In de navolging van Glynor Plet vertrekt ook Tim Breukers naar buurman FC Twente. Eerder werd al gemeld dat hij ging vertrekken, maar vandaag is het definitief geworden. De rechtsback tekende een 3-jarig contract in Enschede.

De 24-jarige verdediger debuteerde in het seizoen 2007-2008 en kwam daarvoor uit voor Quick’20. Breukers speelde tot dusver 127 competitiewedstrijden voor Heracles. Het contract liep na dit seizoen af en kan daardoor transfervrij vertrekken uit Almelo.

Sponsoren

Reacties (66)

Reageer nu!
uggs laarzen haarlem 13:45 13 december 2012

Heya i’m for the primary time here. I came across this board and I find It really helpful & it helped me out a lot. I’m hoping to offer one thing again and help others such as you helped me.
00
eduard 04:33 19 april 2012

misschien heeft hij wel , al die tijd te weinig verdient bij Heracles? Dat kan natuurlijk ook een reden zijn.
00
Dakmaster 21:22 18 april 2012

@dennis

Komt die bij Groningen weg? Samen met zijn broer?
00
DenniS 20:40 18 april 2012

heracles zou belangstelling hebben voor Jeroen Veldmate, centrale verdediger van Sparta
00
Dakmaster 20:31 18 april 2012

@robbert

Je hoeft geen excuus aan te bieden. Ik maak me zelf ook vaak schuldig aan bepaalde zaken, en ik vind het Zonde dat zo’n forum als deze, wat voor heraclieden is bedoeld, alleen maar gebruikt word om te vervuilen, ja iedereen mag zijn mening hebben en geven, maar het zou ons( incl ik) sieren als we daarbij meer rekening zouden houden met elkaar en voor elkaars meningen.
00
Robbert 20:25 18 april 2012

@ Dakmaster

Papagaaien is het laatste wat ik doe, ik heb ook wel eens kritiek, klopt ook. Maar altijd met respect voor de medemens. Maar ik zie hier graag mijn foute mening gepupliceerd @ Dakmaster en als je gelijk hebt zal ik mijn oprechte excuses aanbieden.
00
arie 20:19 18 april 2012

@dk,ga lekker ergens anders mede supporters lopen beledigen enh het moraal riddertje uithangen.bah.
00
Dakmaster 20:17 18 april 2012

@DK

Nogmaals DK of ik mij wel of niet aangesproken voelt doet er niet toe! Ik vraag geen excuses en al helemaal niet dat jij mij al het geluk van de wereld gunt, jij klaagt over dat het niveau hier per dag daalt, maar zelf draag jij daar ook je steentje bij! Jij maakt je druk of een ander en een ander maakt zich druk over jouw, en zo gaan we door en door, daarom probeer het op een andere manier te brengen, want dat was ik zelf ook van plan ipv mensen te kwetsen of een bepaalde taal erbij gebruiken. Jij bent continue mensen erop aan het wijzen dat ze beter moeten lezen of feiten moeten gebruiken?! Doet dat zelf ook even , want wat jij allemaal raaskalt, dat slaat kant noch wal.
00
DK 20:07 18 april 2012

@darkmaster,

een aantal LIJKEN WEL verstandelijk beperkt.

Wat is daar nou zo moeilijk aan te begrijpen kerel? Hoe dan ook, als ik jou hiermee gekwetst heb, krijg je bij deze mijn oprechte excuses. En inderdaad, ik haat misgunneners. Want misgunnen doe je puur uit jaloesie en een ander het leven zuur te maken. Dat is nog erger dan misgunners haten. Zij die misgunnen associeer ik graag met laag niveau mensen, mag ik? Take it or leave it! Ik gun jou alle geluk van de wereld, waarom zal je het mij dan niet gunnen. Mensen praten hier uit eigen belang en zijn te beroerd om die oogkleppen af te doen. Vraag jezelf eens af waarom ik zo laagdrempelig reageer op al deze mensen VOORDAT je mij komt aanspreken op mij gedrag. Oprechte kritiek kan ik waarderen, misplaatste kritiek komt er bij mij simpel weg niet in. Daarop haat ik helemaal niet. Jij hebt klaarblijkelijk mijn bericht niet goed gelezen en denkt mij op mijn plaats te kunnen zetten maar doe dat dan op feiten.
00
Dakmaster 19:50 18 april 2012

@DK

Een aantal van jullie lijken wel verstandelijk beperkt te zijn geworden

Beste DK de betekenis achter verstandelijke beperking is gelijk aan dat van mensen met down syndroom of de raakvlakken wat het daar mee heeft, of ik mij aangesproken voel of niet doet er helemaal niet toe, je kunt zelf ook even wat gas terug nemen op het moment dat je zulke dingen schrijft, ik weet van mezelf dat ik soms ook te ver ga, dan Zijn er ook mensen die mij goed of kwaadschiks op attenderen! Jij vind het onbegrijpelijk dat ik alleen de negatieve de negatieve dingen eruit haal, lees ff je eigen bericht terug want die begint en eindigt negatief. Iets genuanceerder mag zelf ook wel, want naar de eerste alinea is de toon al aardig gezet, en daarbij kom je er openlijk voor uit dat jij mensen haat die terecht of onterecht kritiek op bepaalde zaken hebben!
00
DK 19:35 18 april 2012

@Darkmaster, misschien moet je even wat beter lezen. Ik heb het over een aantal. Voel je niet meteen op je teentjes getrapt. Wat dat betreft ben je gewoon dom aan het lullen. Tuurlijk mag een supporter vanuit emotie denken, dat doe ik ook vaak genoeg. Ik ga echter niet misgunnen en hem het een een ander toewensen. Ik volg iedere Heraclied: Lakic, Klavan, Fledderus, Wuytens puur omdat ik trots ben op de stappen die ze hebben gemaakt. Het is een compliment voor onze club dat grotere clubs belangstelling tonen voor zulke jongens. Ik heb niet gezegd dat ze verstandelijk beperkt zijn maar dat het LIJKT alsof een aantal verstandelijk beperkt zijn geworden. Je moet geen verhalen gaan verdraaien. Met alle respect, ik mag mijn mening hebben en jij de joune. Onbegrijpelijk dat jij alleen de negatieve dingen uit mijn verhaal naar voren haalt en het positieve probeert te verbloemen.

@hans, inderdaad, ik bedoel het seizoen ervoor! maar wat doet dat ter zake Hans? Dat is slechts een enkel detail. Ik probeer iets heel anders aan te geven en dan moet je er niet om heen gaan draaien. Wat betreft Looms, vanaf zijn 18e is ook een hele periode. De aanvullingen van jou hebben we niets aan. Het is hoe men met Looms omgaat, respectloos! Dat jij daar niets aan hebt toe te voegen vind ik al triest genoeg. Iedere supporter zou op zijn minst met respect over Looms moeten praten. Hij heeft wel altijd voor onze zwartwitten geknokt maar dan ook echt altijd! Dat Looms zijn beperkingen heeft op het veld weten we allemaal. Volgens mij is mijn heer Bosz eindverantwoordelijke voor de opstelling, dusdat.
00
zwolle 19:35 18 april 2012

@DK
Helemaal mee eens!
00
Dakmaster 19:18 18 april 2012

@DK

Je haalt hier zelf het niveau aardig naar beneden, je noemt mensen met andere woorden mongolen en je haat deze mensen allemaal, nee is dat niet triest?? Een supporter denkt voor 80% met emotie als het over zijn cluppie gaat, dat JIJ net ff op dit onderwerp wat rationeler hebt nagedacht, dat wil niet zeggen dat jij hier zomaar zelf mensen over 1 kam mag scheren! Ja mark of Everton of welke speler dan ook, die mogen soms met meer respect behandeld worden, maar aan de andere kant kan je een supporter toch niet verwijten dat hij nu eenmaal op een andere of bepaalde manier zijn club of het spel kijkt? En robbert moet niet zo papegaaien want jij hebt zelf ook wel kritiek op bepaalde zaken.
00
hans 19:04 18 april 2012

meneertje @dk,leuk maar een beetje langdradig betoogje.weet niet waar jij op wedstrijd dagen uithangt,maar basje dost heeft vorig jaar echt niet voor ons gescoord,is namelijk al enige tijd weg.en loomsie isecht niet van kinds af aan al bij onze club,kwam namelijk als 18 jarige over uit de jeugd van ……fc pony.
00
Robbert 18:31 18 april 2012

DK hier heb ik niets aan toe te voegen! Ik hoop dat Mark Looms gaat bijtekenen, dan kunnen azijnzeikers doorgaan en ach dat lolletje gun ik ze wel. Dat er een linksback bij moet komen die echt de concurrentie met Mark aan kan gaan zijn we het over eens. Respect voor je eigen jongens is bij enkele fans ver zoek.
00
DK 17:55 18 april 2012

Het niveau op deze site daalt echt met de dag. Een aantal van jullie lijken wel verstandelijk beperkt te zijn geworden. Als jij promotie op je werk kunt krijgen pak je dat ook met beide handen. Als Tim een stapje hoger op kan pakt hij dat ook met beide handen aan. Als jij bij de concurent het dubbele kunt verdienen van wat je nu verdiend zul je ook gaan. Als jij jezelf daarmee verder kunt ontwikkelen, doe dat dan! Ik HAAT jullie misgunnenende mannetjes. Dat je als supporters onder elkaar nog enige rivaliteit hebt oke, maar dat je een speler die zich altijd voor 100% in heeft gezet zijn transfer niet gunt kan ik met mijn kop niet bij. Twente is en blijft een stap hoger op, dat het onze grootste aartsrivaal is wil niet zeggen dat Tim hier gelijk aan mee hoeft te doen. En dan is Tim weer een rat en dit en dat en zus en zo, stelletje kleine kinderen. Jullie zijn geen haar beter en zouden precies dezelfde keuze hebben gemaakt. En wat betreft Looms, hoe durft men deze jongen de hele tijd de grond in te trappen. Voetballend komt hij inderdaad niet mee. Op zijn positie is het zeker tijd voor nieuw potentieel talent. De manier waarop hij op dit forum echter word afgeschilderd doet mijn Heracles hart echt pijn. Een jongen die al van kinds af aan bij de club speelt kun je niet neerzetten als een of andere sukkel. Het zelfde geld voor Everton, die jongen heeft zijn transferbedrag meer dan waar gemaakt. Het is geen topvoetballer maar wel een jongen waar je op kunt bouwen! Hij was toch met Bas Dost goed voor bijna de gehele goalprodcutie van het vorige seizoen. Dat soort dingen, denk daar eens aan..we hebben al zo veel gekregen maar blijven steeds maar weer negativiteit afgeven. Denk rationeel na en wees realistisch, Heracles presteert al jaren lang bovengemiddeld. Mensen, we hebben de verdomme de bekerfinale weten te bereiken, geschiedenis geschreven en naam gemaakt binnen heel Nederland, denk daar eens aan terug… Wees trots, net zo trots als dat ik ben..steun je club.

En voor al die misgunners, jullie bint echte nepperts met het verstand van een goudvis.
00
harold 16:03 18 april 2012

@ilonk
Hoezo ben je er bang voor, als hij gaat dan mogen ze lekker betalen en kun je daar weer meerde goeie spelers voor terug halen. Verkoop is vaak aleen maar goed.
00
ilonk 12:11 18 april 2012

Lees net in de nieuwe vi dat het nog niet definitief is gemeld, maar dat de leinding terecht heeft laten doorschemeren verder met jason te willen. Zeer goed nieuws hij heeft in 2 wedstrijden meer laten zien dan van der linden in de rest van de competitie. Hij is zelfs tot ster van het veld gekozen tegen nac met een 7 en in telegraaf hij had zelfs een 7,5 samen met duarte. Laatst genoemde had dan als enige een 7 tegen rkc(terecht) en jason dan een 6. Ben bang dat duarte niet meer te houden is, maar hoop toch dat hij nog een seizoen wilt blijven, want hij zelf gaf aan dat het nog beter moest en dat hij nog veel te leren heeft.
00
Dakmaster 11:05 18 april 2012

@arthur

Je betoog is zeer duidelijk en brengt voor mij enige duidelijke, mijn betoog was ook alleen geschreven vanuit mijn supporter gevoel, elke speler die een stap hogerop kan, die is het hem gegund. Had alleen gehoopt of gedacht dat Heracles toch een speciale plek in TIM zijn hart had, puur omdat die jongen vanuit het niks zover door Heracles is gekomen.
00
Frispark 10:26 18 april 2012

Op teletekst pagina 823 staat dat Douglas door Bosz uit de selectie is gezet, weet iemand hier meer van?
00
Pim London 23:12 17 april 2012

@Arthur Ik vind dat je het goed hebt verwoord.Kijk ik begrijp al die emotionele reacties wel maar ik zie het probleem niet zo. Als je als werknemer je positie kan verbeteren dan doe je dat, je moet de kost verdienen tussen je 18e en je 35e als voetballer, dus dit is een logische stap. Maar de voetbal wereld is wel veranderd binnen Nederland, selecties zijn smaller en de salarissen zijn gemiddeld gedaald. Een gemiddelde Prof voetballer is niet meer altijd verzerkerd van een prof contract mocht zijn contract aflopen, er zijn genoeg voetballers op de markt die bij heracles de gaten kunnen gaan opvullen. Waarom denk je dat het team van de VVCS een zo goed als eredivisie waardig team kan opstellen. In NL zijn er nog maar een vijftal clubs die een transfersom ver boven de miljoen kan ophoesten, dit is precies de reden waarom dit Heracles team al zo lang bij elkaar speeld. Maar voor elke miljoen die een voetballer opleverd kun je 2 talenten aan trekken vanuit de Jupiler of vanuit 2e eredivisie elftallen. Ik geloof dat niemand volgend jaar meer over vertrekkende spelers zal spreken omdat we zullen discussieren over de nieuwe heraclieden, onze nieuwe helden en ons nieuwe seizoen want zo gaat het namelijk ieder jaar, dat is voetbal en de emotie van ons supporters is begrijpenlijk en gezond maar het zal altijd een kwestie van komen en gaan zijn en soms trek je transfer vrij aan en soms laat je transfer vrij gaan maar dat is bij alle 36 profclubs niet alleen ons!
00
Arthur 21:50 17 april 2012

@Dakmaster: Sinds het Bosman arrest weet iedereen dat spelers van wie het contract afloopt, vrij zijn om te gaan en staan waar ze willen. Geen enkele speler is ook maar iéts verplicht aan de club; als een speler z’n been breekt of na z’n 32ste een keer een slecht seizoen begint te draaien dan is de club ook niet loyaal in de richting van spelers. Bij Heracles geeft men spelers om twee redenen geen lange contracten: 1)mochten we onverhoopt ooit weer degraderen dan zitten we niet opgescheept met allerlei wurgcontracten. 2) Jan Smit wil niet dat spelers zelfgenoegzaam achterover gaan hangen wanneer ze een 5-jarig contract hebben getekend. Wat mij betreft een prima strategie. Daarnaast is het ook nog eens zo dat spelers zélf ook bepalen voor hoe lang zij een contract tekenen. Heracles kan een speler wel vast wíllen leggen, maar als de betreffende speler niet wíl verlengen (en daar heeft hij alle recht toe) dan valt er voor de club niets te willen. Je kunt Breukers niet verwijten dat hij niet bijtekent; daarmee zou hij alleen z’n eigen positie verslechteren. Spelers zijn werknemers; geen supporters! Supporters blijven de club hun hele leven trouw; werknemers (en dus ook voetballers) zijn passanten. Je bekijkt het geheel met een supporters-bril (emotie), maar rationeel slaat je betoog nergens op.
00
Robbert 21:23 17 april 2012

Dakmaster waar ik moe van wordt is dat ons bestuur niet op tijd optreedt. Een speler die nog één seizoen te gaan heeft en niet wil bijtekenen, moet je direct verkopen, of verlengen en een afspraak maken over een gelimiteerde transfersom. Als hij dan nog niet wil tekenen, gewoon in het 2e zetten of verkopen en zien dat je er zo veel mogelijk uithaald. Doe je dat niet, dan moeten wij als supporter het niet afgeven op de speler, maar op ons bestuur. Dus je jouw redenatie slaat nergens op.

Het enige waar je Tim wel op kunt aanspreken is zijn “gevoel” bij de club. De club die hem zo ver gebracht heeft. Hij had Heracles en transferbedrag kunnen gunnen door een gelimiteerde transfer in het contract te laten opnemen,voor genoten opleiding en het vertrouwen wat hij van de club heeft gekregen. Maar ja, tegenwoordig denken ze alleen maar aan zichzelf en zijn makelaar voorop.
00
Johnny 18:48 17 april 2012

Sean… ik kan niet wachten totdat jouw spandoek af is… Hihi…
00
Robin 18:45 17 april 2012

Oke DOEI! Zaterdag Mike te Wierik maar in de basis!
00
Maxx 17:50 17 april 2012

Succes Tim, altijd inzet getoond en nooit verzaakt. Dat is nu eenmaal ons lot. Opleidingsclub voor anderen. Iets beter opletten met contractverlenging had wel gemogen. Of een ruil met een speler zoals de vorige keer. Transfervrij, je hebt geen keus.
00
zwolle 17:48 17 april 2012

Succes Tim!
00
Cor 17:10 17 april 2012

Vang dat jong toch niet zo op de woord’n
00
Eddy Kamers 16:41 17 april 2012

Dat analfabetisme nog bestaat in Nederland. Heel bijzonder!
00
Jeroen 16:39 17 april 2012

Sean, speciaal voor jou:

http://www.loi.nl/talen/dutchniederlandischeneerlandaisholandes/index.htm

Hopelijk heb je er wat aan!:)
00
Sean 13:33 17 april 2012

Henkuh, maak jij je handen maar eens vuil voar een doek in plaats van kommuntaar te geefen op deze sait..
00
Henkuh 13:13 17 april 2012

@sean

Ben benieuwd naar de tekst en de spelling….
00
klaas 12:34 17 april 2012

@pim vind ik leuk!
00
kris 12:19 17 april 2012

Gefeliciteerd Tim! Ik vind dat hij zich duidelijk heeft ontwikkeld de laatste jaren en ben benieuwd of hij het op een hoger niveau ook waar kan maken. Ik denk van wel, maar we zullen het zien.
Al met al toch best een mooi rijtje, wat we ook kunnen gebruiken bij aanwinsten. We hebben spelers verkocht naar o.a. AZ, Heerenveen, Utrecht en nu dus Twente. Dat bewijst dat er én scouts naar ons kijken én dat spelers beter worden bij onze club. Kortom, dat kan allemaal in Almelo
00
Sean 11:11 17 april 2012

iets meer respekt Pim! hij heefd wel onse shirt gedraagen en goeie voedballer geweesd voor ons
00
Pim 11:07 17 april 2012

Ja cool Sean! Zo voorover gebukt met een paard erachter?
00
Sean 11:03 17 april 2012

sein er mensun die mij wiellen helpen met een spandoek voor Tim Beukers?

Ik vint dat hij wel een waardich afschijt verdient
00
DenniS 09:58 17 april 2012

ik denk dat Dario Vujicevic ook nog komt, traint ook al mee dus dat lijkt me niet moeilijk
00
TimmHAFC 09:43 17 april 2012

je moet nu gewoon gaan experimenteren, playoffs zitten er niet meer in, degradatie kan ook niet meer. gewoon experimenteren met de jonge spelers zoals gouriye te wierik bruns enzovoorts. Gewoon de mensen die weg gaan in de wissel zetten..
00
Bartus 09:23 17 april 2012

Persoonlijk vind ik dat Tim zich (zeker) het laatste jaar goed heeft ontwikkeld. Als Heracles hem dan geen aanbieding doet kun je er natuurlijk op wachten dat er andere clubs komen…..

Het is hem gegund! Veel succes in Enschede Tim!
00
POH 09:08 17 april 2012

Lijkt mij nu ook niet meer dan logisch dan Breukers wissel staat. Douglas en Van der Linden spelen nu ook al niet meer omdat ze toch weg gaan. Geef Mike te Wierik een kans. Kunnen ze meteen zien of hij de eredivisie aan kan.
00
black & white, 2 colours 1pride 07:10 17 april 2012

@ harold
ok dat klinkt nog beter! dacht 10% , maar het percentage is over de winst van H’veen, dus 10-3 mio=7 * 20%

Nog een mooi bedrag 😉
00
Andere Hans 23:32 16 april 2012

Het is hem gegund.
Heb ook wel eens kritiek op hem in kleine kring, maar als profvoetballer wil je zoveel mogelijk verdienen in zo kort mogelijke tijd, dus is zo’n stap logisch.
Als 100% prof zal hij zich ongetwijfeld tot de laatste minuut blijven inzetten voor Heracles.
Succes in Enschede Tim, maar ook weer niet te veel natuurlijk!
00
Dakmaster 23:21 16 april 2012

Is er ook maar iemand die enige feiten weet over de contractonderhandelingen?? Denk weinig mensen en toch weten wij het allemaal beter. Vind het gewoon jammer dat er niks aan word verdient! Voor breukers een droomstap naar zijn fc twente.
00
Jos 23:16 16 april 2012

Zelden zoveel onzin gelezen. Als Heracles niet eerder is met die contractverleningen is het heel logisch dat ze transfervrij de deur uitlopen. Vorig jaar wouden ze nog niet praten en nu ineens wel, omdat hij het redelijk doet. Breukers is toch ook gekke henkie niet, groot gelijk heeft ie. Contracten moeten gewoon veel eerder opengebroken worden. Mooie stap voor Breukers, verdiend een groot applaus die jongen, wou dat iedereen zijn inzet had. Voorbeeldige prof
00
Dakmaster 23:07 16 april 2012

Ik word moe van mensen die maar denken dat het normaal is dat mensen gratis de deur uit lopen. 1 ding voorop Breukers heeft groot gelijk dat hij voor twente kiest, maar ik als supporter had gewoon liever gezien dat hij bij getekend had en Heracles een transfersom had gegund, want dat is ook de normaalste zaak in de voetballerij, dat een club geld verdient aan transfers, ik weet het fijne niet van enige contract onderhandelingen, maar ik vergelijk het een beetje met vlaar bij Feyenoord, die gozer wou zijn contract niet verlengen, en hem werd ook kwalijk genomen dat hij alles of zoveel aan de club te danken had. Breukers had Heracles zoals de supporters hem een stapje hogerop gunnen, een transfersom moeten gunnen. Zo zie ik het door de ogen van een supporter.
00
Robbert 22:51 16 april 2012

Idioten zijn het die onze vertrekkende spelers een mooie transfer niet gunnen. Ze juichen voor de speler bij winst en als hij weg gaat wordt hij verketterd. Dat zijn geen supporters maar personen die een ander niets gunnen, behalve zichzelf.
00
Arthur 22:14 16 april 2012

Pfffffffffffff…..wat word ik moe van dat “misgunnen” door Heracles supporters zeg. Plet moest lekker oprotten…Breukers wordt veel plezier gewenst op de bank bij FC Twente…Everton, Armenteros en Looms die “op mogen rotten”. Men is het succes van de bekerfinale voor een club met een van de laagste begrotingen al wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeel snel vergeten! Het mooie is ook dat het veelal reacties zijn van werkloze azijnzeikers of mensen die hun werkgever ook in no time zouden inruilen voor een andere op het moment dat ze ergens anders meer zouden kunnen verdienen. Soms verlang is terug naar de eerste divisie toen er voor 1100 échte supporters gespeeld werd….Nog niet eens zo heeeeeeeeeeeel lang geleden. Waardeloze knakensupporters!
00
harold 22:05 16 april 2012

@black and white,
wat een onzin, we krijgen 20 %, denk je echt dat Smit hem wegdeed voor 2,5 miljoen en 6 ton. We krijgen dus wel 2 miljoen en daar kun je 2 lekkere buitenspelers voor halen en een linksback. Zooo watg kunnen wij een mooi en talentvol team hebben volgend jaar.
00
black & white, 2 colours 1pride 21:18 16 april 2012

Laten we trots zijn dat topclubs belangstelling hebben voor onze spelers! Jammer idd dat Tim voor niets de deur uitloopt, maar dan liever naar een.grote club, dan naar een.concurrent. Dat zou pas echt slecht beleid zijn! Bovendien komt er een lucratieve deal voor Dost, Villa en vooral Wolfsburg hebben interesse, Dost is vandaag in D’land geweeest, en de vraagprijjs is 10 mio. Mocht dat doorgaan, zit er voor ons toch nog 6 ton aan vast!

En dat is te danken aan het huidige beleid, goede jonge spelers nog beter maken, en in de picture brengen!
00
hsupporters 21:09 16 april 2012

Helaas,wat een negatieve reacties over Tim die zich altijd heeft ingezet voor Heracles.Hij heeft zich goed ontwikkeld en gaat een stap omhoog.Hij heeft groot gelijk.Financieel zal hij ook beter worden en dat zouden wij ook doen als je een aanbieding krijgt om ergens ruim meer te gaan verdienen.
00
Robbert 20:29 16 april 2012

Dat Breukers gratis de poort uit loopt ligt niet aan Tim maar aan Heracles. Een speler met een nog lopend contract voor 1 jaar, moet je gewoon verkopen, vooral als hij niet wil bijtekenen. Als zou je maar € 200.000 kunnen vangen, strik erom en weg er mee. Geen tijd en aandacht meer aan besteden, nu heb je helemaal niets
00
Johnny 20:22 16 april 2012

Doei breukers, hoi te wierik!
00
vakkie b 20:04 16 april 2012

breukers veel succes op de reservebank naast plet
00
DenniS 19:48 16 april 2012

wolfsburg wil als ik het goed heb 15 miljoen betalen voor Bassie Dost. Das dan een flink pak geld voor heracles,want volgens mij krijgen we 20% van de transfersom ?? Das dan 3 miljoen. en mocht het maar 10% zijn dan krijgen we nog 1,5 miljoen
00
PollyOle 19:47 16 april 2012

Oke doei! Lekker naast Plet zitten! vanaf nu niet meer in de selectie opnemen!
00
Kees 19:12 16 april 2012

Aparte reacties, Heracles is gewoon weer veelste laat geweest met contractverlening, vorig jaar wouden ze niet met hem praten. Nu speelt hij een aardig seizoen en kan hij ineens verlengen. Logisch dat hij vertrekt, al dat afwachtende gedoe bij ons altijd.

Wat betreft nieuwe spelers: Als er nu wat bekend wordt gemaakt zijn het amateurvoetballers of spelers die we niet kennen. Voor de rest krijgen we de hele zomer weer spelers op proef en proberen we op het laatst voor een appel en een ei nog wat bij de selectie te krijgen. Maaaar, het is al jaren goed afgelopen, dus wie ben ik om te zeggen dat dit een belachelijke manier is.
00
Dakmaster 18:53 16 april 2012

Breukers Heracles bedankt jou voor de transfersom van 0 euro!! Egoïstisch mannetje, heeft Heracles Almelo niks voor jou betekend? 1 jarig contractje kon er nog niet van af. Goed Goan huulerd!
00
heracless 18:52 16 april 2012

@arie

Slaat nergens op..
00
DenniS 18:07 16 april 2012

wel lekker dat je ook nog iets hoort wat betreft nieuwe spelers !!! Zou Paul Verhaegh proberen voor Rechtsback :p
00
arie 18:04 16 april 2012

Mooi die zijn we kwijt, nu Everton en Armentoros en looms nog.
Dan kunnen we echt aan het elftal gaan bouwen.
00
harry 17:16 16 april 2012

doe looms er dan gratis bij
00
Hendrikoes 17:05 16 april 2012

hij mag o.l.h dankbaar zijn dat heracles hem
de kans heeft gegeven hij heeft het niet fair
gespeeld hij had toch contrackt met closule
van 1 miljoen kunnen teken bj heracles
Vanaf nu met Ter wierik op rechtts en denken
aan volgede seizoen
00
hans 16:58 16 april 2012

kan jullie verzekeren dat mike te wierik een veel betere back is.Laten we blij zijn dat twente iig niet bepaalt onze beste spelers weg haalt,hahahaha.Marko volgens gerichten in de belangstelling van Olympiakos.Kijk,die kunnen wel fijne bedragen op tafel leggen.(zie wij zijn heracles.nl).
00
Henkuh 16:42 16 april 2012

Logisch dat als je je kunt verbeteren dat je dioe kans dan ook grijpt want de tijd van clubvoetballers is voorbij. Je kunt/mag kanttekeneningen plaatsen of ‘t allemaal wel zo netjes gegaan is ! Tim, verder veel succes bie de noabers !!
00
Rick 16:38 16 april 2012

vieze rat..

heracles lekker in de wachtkamer laten zitten en meneer zelf ff met andere clubs praten, oke tis zijn goed recht, tis ook heracles goed recht om deze jongen lekker op de tribune neer te zetten, atjow en succes bij 053
00