Nog maar net weer bijgekomen van de bekerfinale in De Kuip staat de volgende wedstrijd al weer op de rol voor de Heraclieden. Dit keer een midweekse speelronde. De ploeg van Peter Bosz moet woensdagavond op bezoek bij NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion. Eerder dit seizoen won Heracles thuis met 2-1 van NAC.

Heracles zal de knop weer moeten omdraaien na de verloren bekerfinale afgelopen zondag in De Kuip. In een kansloze wedstrijd ging Heracles met 3-0 onderuit onder toeziend oog van zo’n 20.000 Heracles-supporters. Woensdagavond wacht NAC Breda. De ploeg van Peter Bosz is niet zonder kleerscheuren uit de finale gekomen. Zo zijn Antoine van der Linden (vocht in de knie) en Willie Overtoom (enkel) er niet bij tegen NAC. De jeugd krijgt woensdagavond de kans van trainer Peter Bosz. Jason Davidson, Thomas Bruns en Ninos Gouriye starten allen in de basisformatie. Darl Douglas is gepasseerd door Bosz, die rekening houdt met volgend seizoen. De vleugelaanvaller mag na dit seizoen vertrekken uit Almelo. Peter Bosz hamert er op dat zijn ploeg nog niet helemaal veilig is en dat er sowieso nog een keer gewonnen moet worden. Hopelijk kan Heracles tegen NAC direct de teleurstelling weg spelen door een goed resultaat te behalen in Breda.

Voor de ploeg van trainer John Karelse is het ook belangrijk om de punten te pakken. NAC Breda staat een plek onder Heracles en heeft drie punten minder. Het is ook voor NAC de noodzaak zich zo snel mogelijk veilig te spelen. Karelse heeft op Mike Zonneveld na een fitte selectie tot zijn beschikking. De oefenmeester zal tegen Heracles kiezen voor Kees Luijckx en Nourdin Boukhari in de basis. De trainer van NAC moet noodgedwongen keuzes maken. Karelse over de wedstrijd: “We zullen natuurlijk in eigen huis voor een overwinning gaan. Heracles heeft de laatste weken minder gepresteerd, maar ze beschikken wel over een goed voetballende ploeg. Het is aan ons om ze niet in hun spel te laten komen en gebruik te maken van onze eigen kwaliteiten. Dat is vooral de snelheid voorin, waar we in de omschakeling van moeten profiteren.”

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. De wedstrijd in Breda begint om 20.00 uur. Doe je mee met de HAFC.nl Manager? Vergeet dan niet je voorspelling in te vullen!

Sponsoren

Reacties (82)

Reageer nu!
ALBW 11:01 12 april 2012

@Almelofan , Helemaal mee eens! KNALLEN ZONDAG!
00
Almelofan 11:01 12 april 2012

Het is inderdaad de aanval die niet scherp is. Na de invalbeurt van marko was er een groot verschil in dreigeng dat deed hij goed. maar ik vond het dus niet scherp en we hebben in mijn ogen ook geluk gehad, Mischien wel afgedwongen maar het met een beetje pech werden we op 0-2 gecountered. We misten ook een stukje snelheid in mijn ogen. telkens dat terug of breed tikken.. Het is dat Nac echt dramatisch slecht speelde. Ik vond het persoonlijk dus geen top wedstrijd en ik we deden dat ooit veel beter en ik weet ook dat onze jongens beter kunnen.

Maar laten we gewoon aantaande zondag gaan knallen!! Gouryie, Bruns, Davidson en Marko in de basis!
00
ilonk 10:24 12 april 2012

@almelofan. Kijk maar eens naar andere sites. Dit was geen tikkie tak voetbal zoals de vorige wedstrijden. Daar viel je bij in slaap, omdat antoine en looms naar elkaar toespeelden zonder in de vooruit te denken, maar gisteren werd er met snelheid naar voren gevoetbalt met een geweldige davidson en bruns. Dat de laatste pass niet aankwam tot ver in de tweede helft doet daar niets aan af. Je kan combineren en breien waarin je ziet dat het saai is, maar gisteren zat er veel tempo in. Alleen armenteros moet eruit. Gouriye in de spits, marko op 10 en ook bruns in het middenveld. Aangezien duarte en quansah het zeere goed doen kan je misschien een keer 4-4-2 spelen. Quansah, bruns, duarte en dan marko achter de spitsen everton, gouriye.
00
Almelofan 09:14 12 april 2012

@Ilonk, Ben je na de 3e minuut in slaap gevallen en de 70e minuut wakker geworden ofzo? Daartussen was het namelijk rondtikken, balverlies lijden en totaal niet scherp in de aanval. Voor het zelfde geld krijg je een counter tegen en staat en 0-2 zoals dat in de meeste uitwedstrijden is gegaan. We hadden nu iets meer geluk dan normaal.

Ik ben harstikke blij met de 3 punten maar vond het spel nog niet top.
00
ALBW 08:49 12 april 2012

*voorheen
00
ALBW 08:43 12 april 2012

@ilonk, de eerste 70 minuten waren hetzelfde recept als voor, balbezit maar nauwelijks gevaarlijk. Zelfs de commentator concludeerde dit. Het was welliswaar iets beter dan tegen vitesse maar nog steeds vond ik fe aanvallers alles behalve scherp. Er werd zo makelijk balverlies geleden. Dus ik geloof eerder dat jij zand in de ogen had.

Wel 3 punten!!!
00
Daniel 06:25 12 april 2012

@NAC

Maakt niet uit, toch bedankt. En oh ja, bedank Gudelj ook even voor me!
00
Dakmaster 05:19 12 april 2012

@ilonk

Jij bent echt een zuigwijf! Ga aub lekker strijken!
00
Dakmaster 05:18 12 april 2012

@roberto

Wat een sukkel ben jij! Wat denk je als we Europa in zouden gaan? Dat de zakken gevuld kunnen worden met geld?? Als Smit al geld bij moet doen voor de bekerfinale, dan moet er in de EL nog veeel meer geld bij! EL levert niks op tenzij je doorgaat, kijk maar naar NEC, 1 x europees met been gehaald, maar die zaten volgend seizoen wel met een groot begrotings tekort! Denk dat jullie beetje op wolkje leven betreft EL! Zolang het nieuwe stadion er nog niet is, moet Heracles nog echt geen EL spelen. Kun je wel zien dat mensen er totaal geen verstand van hebben!
00
Roberto 00:37 12 april 2012

RESPECT als je dit kunt na de bekerfinale.
die @dakmaster is inderdaad geen heraclesfan, lees maar na: “Gaan jullie lekker Europa in”, hoezo jullie?
00
ilonk 00:23 12 april 2012

@alwb. Een baggerwedstrijd? hahaha laat me niet lachen. Ik heb genoten van het spel vandaag. De inzet was er, er werd veel druk gezet naar voren en vanaf het moment dat marko erin kwam creeerden we ook kansen. Bal van de lijn, reddingen keeper. everton alleen voor keeper, bruns in 3e minuut voor leeg goal dus weet niet waar jij naar hebt staan kijken.

@dakmaster. Ik weet dat je een goede supporter bent, maar was meer een sarcastisch vraag aangezien je zo negatief bent over vanavond. Nu toont inderdaad aan dat sommige supporters een beetje arrogant zijn en nooit tevreden over het spel. Ja soms is het echt niet goed en dan mag je kritiek geven, maar als het dan wel goed is is het weer niet goed genoeg. We zijn barcelona niet.
00
ALBW 23:20 11 april 2012

BAM 3 Punten! Ik schreeuwde de longen uit me lijf.

Echter vond ik het een bagger wedstrijd van heracles! We hadden zoals in ieder uit duel balbezit maar er werd bijna niks mee gedaan. Het was vooral slap in de aanval. paasjes die niet aankwamen, makkelijk bal verlies, miscommunicatie. Ik denk dat voor de 70 maximaal 10% van de paasjes in de aanval aankwam. Laatstaan dat er wat mee werd gedaan.

Er waren een aantal kansen maar die stroomde in mijn ogen ook niet voort uit goed aanvallend spel, meer uit geluk. Heracles zette te wennige druk. ze stonden wel in de aanval maar deden toch echt te weinig om gevaarlijk te zijn. De 2 goals waren gelukkig wel verdient maar er kwam vooral bij de het 2e doelpunt veel geluk om de hoek kijken.

Des al niet te min een goede avond voor ons zwart-wit!! Hopelijke een boost voor zondag en voor onze club!! CMON HERACLES!!
00
Matchmaker 23:03 11 april 2012

@Dakmaster

Marko faalt in verdedigend opzicht?
Zou het begrijpen als je over een verdediger dat zegt. Marko speelt grotendeels aanvallend. Heel af en toe op links en dan verdedigt hij ook net zo goed mee. Hangt dus echt van zijn positie af.
Qua verdedigend werk is hij ook niet top, maar hij is tenslotte ook geen verdediger.
En als je hem nu eens vergelijkt met Overtoom op dezelfde positie. Verdedigt Overtoom dan zo goed?
00
Dakmaster 22:42 11 april 2012

@ilonk

Zit elke thuiswedstrijd er! Dus weet niet wat jij kakkelt! Ben naar de finale geweest! Ben Jij wel een echte?
00
Dominique 22:38 11 april 2012

@dakmaster
Niet tegen beter tegenatanders, dan spelen ze erg compact, dat deden ze hier voor de beker ook aleen die dag scoten wij er alles in. Maar let maar op die gaan echt niet met zijn alle naa voren rennen. Die wachten op hun momenten. Maar de graafschap wil helemaal niks, die vinden 0/0 prachtig.
00
ilonk 22:38 11 april 2012

@dakmaster. Ben jij wel heraclessupporter? Geloof het niet. Met marko heb je wel gelijk trouwens, maar je moet hem opstellen, want hij is de enige die ervoor kan zorgen dat we ook kansen creeeren. Voor de rest hebben ze gewoon heel goed gevoetbalt en tuurlijk kregen ze de ruimte, maar er werd gestreden en veel druk gezet.
00
sjaak 22:31 11 april 2012

ik vond het echt geweldig vanavond dat ze zich een keer hebben beloond en verdiend ook nog
alleen vind ik dat everton eruit moet wat is die man slecht sorry
00
Dakmaster 22:27 11 april 2012

@dominque

RKC counteren?? RKC speelt net als Heracles verzorgd en aanvallend voetbal? Graafschap inderdaad, die hebben de naam zelfs mee
00
Dakmaster 22:25 11 april 2012

@ilonk
Wat jij over vejinovic zegt is deels waar, zijn kwaliteiten staan buiten kijf, technisch wonder maar verdedigende gedonder, als marko speelt dan moet zijn verdedigende falen worden gecompenseerd! Marko is ook vaak bekritiseerd omdat hij niet verdedigd, en dan zat ook iedereen te zeiken op hem, er moet gewoon een beter balans in het team komen, minder gedribbel en meer goals, simpel as hell!
00
Dominique 22:22 11 april 2012

@josje
Klopt helemaal, vooral nec thuis zie ik wel kansen, want die voetballen mee.
Maar Rkc en de graafscpa zullen gaan tegenhouden en counteren en dat kunnen ze erg goed, al 5 thuiswedstrijden de 0 gehouden!!! En wij hebben voorin nog niet de creativiteit omdat kapot te spelen, maar een moeizame 1/0 teken ik ook voor!
00
Komdanjonge 22:20 11 april 2012

@marko
Klopt normaal verwacht ik het ook niet, maar nu waren we zo dichtbij en zit psv alles te verneuken.
00
Dakmaster 22:20 11 april 2012

Niet zoveel bla bla zonder eigen doelpunt had je met geluk 1 puntje. Gaan jullie lekker Europa in, dan kom je failliet terug. Tegen een Roda of zelfs RKC had je vanavond gewoon verloren. Meer zekerheid door middel van goals zou fijn zijn. Statistieken zeggen genoeg over uitwedstrijden dus doen niet zo schijnheilig te janken. Alleen maar thuis winnen, daar red je het niet mee, en als je zegt dat armenteros er niks van bakt op dit moment, dan is daar geen woord aan gelogen!
00
ilonk 22:19 11 april 2012

@dakmaster. Waar ben je? Enne dit keer op tijd gewisseld. We hadden marko nodig voor dat kleine laatste beetje wat we misten de eindpass. Ze gingen nu ook echt kansen creeeren. Denk dat we gouriye in de spits moeten zetten en dan marko op rechts in een vrije rol. Dan of overtoom of bruns(ga voor het laatste) en Davidson geweldig wat een topper nooit meer antoine en voor volgend seizoen Te wierik, rienstra, davidson en klavan of zo. Geweldig gespeeld en dikverdiend gewonnen. Oh en misschien nog handig om een lange spits erbij te halen voor volgend seizoen.
00
Josje 22:18 11 april 2012

@dominique

die wedstrijden zijn zeker lastig! maar moeten, mits je nog iets wil dit seizoen, ‘gewoon’ worden gewonnen!

met daarna nog thuiswedstrijden tegen heerenveen en nec (thuis hebben we altijd kans!) nog mogelijkheden genoeg op punten….

natuurlijk allemaal theorie en het moet eerst gespeeld worden, maar met de juiste instelling en geloof in eigen kunnen, hoeft het seizoen niet als een nachtkaars uit te gaan!
00
Marko 22:17 11 april 2012

@Komdanjonge

Je moet niet verwachten dat Heracles Europees gaat voetballen. Tuurlijk het zou mooi zijn. Maar niet realistisch.

We hebben met het 17e budget de bekerfinale gehaald, we staan elk jaar keurig in de middenmoot van de eredivisie! Elk jaar een TOP prestatie!
00
Raymond 22:13 11 april 2012

Een wedstrijd duurt 90 minuten.
En ik heb een goed Heracles gezien.
Niet verwacht dat de koppies al leeg waren van de teleurstelling van zondag.
Over de 2e goal: Als Gudelj niet had gescoord stond Armenteros er nog achter om hem in te tikken.
Ben het wel eens dat het voetbal goed gaat tot de 16 en daarna stokt het.
@NACer over Marko, hij hoort gewoon in de basis mits 100% fit, maar dat is die nog niet. Hij komt terug van blessure waarvoor die naar Servie en al is geweest.

Ik heb in ieder geval een leuke avond uiteindelijk gehad.
00
Komdanjonge 22:13 11 april 2012

@marko
Dat weet ik, maar ik keek zo uit naa Europa en dan moet je die play ofs winnnen en dat lijkt me onmogelijk met feyenoord of herenveen. Verder een goeie wedstrijd met de talenten die er weer bovenuitstaken. Ik zech zondag het hele beloftenelftal, haha.
00
Dominique 22:11 11 april 2012

@josje
Helemaal mee eens, aleen rkc thuis en graafschap uit zijn beide verdomd lastig hoor! En die Davidson verdient het om er in te blijven, weer goed gescout van onze heren! Toppertje hoor, als bosz hem er zondag naast zet is hij gek en neem ik hem niet serieus meer, haha. Gourije ook, wat een goal. Geef de jeugd vaker de kans en ze geven je meteen resultaat. Zie Davidson, Gourije en ook Bruns.
00
christian 22:11 11 april 2012

Eindelijk beloond voor het goeie voetbal
00
Josje 22:08 11 april 2012

TROTS op de mannen die vandaag, na zo’n enorme deceptie in de kuip, een prima partij op de mat hebben gelegd! Davidson, laten staan aub! Ninos, kan nog veel beter, maar wat een goal! helaas heeft psv zich weer van z’n beste kant laten zien en zullen we dus alles op alles moeten zetten voor de 9e plaats (4 punten op rkc) zondag de 1e stap maar zetten met 3 punten, dan is er nog van alles mogelijk dit seizoen, gezien het resterende programma!

Heja Heja SCH!
00
Marko 22:07 11 april 2012

@komdanjonge..

Seizoen afgelopen? we staan maar 4 punten vanaf een playoff plaats!
00
Johan 22:05 11 april 2012

@ilonk | 11-04-2012 20:52
Zoals jij het hier zegt ben ik het volledig mee eens.
00
NAC 22:02 11 april 2012

@daniel
Niet stoer doen, zegt genoeg dat julie door zo’n fout winnen van dit nac, een goeie ploeg had hier aan het doesaldo gewerkt, wel gefeliciteerd!! Trouwens die Vejinovic ofzo was echt goed, waarom start hij niet?? lijkt me een stuk beter dan die willie d\wat ik persoonlijk niks vindt. En die rienstra/davidson zijn ook goeie spelers zeg!! Als julie een goalgetter hadden bestomden julie de subtop, haha.
00
Marko 21:53 11 april 2012

@Sjoerd
@Dakmaster
Wat Heracles doet met 70% balbezit?
Goed voetballen en met 2-1 van NAC winnen!!
Wat wil je dan anders zien?

Wat kan ik me dood irriteren aan jullie!
00
Daniel 21:49 11 april 2012

@NAC

Jij ook bedankt heh! 😉
00
hsupporters 21:45 11 april 2012

ilonk, ik ben het grotendeels met je eens,goed gezien.
00
dominique 21:44 11 april 2012

Yesssssss,
Lekker hoor, maar wat een blunder en dan zeggen sommigen dat Looms slecht is, maar dit heb ik hem niet zien doen hoor?
KOM OP VOLHOUDEN BOYS!!!
00
Marko 21:43 11 april 2012

Nou HOPPA 2-1 voor!
00
dominique 21:39 11 april 2012

Mooi dat het 1/1 is wel verdiend. Maar wat zijn Everton en Armenteros weer slecht zeg…
00
Daniel 21:38 11 april 2012

Inderdaad, ga lekker bij de buren in Enschede zitten kniezen. Kun je nog eens kampioen worden om de paar jaar. Laten we de echte fans met hart voor de club maar hier houden.
00
Marko 21:35 11 april 2012

Misschien moeten sommige Heracles supporters maar een seizoenskaart van Twente nemen. Oa de mensen die onderstaande berichten plaatsen (uitzonderingen daar gelaten)
00
NAC 21:33 11 april 2012

HAHA, het slechste nac in de afgelopen 10 jaar staat nog voor ook, danku, dankzij julie worden we geen 15, maar staan we 14de.
00
komdanjonge.. 21:30 11 april 2012

Seizoen afgelopen, psv wordt geen 2de dus geen Europees. En terecht met dit team verliezen we nog van Go aed het 4de. Iedereen speelt aardig tot goed op bosz en de aanvallers na. Met hun win je geen wedstrijden meer. Ik zeg eruit met die fifa voetballers voorin. noem mij 1 team met een slechtere aanval. 16 goals in 15 uitwedstrijden. Verbeek we do oh Verbeek we miss you. En dan zie je rkc dankzij RUUD BROOD met een veel minder team psv oprollen terwijl wij er kansloos afgaan. Ik moet huilen, had echt meer van dit seizoen verwacht. Maar ik zei het nog in de winterstop, als je plet de enige goeie aanvaller wegdoet en er weer eens niks voo terughaalt krijg je ooit de deksel op de neus. En die krijgt Smit nu doordat we Europa niet ingaan waar hij zich al had rijkgerekend. Ik vind Smit de beste man die er is, behalve met transfers, hij verkoopt te goedkoop of juist niet. En koopt er meestal zwakkere voor terug. Jammer hoop dat bosz weg is volgend jaar en we met een schone lij kunnen beginnen. Hij brokkelt alles van Verbeek af met zowat dezelfde selectie. Alle aanvalskwaliteiten heeft dit team ineens weg, in 2 jaar nogwel.
00
Dakmaster 21:13 11 april 2012

@ilonk

Dat die goal erin valt kun je helemaal niets aan doen

Dat jij dit zegt, betekent voor mij genoeg, je snapt er geen snars van. Als je bij 70% Balbezit zelf verzuimd te scoren, en als NAC bij een zeldzaam moment voor onze goal weet te scoren, dan vind jij dat je er helemaal niks aan kan doen? Kan toch niet…..
00
jantje 21:01 11 april 2012

Armenteros eruit ninos in de spits en Pedro op rechts.
Armenteros raakt geen knikker
00
Dakmaster 21:01 11 april 2012

@ilonk

Jij praat erover alsof je met Lego aan het spelen bent! Blokje hier, stukje daar en het past!

Even opletten!

Voorin lopen 3 spitsen, maar 1 daarvan loopt op de goeie plek, dat is armenteros, Everton en gouriye kunnen gewoon rouleren met armenteros, dus dat jij zegt dat gouriye niet op zijn plekkie speelt is niet waar, maar maakt niks uit, zo scoorde hij ook thuis en bij az! Daarbij vind ik dat Heracles een lange spits als afleiding en aanspeelpunt mist! Na al die wedstrijden blijven die gasten maar eeuwig met die bal dribbelen alsof het FIFA is, hoeveel doelpunten heeft armenteros gescoord als spits? In ieder geval veeeeel te weinig. Rendement voorhoede moet drastisch omhoog, anders speel je voor spek en bonen met de bal! Ik zie ook liever vejinovic maar dan lever je verdedigend wel in! En looms en breukers moeten lekker vertrekken naar fc twente en ADO!
00
Marko 20:59 11 april 2012

@Ilonk

Inderdaad. Kansloos.
00
ilonk 20:52 11 april 2012

Wat een commentaar weer hier. We zijn veel beter en er wordt druk gezet naar voren waardoor nac niet in het spel komt. Wat ontbreekt is de eindpass. Dus daar heb je marko voor nodig. Verdediging op looms na doet het prima. Davidson bevalt me prima en met bruns op het middenveld zit er veel meer snelheid in naar voren. Gouriye past niet op de plek van douglas zou hem in de spits zetten voor armenteros en dan marko op zijn plek. Dat die goal erin valt kun je helemaal niets aan doen. Bruns had hem trouwens wel mogen maken. Tis nooit goed hier.
00
Sjarrel 20:51 11 april 2012

Looms had hem bijna in de kruising liggen met zn afstandsschot. Daarmee doel ik op de kruising van het veld. Wat the (.) denkt die gek wel niet. Begin me elke week meer te storen aan zijn onkunde
00
Dakmaster 20:51 11 april 2012

Wedstrijd kantelt de kant van NAC op! Jongens lopen veel te veel met de bal, de passes worden veel te slordig gegeven, en dan die voorzetten van de backs, die zijn veel te matig! Looms trekt een 50 mtr sprint om de bal daarna het stadion uit te trappen, Breukers idem dito. NAC wat in eigen huis helemaal niks laat zien en Heracles kan helemaal niks met 70% Balbezit?? Er mag toch weleens serieus op doel geschoten worden? Schande echt wat deze jongens weer laten zien, het rendement is gewoon 0 !!
00
sjoerd 20:49 11 april 2012

@dakmaster

helemaal met jou eens, alleen een lange spits hoeft niet perse.
een spits die wel ballen afmaakt 2m van de goal -_-
00
Dakmaster 20:44 11 april 2012

70% Balbezit en wat doen ze ermee!!!!! Helemaal niks achterlijke show voetballertjes!! Rendement! En mark zo speelde je zondag slecht, maar vandaag overtref je jezelf weer. Er zal echt een lange spits bij moeten komen.
00
sjoerd 20:43 11 april 2012

wat een fail weer, hoeveel kansen wil je hebben.
tegen nac verliezen, goed bezig…. deze kunnen ze niet verliezen.
00
Marko 20:42 11 april 2012

Wat een doelpunt van NAC. Ongelofelijk
00
Marko 20:24 11 april 2012

Oke sorry Sjarrel.

Heracles speelt wel aardig, maar ja NAC bakt er tot nu toe vrij weinig van.
00
supporter 20:24 11 april 2012

alles goed nu everton nog
00
Sjarrel 20:16 11 april 2012

Marko bedankt voor je hilarische antwoord. Dat heb ik thuis, maar zit nu op locatie. Ga er niet dubbel voor betalen
00
Marko 20:14 11 april 2012
Sjarrel 20:10 11 april 2012

ik kan de stream niet vinden? Iemand nog een andere optie voor mij?
00
Marko 19:59 11 april 2012

Vol uitvak! Prachtig!
00
Matchmaker 19:05 11 april 2012

Ik snap niet waarom Marko niet in de basis staat op de plek achter de spitsen? Kan iemand mij dat uitleggen? Weet er iemand wat meer over?
Als hij weer fit is en geen pijn meer heeft, dan vind ik het eigenlijk wel beschamend dat hij niet speel. Hij heeft de meeste assists op zijn naam staan en hij hoort sowieso op nummer 10 te staan.
Ben ik eigenlijk de enige die er zo over denkt?
00
Simon0548 18:45 11 april 2012

@marcelvakl
http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Soccer.html En dan heracles aanklikken 😉
00
marcel vak L 18:22 11 april 2012

weet iemand nog een stream?
00
Roy 17:50 11 april 2012

@DBBT
Ik vind jou reactie ook helemaal nergens op slaan, voor ons staat er misschien niet zo veel op het spel als vorige jaren, maar ben je nu supporter of ben je geen supporter? Je gedraagt je inderdaad als een nepsupporter dat je psv liever gaat kijken. Dat is gewoon een schande dat je een seizoenskaart hebt, terwijl er anderen zijn die hun club WEL steunen!
00
DDBT 17:10 11 april 2012

Hoezo, voor ons staat er niks meer op het spel? Thuis ben ik elke x weer, maar met uitwedstrijd ga ik gewoon schwitchen hoor. En ja ik heb liever dat psv vandaag wint dan wij. Das toch logische?? Elke overwinning van psv betekent dichter bij Europa, voor ons levert het 3 punten op en verder niks. Ook al hoop ik dat we winnen, ik denk dat we gewoon volkomen kansloos zijn daar.
00
Almelofan 16:57 11 april 2012

@DDBT wat jij nou weer roept vindt ik wel weer een beetje nepsupporter gedrag.

Koop anders ook een seizoenskaart voor PSV omdat het gunstig is voor heracles als hun winnen.

Btje jammer….
00
ALBW 16:52 11 april 2012

We gaan gewoon weer knallen vanavond! Heb dr weer zin in na zondag.

Dat PSV hoog eindigt is mooi voor ons maar het gaat me uiteindelijk toch meer om onze eigen prestaties. Ik zet de tv dus gewoon op heracles wat me niet meer als logisch lijkt voor een heracles supporter.

En met support van de supporters kunnen wij nec thuis, heerenveen thuis en graafschap uit gewoon ook hebben! Dus ga achter je club staan en niet hopen op psv!
00
DDBT 16:06 11 april 2012

Ik sla deze wedstrijd over, ga naa az/twente en psv ijken, wat hun doen is veel belangrijke voor ons dan wat wij doen(verliezen) verwacht ook niks meer de rest van het seizoen, aleen een 3punter tegen rkc en dan houdt het wel op denk ik. Dus PSV winnen vanavond!!
00
Stefan D 14:20 11 april 2012

Jallo heeft de wedstrijden toen hij moest invallen voor Looms zich keurig staande gehouden. Natuurlijk heeft Bosz dat ook gezien. Je mag hieruit concluderen dat Jallo een prima voetballer is, maar er binnenshuis toch iets is voorgevallen. Denk hierbij aan een conflict tussen de trainers en Jallo. Anders is het vrijwel niet uit te leggen waarom Jallo geen kans krijgt.

Ook hoop dat ik dat de spelers vanavond bij een overtreding van de tegenstander iets feller gaan reageren. Heb dit erg gemist in De Kuip en dit valt me al veel vaker op. Natuurlijk vinden we het irritant als Ajax, PSV een overtreding meekrijgen dat Vertonghen en Toivonen gelijk met de halve selectie naar de scheidsrechter rennen om protest aan te bieden. Maar bij Heracles gebeurt dit veel te weinig.

Neem hierbij het voorbeeld van de overtreding van Toivonen op Overtoom. Blijf me toch wekelijks verbazen dat er slechts 1 speler protest aantekent. Probeer maar eens met meer spelers te protesteren bij zo’n overtreding. Heeft zeker weten meer baat dan als er maar altijd een speler gaat protesteren. Volgens mij zijn we dan ook de enige club in de Eredivisie die weinig tot niet protesteren.
00
icafpo 13:47 11 april 2012

Als er toch spelers gepasseerd worden i.v.m slecht presteren waarom dan niet Looms eruit Jallo erin .Mocht Jallo goed presteren deze resterende wedstrijden contracten omruilen ,Jallo een verlening Looms op zoek naar wat anders.
Nac gaat voor hun eigen kwaliteiten,snelheid voorin vooral op de rechtsbuitenpositie neem ik aan waar heb ik deze tactiek eerder gezien?(lens /psv)
00
marky 13:29 11 april 2012

De poll gezien over Looms? 69% vindt dat hij weg moet!!Zegt voldoende. Zou Looms zichzelf ook nog steeds zo goed vinden? Het wordt inmiddels tijd dat onze trainers gaan nadenken. Aanbieding intrekken!
00
Martijn 09:47 11 april 2012

Wat is er allemaal met Marko aan de hand dan? Waarom speelt hij niet? Ben wel blij dat er een beetje verandering wordt doorgevoerd, ook al is het noodgedwongen op sommige plekken
00
Henkuh 07:13 11 april 2012

Tis wel weer een uitwedstrijd…..
00
Wimpie 00:53 11 april 2012

vejinovic er niet in?
00
De Aal 23:54 10 april 2012

De heren moeten aan de 18.500 reizigers naar de Kuip op deze manier hun excuses aanbieden voor de off-day zondag.
Dan tonen ze karakter.

Ik ben benieuwd.
00
Casper 22:14 10 april 2012

Overtoom is geblesseerd aan zijn enkel niet aan zijn knie. Verder prima stuk tekst hoor 😉
00
Josje 22:05 10 april 2012

Hopen op winst… op welke manier dan ook!
hopen dat dan de schwung er weer een beetje in komt de rest van het seizoen, en we het waardig kunnen afsluiten

hopen op de felheid van Thomas Bruns en het Torinstinct van Ninos!

Wij zijn heracles!
00
hsupporters 22:01 10 april 2012

Ik weet het wel zeker van niet, iets te gauw gereageerd, sorry.
00
Eddy 21:44 10 april 2012

@Hendry. Ik denk van niet 🙂
00
Hendry 21:31 10 april 2012

@hsupporters

Vraagje he? Lees jij bovenstaande voorbeschouwing wel? Volgens mij niet…
00
hsupporters 21:27 10 april 2012

Volgens Tubantia zonder vd Linden,Overtoom (geblesseerd)en Douglas gepasseerd.
Jong bloed er in,eindelijk, hij heeft ook weinig keus verder.
00