Jong Heracles heeft vanavond de inhaalwedstrijd in Alkmaar tegen Jong AZ ruim weten te winnen. Onder leiding van uitblinker Marko Vejinovic won Jong Heracles met 1-4. Voor Jong Heracles scoorden Daryl van Mieghem twee maal, Luis Pedro en Anmar Almubaraki.

De Heraclieden stonden bij rust met 0-1 voor door een doelpunt van Daryl van Mieghem. Vlak na rust verdubbelde Luis Pedro de score en kwam Jong AZ daarna nog terug tot 1-2 via Ruud Boymans. Verder kwamen de Alkmaarders niet en Jong Heracles liep in de tweede helft uit naar een ruime overwinning. Anmar Almubaraki zorgde voor de 1-3 en in blessuretijd zorgde Daryl van Mieghem voor de eindstand door nogmaals te scoren: 1-4.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!
uggs nederland 15:20 15 december 2012

Hello, i feel that i noticed you visited my website thus i got here to go back the favor?.I’m trying to find issues to enhance my site!I assume its ok to make use of some of your concepts!!
00
henko 11:09 15 april 2012

buitenzorg,
ik denk er niet ver naast te zitten,door als oorzaak aan te wijzen — het onvoldoende vertrouwen wat de trainer in hem heeft-.af entoe wil hij zich bewijzen dat hij ook wel een bal kan afnemen- en dan gaat hij net ietste ver.
Als ze hem als no.10 laten opereren-zonder
verdedigende opdrachten– zul je zien dat hetveel beter gaat. Het rendement van het team zal stukken hoger liggen.
00
cewi 18:01 14 april 2012

Marko pakt vaker een onnodige gele kaart. Dat is jammer want vaak is het een kaart die vermeden had kunnen worden. Het zal wel te maken hebben met een stukje zelfbeheersing en niet tegen z’n verlies kunnen als hij eens een duel verliest. Jammer, want verder vind ik het een klassevoetballer, misschien in aanleg wel de beste die we hebben rondlopen.
00
buitenzorg 14:49 13 april 2012

Een goed resultaat.
Het valt me op dat onze vriend Marko weer een gele kaart te pakken heeft. Het gebeurt de laatste tijd vaker dat hij een gele kaart pakt.Kan iemand mij vertellen waarom, daar hij een goede voetballer is en in de omgang vrij rustig is.
00
Jan 10:26 13 april 2012

Netjes; erg goed resultaat!
00
JTD 22:09 12 april 2012

jammer dat het contract van almubaraki niet verlengd word, scoort bijna elke wedstrijd daar
00
ddbt 21:53 12 april 2012

Geef de jeugd de kans!
00