:44 2 april 2012

Welkom in het land van….KLAGENDE mensen!

Als je over straat loopt in Nederland of in een supermarkt bent moeten jullie eens letten op de gezichtsuitdrukkingen van mensen.

Mensen kijken nors, zijn gestrest en zijn alleen maar aan het mopperen.

Dit geld ook voor het nieuws, kranten en internet. Mensen klagen alleen maar.

Ajax heb verdomme een begroting 10 x zo groot en onze jongens spelen voor het eerst en misschien wel voor het laats een bekerfinale! Vind je het gek dat ze in een wat lagere versnelling spelen?

Ik ben elk jaar blij als we 15e of hoger eindigen, elk plekje daarboven is mooi meegenomen..

Jullie zijn allemaal te verwend geworden..
00
Lars 07:31 2 april 2012

Jongens gewoon snel vergeten! Heracles krijgt meestal de boost door de trouwe supporters. Nu gaan er 17750 man naar de Kuip? Gewoon deze joden wedstrijd vergeten!

PSV heeft het licht, wij de cup 😉
00
heraclessupporter 06:57 2 april 2012

snel vergeten en nie zo zeuren en op naar de KUIP!!!!!!!!!
00
pfft 00:30 2 april 2012

23-3-2012 Historie in Alkmaar! 26 reacties na geweldige historische overwinning

En op dit draadje al meer dan 30 reacties over een wedstrijd die we dik verliezen

Ben ik de enige die dit krom vind?
00
deurwaarder 23:33 1 april 2012

Henk | 01-04-2012 23:28
Helemaal mee eens. Ik denk er hetzelfde over.

Grote schaamte over deze instelling

Hoe is dit mogelijk!!!
00
henk 23:28 1 april 2012

Bah wat een wedstrijd, als ik dat had geweten had ik nooit geen kaarten voor zondag besteld.
En wat hebben ze een goodwil in het land verspeeld.
wat speelde ze slapjes niet om aan te zien.
Wat waren de drie ikonen weer ontzichtbaar!
Effi,Armento,en Overtoom.
Om dit alles goed te maken moeten ze haast komende zondag de beker winnen.
Maar ja! dat zie ik niet gebeuren.
00
Manon 22:28 1 april 2012

Vooraf al zeker dat wij geen kans maakte tegen Ajax. Ik had uiteraard wel gehoopt dat de schade nog beperkt kon worden.
Als je met de handrem erop voetbalt, win je nooit geen wedstrijd.
Maar het gaat om volgende week, die wedstrijd zal absoluut in schril contrast staan met deze wedstrijd.
Uiteraard was het beter geweest voor het zelfvertrouwen als wij vandaag met 2-0 of 3-0 verlies van het veld stappen, maar zoals al eerder werd gezegd, de spelers zijn op dit moment alleen maar bezig met de bekerfinale en geef hun eens ongelijk. Wij toch ook!!
00
DDBT 22:24 1 april 2012

@truus
Wat een onzin, je laat je toch niet vrijwillig met 6/0 van het veld vegen en dat was nog mild, het kon wel 10/0 zijn. Als ze inzet hadden getoond was het echt niet zo dat ze volgende week tegen psv niks meer kunnen. Wat als ze nu kansloos van psv verliezen, wat zeg je dan truusie?? Ja iedereen wil graag uit bij nac op woensdag spelen… Ik verwacht nu van de heren heeeel veel passie en strijd aanstaande zondag, zoniet dan ben ik echt pislink. Verder wel erg veel zin in zondag.
00
Truus 21:31 1 april 2012

Jongens jongens,afkraken maar,de wedstrijd tegen AZ alweer vergeten??!!

En ja,ik had me vandaag ook wel gespaard,iedereen wil toch wel graag een bekerfinale spelen?!

En dan nog wat,hadden jullie nou echt verwacht,dat wij daar een punt of meer zouden ophalen?,laat me niet lachen!!
00
Stefan D 21:14 1 april 2012

Enige positieve vandaag: De busreis heen en terug. Over de wedstrijd ga ik geen woord over vuil maken. Wel jammer dat er nu weer zo weinig Heracles-supporters meewaren.
00
Robbert 21:11 1 april 2012

Ja hoor…….de Looms hetze is weer begonnen! Net of Van der Linden,Duarte en Everton zo’n bere pot speelden. Ik schets jullie even de hele linkerkant van Heracles. Als de 3 andere zo slecht spelen kun je dan van Looms verwachten dat hij de pannen v/h dank kan spelen als de spelers van Ajax één voor één op hem af komen en de 3 overige collega’s gewoon hun man laten lopen. Zo kun je het ook zien.
00
zwolle 21:06 1 april 2012

Geef mij maar Davidson, Vejinovic, Bruns i.p.v. Douglas, Looms en v/d Linden. Ik gun de laatste twee natuurlijk een finale ,maar het gaat om het resultaat. In de basis starten? OK, maar als ze het niet bij kunnen benen, z.s.m wisselen. Vejinovic op de nummer 10 positie i.p.v. Overtoom, niet op rechts, daar komt hij onvoldoende tot zijn recht. Davidson heeft een goed pass in de benen. En vooral inzet tonen. Ondanks vandaag heb ik er toch vertrouwen in. Het is en wordt een speciale wedstrijd.
00
MW 20:59 1 april 2012

Looms is een Almelose jongen, doet zijn best en zorgt er altijd voor dat hij goed ligt bij de trainer. Verder is het een raadsel waarom hij nog altijd in de basis staat.
00
Sjaak 20:51 1 april 2012

En nou maar hopen dat PSV het zondag net zogoed doet als 020. Wat een schande vandaag
00
Mark 20:36 1 april 2012

Ik hoop dat de heren die Mark Looms altijd de hand boven het houden nou eens inzien dat hij er echt weinig van kan. Als je geluk hebt loopt Looms met zijn mee zonder in te grijpen, maar meestal is hij zijn tegenstander volledig kwijt. Helaas was het vandaag opnieuw geen incident. Laten we hopen dat hij volgend jaar geen eerste keus meer is. Graag een nieuwe linksback.
00
casper raymakers 20:22 1 april 2012

Was er zelf ook bij in amsterdam. We speelden inderdaad een slechte wedstrijd maar met dit spel word ajax kampioen. Speelden gewelidg. En heb me helemaal kapot geergerd aan mark looms. Die man die kan er helemaal niks van en het is dat die lukoki en het in de 16 niet afmaakte anders had het nog veel erger kunnen worden.

Groeten casper
00
DDBT 20:00 1 april 2012

@skip
En als er niet wordt gewonnen hebben we niks, want play ofs is al 5 punten verschil met de wetenschap dat wij misschien nog 3 wedstrijden winnen, dat gaat niet meer lukken. Ze hebben gewoon te laat doorgeselecteerd qua beleid, ik noem een vdl, douglas en looms, komen gewoon wekelijks te kort.
00
skip 19:56 1 april 2012

Was ook in Amsterdam, alles maar dan ook alles ging in het belang voor aankomend weekend.

Elke speler in het zwart wit was te bang om tegen een schorsing of een blessure aan te lopen.

Als er zondag gewonnen wordt heeft niemand het meer over deze wedstrijd :). Misschien Eredivisie live of NOS volgend jaar als weer Ajax – Heracles weer gespeeld worden 😛
00
John 19:48 1 april 2012

Zet die rienstra eens op de bank, al weken waardeloos, maar mag altijd blijven staan. Idemdito voor vdl,looms en overtoom.
00
henk.n 19:41 1 april 2012

Ik kom net uit amsterdam,wat ik daar heb gezien was om te huilen. zet AUB de zelfde achterhoede erin als tegen utrecht maken we mischien nog een kans,met looms en van der linden gaat dit echt niet goed komen maar ja wat is het woord van een trouwe supporter waard?
00
Sjaak 19:11 1 april 2012

Wat een gelul over dat ze met volgende week bezig zijn,psv won ook wel? en als je echt met de wedstrijd bezig was, dan hoop ik dat we geen Europpes halen, want dan denken ze aleen daaraan en winnen we in de competitie helemaal niks meer. Sinds de loting az uit hebben we er in de competitie helemaal niks meer van gebakken.
00
Hendrikoes 19:00 1 april 2012

schande schande wat ze hebben laten zien dit kun je niet verkopen aan de 18000 fans die volgende week naar de kuip gaan
00
Jonnie 18:57 1 april 2012

Ajax is gewoon een maatje te groot, op dit moment zijn zij in de “winning mood” en waren wij een welkome (makke) tegenstander in de strijd om het kampioenschap, laten we het maar op een slechte generale houden, snel vergeten en opbouwen naar, wat de kroon op een seizoen kan worden, de kuip wordt zwart-wit.
00
Herman 18:57 1 april 2012

Heb nog twee spelers voor Smit die weg mogen,Everton en Looms. Wat een wanvertoning
00
hans 18:49 1 april 2012

voor de wedstrijd tegen az hadden we 4 keer verloren .wat ik maar wil zeggen is dat we ons als geen ander kunnen opladen voor 1 wedstrijd .en dit gaat echt niet in de koppies zitten,iedereen weet immers de oorzaak van deze wanprestatie.heren,maak jullie volgende week voor altijd onsterfelijk voor elke heraclied.
00
DDBT 18:45 1 april 2012

Nou een ding is zeker er moet een goede wedstrijd worden gespeeld tegen psv, zoniet dan hebben ze werkelijk waar een wanprestatie geleverd waar de topklassers het beter hadden gedaan. Aleen Pasveer een voldoende. En wat Breukers en Rienstra hebben???? Doen niks goed meer de laatste weken. En Marko in de basis voor die waardeloze Douglas, schande dat zo’n man in ons shirt mag lopen.
00
Senator 18:45 1 april 2012

Kansloos !
00
Robbert 18:38 1 april 2012

Hoe kun je nu volgende week goed aan de wedstrijd beginnen als je zo laat afslachten!! Voetbal is een teamsport en als je met een goed gevoel naar de finale wil gaan, dan had je je vanmiddag gewoon niet zo moeten laten wegspelen. Hiermee helpen we PSV ook niet aan het kampioenschap of eventueel een 2e plaats.
00
jeroen 18:25 1 april 2012

Helaas pindakaas! Wanvertoning! Maakt niet uit, mits ze het volgende week goed maken!
00
wilfried 18:14 1 april 2012

als ze volgende week zo voetballen met
17500 suporters achter de hand neem ik aan dat we het geld van de spelers terug krijgen.
00
Ralf 18:06 1 april 2012

Niet vreemd.
Als je bij een rode kaart in de eredivisie uitgeschakeld kunt worden voor DE FINALE dan zou ik ook wel anders op het veld staan. Snel vergeten en volle kracht vooruit naar de kuip.
00
marcel vak L 17:47 1 april 2012

vorige week hadden we wel een verdediging en nu niet meer vooral die ene in het centrum van de verdediging

Oooo man wat ben ik blij dat diegene volgend seizoen weg is!!!!!!

ps dit neemt niet weg dat ik baal van het hele team (wanprestatie)

men zegt ook de hele tijd dat volgende week een andere wedstrijd is, maar geloof mij maar dit gaat wel in de koppies van de spelers zitten

zwartwitte groet.
00
Ugur 17:46 1 april 2012

Hier een reactie van mij:

Jongens ik heb er dikke vertrouwing in dat er sprake is van een krachtbesparing en dat we hierdoor PSV kunnen verrassen. Ik verwachtte van tevoren al een dikke nederlaag en het valt zeker ook niet op, ze deden er werkelijk niks voor dus kan niet wachten tot zondag!
00
luc 17:38 1 april 2012

nog geen reacties ? tjonge tjonge.
00